Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düşlediğiniz Yaşam Alanınızı ‘Bağcı Yapı Dekorasyon’ Kuruyor

Yapı ve dekorasyon sektöründe ciddi çalışmalar yapan Bağcı Yapı Dekorasyon yetkilisi Zülküf Bağcı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 00:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 00:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düşlediğiniz Yaşam Alanınızı ‘Bağcı Yapı Dekorasyon’ Kuruyor

Konusunda uzman personellerle çalıştıklarını dile getiren Zülküf Bağcı ‘Bağcı Yapı Dekorasyon bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göz doldurmaya devam edecek’ dedi.

 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

Sizi ve firmanızı tanıyalım.

Elbette Ben 1986 doğumluyum, çocukluğumdan bu yana sektörün içerisindeyim 5 yıldır da  kendi şirketimi yönetmekteyim. Ercan Çoban ile birlikte bağcı yapı dekorasyonu sektörde üst sıralara taşıdık. Genel olarak yaptığı çalışmalar hastaneler daireler işyerleri okullar kamu kurumları genel olarak bütün yaşam alanları diyebiliriz.

Neden sizi tercih ediyorlar?

Aslına bakarsanız bunun cevabı çok basit öncelikle işveren sahibi işe özen göstermeye ve kalite anlayışı birinci sırada gelmekte. Tabii ki işin mutfağından geliyoruz ve referanslarımız çok sağlam, bugüne kadar yaptığımız işler ve bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir. Çalışan bütün personellerimiz de konusunda oldukça uzmanlar ve  ekip olarak ortaya güzel işler çıkardık. Bu yüzden Bağcı Yapı Dekorasyon bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göz doldurmaya devam edecek.

Dış dekorasyon da neler var?

Mantolama, Dış Cephe Giydirme, Pvc Doğrama Sistemleri, Cam Balkon Sistemleri, Korkuluk Sistemleri, Dış Cephe Boyası

İç dekorasyon hizmetleriniz neler?

 Alçı, Sıva, Bölme, Duvar, Işık Bandı, Boya, Badana, Kartonpiyer, Canlı Sıva, Duvar Kağıdı, Laminant Parke, Fayans / Kalebodur, Duşakabin


HAKKIMIZDA

Bağcı Yapı Dekorasyon dinamik ve genç kadrosuyla dekorasyonun her alanındaki tüm  yenilik ve gelişmeleri takip ederek sorunlara akılcı ve pratik çözümler bulmaya devam etmektedir. Halen Bursa’da Faaliyetlerine devam eden  Bağcı Yapı Dekorasyon, başardığı güzel işler ile  hızla ilerleyen sektöründeki tercih edilen firmalar arasına girmeyi amaçlamış ve bunu gerçekleştirmek için sizlere canı gönülden hizmet sunmaya devam etmektedir.

 

Misyon

Kurulduğundan bu yana yakalamış olduğu büyüme ivmesini, iyi eğitilmiş yüksek kaliteli kadrosu, asla vazgeçmeyeceği “güven” ilkesi ve‘ Kaliteden herkes sorumludur’ anlayışı ile önümüzdeki yıllara taşımaya kararlı olan firmamız, gelecekteki başarılarının meyvelerini sosyal, kültürel ve çevre projelerine yapacağı katkılarla paylaşmayı hedeflemektedir.

Vizyon

Kurulduğu günden bugüne belirlediği hedefler doğrultusunda ilerleyen şirketimiz; Her projede daha ileriye, vizyonuyla kendisini sürekli geliştirerek fark yaratarak, ülkesine değer katarak, inşaat sektöründe standartları belirleyen öncü firma olmak için durmaksızın çalışmaya devam edecektir.

 

Kalite Politikamız

Ülke ekonomisine katkıda bulunan, toplumsal sorumlulukların bilincinde ve  çevreye duyarlı bir şirket olarak; Mimariye, ilgili standartlara, teknik şartnamelere, idari ve mevzuat şartlarına  uymak.
Teknolojiyi yakından takip ederek ürün ve üretimde kullanmak.
Müşteri memnuniyetini sürekli kılmak için müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate almak.
Ürün teslimini söz verilen sürede gerçekleştirmek.
Her seviyede eğitimli insan kalitesine verdiği önemle çalışanlarına gerekli eğitim programlarını hazırlamak ve uygulamak.

Hizmet Almak İstediğiniz Alan İçin Ücretsiz Keşif İmkânımızdan Faydalanabilirsiniz.

İhtiyacınız Olduğu Her An Yanınızdayız... 

Düşlediğiniz Yaşam Alanınız İçin Bizimle İletişime Geçiniz....

Adres: Demetevler Mah. A 249 Sok. No:3 Yıldırım/Bursa
Gsm: 0538 986 34 90 - 0537 704 6320
www.bagciyapidekorasyon.com

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.