Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Düğün Yapacaklar Erken Randevu Alsınlar’

Düğün, sünnet gibi seçenekleriyle Bursa’da bir çok kişinin ilk tercihi olan Savaş Düğün Salonu sahibi Ümit Savaş düğün yapacak olan çiftlere Bursa Haber aracılığıyla seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 00:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Düğün Yapacaklar Erken Randevu Alsınlar’

Hizmet kalitesi ve sunduğu uygun imkanlarla Bursa halkının özel günlerinde ilk tercih ettiği salonlardan biri olan Savaş Düğün Salonu kaliteyi ve sürekliliği ilke edinmiştir.

Ümit Savaş, kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Ümit Savaş (AHMET SAVAŞ’IN oğluyum)  1991 doğumluyum. Babamlar Rize’den Erzurum’a göç etmişler. Erzurum ‘dan da göç ederek Bursa’ya yerleşmişler.  Bende Bursa Yıldırım’da doğmuşum. Dolayısıyla ben Bursalıyım. Asıl baba mesleğimiz mobilyacılıktır. Ben 8-10 yaşımdan beri esnaflık yapmaktayım. Bu yüzden imkanım olduğu halde üniversite tahsili yapmadım. İşimi severek yapıyorum.


Baba mesleği mobilyacılık dediniz. Siz düğün salonu işletiyorsunuz. Sizi bu işe yönlendiren şey nedir?

İrfan Bey, düğün salonu işletmek çok neşeli, eğlenceli bir iş. Düşünsenize yeni yuva kuran çiftleri mekanınızda ağırlıyorsunuz. Önemli bir katkıda bulunuyorsunuz. Bu mutlu günde vermiş olduğunuz güzel hizmetlerle bir imza da biz atıyoruz. Bu da bizi oldukça mutlu ediyor. Her işi severek yapacaksınız. Düğün salonu işletiyorsanız, bu sevgiyi kat kat arttırmak zorundasınız. İnsanlara hep pozitif enerji vermek zorundasınız. Düğün zamanı sinirli, asık suratlı problem yaratan değil, o an için hangi tür sorun olursa olsun siz çözmek zorundasınız. Bizde bunları yapıyoruz. Misafirlerimizi mekanımızdan mutlu, sorunsuz gönderdiğimiz zaman, biz de evimize huzurlu ve mutlu gidiyoruz.

Düğün yapan insanlar Savaş Düğün Salonu’nu niçin tercih etsin?

Bizim 500 kişilik bir salon. Bizi tercih eden kardeşlerimiz kesinlikle kendilerini evinde gibi hissederler. Çünkü mekanımıza gelen misafirler evlerine gidinceye kadar artık bizim misafirlerimizdir. Misafirlerimizin güven içinde, neşeli ve eğlenceli bir vakit geçirmelerini Savaş Düğün Salonu’nun garantisi altında yapmaktalar. Dolayısıyla biz misafirlerimize güler yüzlü davranıyor ve tecrübeli personelimiz ile kaliteli hizmet veriyoruz. Herhangi bir olumsuz gelişme düğün sahibine değil, mekana yapılmış olur. Bizlerde bunu dikkate alarak, hizmetlerimizi her bir misafirimizin memnun olacağı şekilde vermeye çalışıyoruz. Her bir misafirimizin mekanımızdan ayrılırken gönlünce eğlenmiş, huzurlu, mutlu bir şekilde evine dönmüş olur.


PARK YERİ SORUNUMUZ YOKTUR

Savaş Düğün Salonumuz’un araç park yeri sorunu yoktur. 700’ün üzerinde araç park etme kapasitemiz mevcuttur. Park güvenlik görevlimiz de görevinin başında olup, düğün bitimine kadar park güvenliğinin takibini yapmaktadır.

