Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dumlupınar Mahallesinde İşler Yolunda

Dumlupınar Mahallesi muhtarı Reşat Aktaş yaptığı çalışmaları Bursa Habere anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 02:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 02:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dumlupınar Mahallesinde İşler Yolunda

Dumlupınar Mahallesi muhtarı Reşat Aktaş  yaptığı  çalışmaları Bursa Habere anlattı.

4 dönemdir muhtarlık yapan Nilüfer Belediyesinin en deneyimli muhtarı Reşat Aktaş yaptığı  çalışmalar ve hizmetleriyle Dumlupınar mahallesinde halkın sevgilisi haline geldi. Son seçimde bir rekora imza atarak %92 oy alarak ne kadar başarılı bir muhtar olduğunu gözler önüne sermiş oldu.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

 

Sizi biraz yakından tanıyalım

Elbette öncelikle Hoşgeldiniz 1952 Görükle doğumluyum. Yıllarca esnaflık yaptıktan sonra 1999 senesinde muhtar seçildim ve dört dönemdir de Dumlupınar Mahallesi muhtarlığını üstlenmekteyim. Her dönem halkımız tekrar aday ol dediğinde onları hiç bugüne kadar kırmadım ve tekrar aday oldum. Onlar da beni her defasında zirvede çıkarttılar.

2009 yılında belde idik

2009 yılında belde ve ilçe olmayı Beklerken Nilüfer'e bağlı bir mahalle olduk. İlk başlarda çekincelerimiz vardı. Fakat yapılan hizmetleri gördükten sonra Şuan çok memnunuz
2009 yılından sonra bütün yollar caddeler asfalt oldu.

Yaptığınız hizmetler neler

Kapalı pazar yeri hizmete açıldı. Cuma günleri giyim, cumartesi günü sebze meyve pazarı olan yerimiz 60 bin kişiye hizmet vermektedir.
Buski kayapa da idi ve halkımız çok zorluk çekiyordu Buski’ yi buraya getirdik.
En önemli hizmetlerimizden biriside 10 yıl önce belediye otobüsü getirmemiz oldu. Bunun yanı sıra alt yapıya çok önem verdik. Anayasalar yolunu yaptık. Atatürk bulvarı yol yapımı devam ediyor. Tren gelmesiyle alakalı çalışmalar yaptık ve yakında direk buradan şehrin diğer ucuna ulaşım sağlayacağız. Camii eksiğimiz vardı ve büyük bir camii kazandırdık ve çalışmalarımız devam ediyor.


Muhtar tek başına iktidardır!

Türkiye'de muhtarlar tek başına zor oluyor. Kendi gücüyle başarıyor. Bunu ufak hizmetli herkes yapıyor. Bizim yaptığımız anılacak hizmetler benim en büyük hedefim  öldükten sonra da bir Reşat muhtar vardı. Çok hizmetleri geçti. Allah razı olsun demeleri başka istediğim hiçbir şey yok ve gücüm yettikçe de halkım için çalışmaya devam edeceğim. 
Sen kendini istediğin kadar öv takdiri vatandaş veriyor. Bu koltuk kimseye baki değildir.

Bir muhtar olarak okurlarımıza mesajınız nedir?

Her zaman derim: Bir muhtar halkına hizmet etmeli ki, bu makamı hak etmiş olsun. Halkına hizmet etmeyi istemeyen bir muhtar muhtarlığa aday olmamalı. Bir de ya­pılan yeniliklere mahalleli sevinince ben de mutlu oluyorum. Ve sizin aracılığınızla buradan bütün Dumlupınar Mahallesi sakinlerine selam ve sevgilerimi iletiyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

DUMLUPINAR MAHALLESİ MUHTARLIĞI

DUMLUPINAR MAHALLESİ

NİLÜFER/BURSA

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.