Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

El İle Gelen Şifa

Bioenerji konusunda uzman ve sadece elleriyle hastalarına şifa dağıtan Bulvar Bioenerji Merkezi sahibi Ayşen Halkçıl ile bioenerji hakkında bilinmesi gerekenleri konuştuk.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
El İle Gelen Şifa

   Çocukluğundan beri bireylere temas etmenin kendisinde farklı bir his oluşturduğunun farkında olduğunu söyleyen Ayşen Halkçıl profesyonel olarak 9 yıldır sürdürdüğü mesleğine de aşkla bağlı olduğunun altını çizdi. Halkçıl, bioenerjist sıfatıyla bulunduğu ve sahibi olduğu işletmesinde sıkıntı, sınav kaygısı, sinir sıkışması ve vücuttaki yedi çakranın açılması konusunda gelen hastalarının derdine deva olmaya çalıştığını vurguladı.

HABER- FOTOĞRAF: Sercan SELÇUK

POZiTiF ENERJiYLE ŞARJ OLMAK iSTEYENLERi MERKEZiMiZE BEKLiYORUZ

     Bioenerjetik arındırma uygulamasının vücuda kozmik hayat akımının ( Bioenerji ) basılması suretiyle insan bedeninin yeniden akort edilmesi metodu olduğunu vurgulayan Ayşen Halkçıl  ''Bioenerji tıbbında bölgesel tedavi yoktur. Kişi hangi şikayetle bioenerjiste müracaat etmiş olursa olsun, bioenerjist daima vücudun bütününü tedavi eder. Akort ancak böyle mümkün olur. Siz de pozitif enerji ile yeniden şarj olmak istiyorsanız; merkezimize bekliyoruz.'' dedi.

DOĞAL ŞİFA SUNUYORUZ

     Kullandığı ağırlıklı metodun elleri yardımıyla sıcaklık ve titreşim bazlı iyileştirme çalışması olduğunu ifade eden Halkçıl, makine kullanımına ve yapay unsurlar barındıran tedavilere karşı olduğunun altını çizdi. Ayşen Halkçıl, ellerden sunduğum tedavinin dışında doğal taşlarla akupunktur uyguladıklarını da belirtti. Elde ettiği sonuçların olumlu yönde olması ve tedavi olan kişilerin pozitif yorumlarıyla sıkıntılarının farkında olan kişileri bioenerji merkezine yönlendirilme sonucu taleplerin yoğun olduğunu söyleyen Halkçıl, ilgi ve alakadan ötürü fazlasıyla memnun olduğunu belirtti.

MANEVi GüÇ ÇOK öNEMLi

     Ayşen Halkçıl tamamen enerji kaynaklı bir metot uyguladıkları için gelen hastaların manevi yönden güçlü olmalarını ve inançlarını arka plana atmadan tedaviye yardım etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Herhangi bir ilaç reçetesi yazmadığını söyleyen Halkçıl, hastası eğer manevi bakımdan Allah'a boyun eğen bir yapıdaysa üfürükçülere gitmektense alternatif tıbbın en doğal yolunu sunan bioenerjiyi tercih etmeleri gerektiğini ifade etti. Psikologlarla daima eşgüdümlü çalıştıklarını vurgulayan Halkçıl, '' İlaçla halledilemeyen unsurları biz bertaraf etmeye çalışıyoruz. Hasta doktora anlatamadıklarını bize daha kolay anlatıyor. Biyolojik olarak hiçbir sorunu olmayan hastanın mental tedavisini nitelikli biçimde yaparak hem hastaların sıkıntılarından kurtulmalarını sağlıyor hem de şarlatanlara karşı maddi ve manevi kayıplarının önüne geçiyoruz.'' dedi.

YAŞAYARAK ÖĞRENİYORUM

     Ayşen Halkçıl, bioenerji tedavisi uygulanan kişinin olumlu etkiyi ertesi gün fark ettiğini söyleyerek ikinci seansı daima müşterinin talep ettiğini belirtiyor. Halkçıl tedavinin bireyi net biçimde rahatlattığının altını çizerek, 'Ben kişinin kendindeki pozitif ve negatif enerjileri dengelemeye çalışıyorum. İstem dışı patlamalardaki bilinçaltı çamurlanmalarını gidererek hastamıza yeniden doğmuş gibi hissettirme gayretindeyim.Her hasta benim için bir okul her geçen gün onlardan yeni bir şey öğreniyorum.''dedi.

VERDİĞİM ENERJİYLE YAŞAMA TUTUNUYORUM

     Ayşen Halkçıl yaşadığı sürece bu işi yapmak istediğini ve işine tutkuyla bağlı olduğunu belirterek bu konu hakkında şunları ifade etti: '' Her sabah uyandığımda ellerimle eşime temas ederim ve enerjiyi hissetmeye çalışırım. Enerji konusunda doğuştan gelen özelliğimi bir sonraki gün kaybedebilirim düşüncesiyle her sabah açıyorum gözlerimi. Ben kişilere verdiği enerjiyle mutlu olan ve bu şekilde hayata tutunan biriyim. Onlar aldıkları enerjiyle rahatlıyorlar ben ise onlara enerji verdikçe rahatlıyorum.''

İLETİŞİM

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı
Cumhuriyet Mahallesi
Mersa Sitesi
Sedef Aparman
Kat:5    No: 47   Daire: 9
Nilüfer-Bursa

Telefon: 0537 629 91 52

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.