FİYATLARIMIZDA ÇOK İDDİALIYIZ

Sizde takdir edersiniz ki düğün yapan bir çift, bütün masraflarını, harcamalarını yapıyor, en son düğün salonuna geliyor. Bizde bu kardeşlerimize bu mutlu günlerinde daha da zor duruma düşmemeleri adına yapabildiğimiz kadar indirimli fiyatlar sunuyoruz. Bizim fiyatlarımıza şimdiye kadar pahalı diye itiraz eden müşterimiz olmadı. Bazı kardeşlerimiz çeşitli yerlerden fiyat araştırması yaptıktan sonra bize geliyorlar. Tabi herkes para kazanmak ister. Bizde kazanıyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz bize gelen kardeşlerimize her zaman yardımcı olmaktır. Bunu da seve seve yapıyoruz..

KIR DÜĞÜN SALONU AÇMAK HEDEFLERİMİZ ARASINDA

Bizim hedeflerimiz arasında olan şeylerin başında Bursa’mızın güzel bir yerinde kır düğün salonu açma planımız var. Bunu yaparken Bursa’daki mevcut mekanları incelediğimi söylemek istiyorum. İnşallah açmayı planladığımız kır düğün salonu bir numara ve marka bir mekan olacaktır. İnşallah o zaman geldiğinde de Bursa basınımızın güzide gazetesi Bursa Haberi ve sizleri sık sık göreme imkanı bulacağız.


DÜĞÜN YAPACAKLAR ERKEN RANDEVU ALSINLAR

Bizde düğün yapmak isteyen çiftler erken randevu alsınlar. Okullar kapanınca çok dolu oluyoruz. Hatta düğün mevsimi başladı diyebilirim. Salonun tutulma işini düğüncülerin bir iki ay önceden yapmaları daha doğru olur. Bazı kardeşlerimiz salon tutma işini sonraya bırakarak çok sıkıntı yaşıyorlar. Bizde üzülüyoruz. Bu sıkıntıyı yaşamamaları için daha önce salonu tutmaları bu tür sıkıntıları ortadan kaldıracaktır. Bizim salonumuz şu an için %60-70 civarında doluluk durumumuz var, bunun yanında hafta sonu ve hafta içindeki fiyat farkları da mevcut.


SAVAŞ DÜĞÜN SALONU’NDA HER TÜRLÜ HİZMET MEVCUT…

İrfan Bey, bizim salonumuzda her türlü hizmet mevcut olup kamera çekimi, araç süslemesi, resim, pasta, içecekler, çalgıcı, müzik, yemekli olduğunda da yemek servis hizmetleri gibi aklınıza gelen hizmetlerin tümünü sağlıyoruz. Ayrıyeten mescidimiz, kafeteryamız, çay ocağımız müşterilerimize bu tür hizmetlerimiz de mevcuttur. Yani Savaş Düğün Salonu sıkılmayacağınız, huzurlu bir ortam sunuyor. Gündüz 11-17 saatleri arası, akşam 19-24 saatleri arası bu hizmetlerimiz devam etmektedir.

Sayın Ümit Savaş, son olarak birkaç cümle ile sohbetimizi bitirelim, buyurun.

İrfan Bey, bizim salonumuzda düğün yapmak isteyen kardeşlerimizin gönlüne göre konsept değişiklikleri yapma imkanımız mevcuttur. Örnek, sünnet düğünü yapacak bir kardeşimiz için palyaço hizmetleri, dekor değişiklikleri, havai fişek gösterileri gibi her türlü talebi karşılama imkanı sunuyoruz. Bütün düğün yapanları mekanımıza bekliyoruz. Herkese mutluluklar diliyorum. Bursa Haber’e ve size de bizlere geniş yer verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

BİZE NASIL ULAŞIRSINIZ?

Duaçınarı Mah. Samanlı Cad. No:4 Yıldırım/BURSA

Tel: 0224 360 03 22 Gsm: 0533 092 18 11

HABER- FOTOĞRAF: İRFAN BİLEK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.