Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Disiplinden Taviz Vermiyoruz’

Bursalıların tercih ettiği spor salonlarından biri olan Maxsimum Fitness ve Boxing salonu işletmecisi Gökhan Ediz ‘Biz eski boksör olduğumuzdan salonumuzda disiplinden taviz vermeden çalışmalara devam ediyoruz’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 01:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 01:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Disiplinden Taviz Vermiyoruz’

Setbaşı Köprüsünün hemen yanında Ünlü Caddenin hemen girişinde güzel spor salonları olan ve çok güzel eğitimler verilen tam bir Fitness ve Boxing salonu ve bu güzel salonun genç ve dinamik işletmecisi Bursalı antrenör Gökhan Ediz ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

HABER- FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

HAKKIMIZDA

Bursa Erkek Lisesi Yabancı Dil Mezunuyum sonrasında,Uludağ Üniversitesi İdari  Bilimler Fakültesini 2 yıl okuduktan sonra ,Eskişehir Anadolu Üniversitesi Ekonomi Bölümüne  giderek tamamladım ve mezun oldum.

Uzun yıllar hocaların hocası  Ali İhsan ALP ve Vahdettin İŞSEVER'den eğitim aldım.Ülke çapında ,Marmara Bölgesinde,il çapında ve özel şampiyonalarda büyüklerde çeşitli derecelerim var.

 

EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ BİRE BİR UYGULANIYOR

Bizde sadece üyelik ve ödemeler önemli değil ,kişinin performansı ve beslenme şekilleri ve düzenide çok önemlidir.Ayrıca 14 yaşından başlayarak herkes gelebilir.Üst yaş sınırımız yoktur herkesi bekliyoruz.Fitness haricinde ayrıca kişiye özel boks dersleri ve uygulamaları da vermekteyiz

BAYANLARA ÖZEL GÜNLERİMİZ VAR

Bayanlara özel günlerimiz mevcut salı,perşembe ve cumartesi günlerini ayırdık,ayrıca pazartesi,çarşamba ve cuma günlerini ise erkek üyelerimize ayırıyoruz.

UYGUN FİYAT VE KAMPANYALARIMIZ MEVCUTTUR

Fiyat kampanyalarımız saat 13:00 –18:00   arasında aylık 50 TL,diğer zamanlarda 90 TLdir.Kampanyalı zaman diliminde 3 Aylık  150 TL,Normal Zamanda 3 Aylık 200 TL.İlaveten kampanyamızda 6 aylık ve senelik fiyatlarımızda indirimlidir.

BANKACILIĞI BIRAKARAK SPORA DEVAM ETTİM.

Ekonomi bölümü mezunu olduğumdan bir müddet Anadolu Bankasında çalıştım .Fakat hem iş hemde antrenmanlar ve hatta şehirdışı turnuva zamanlarında hem bankada çalışma hem antrenmanlar zor olduğundan bankada çalışmayı bıraktım ve spora tamamen yoğunlaştım.Spor salonunu işletmeye başladıktan sonra elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalıştım .

İki haftalık bir adaptasyon programından sonra temel eğitim içeren kişiye özel program verilmektedir.

Mekik,Çakı ,Omuz Pres ,Omuz Yana Açış, Göğüs Pres ,Kelebek ,Lat Enseye Çekiş ,Miğdeden Çekiş , Lat Ön Kol ,Lat Arka Kol ,Ön  Bacak , Arka Bacak  gibi çalışma uygulamalarımız vardır.

BAŞI BOŞ SALONDA ÇALIŞMA DEVRİ BİTTİ

Sporcuların başı boş bırakılmasıyla bir o alet,bir bu alet sonrasında da bıkkınlık geliyor ve sporcular spordan bile uzaklaşabiliyorlar. Bu hiç hoş karşılanmayan  bir durumdur.

Sporcuların denetim altında tutularak yönlendirilmesi gerekiyor. Bazıları gibi telefonlarla oynayarak vakit geçirmesi ile spordan verim alınamamaktadır. Akıllı telefonlarla oynayarak ,resim çekerek face se atmaktan spor yapamıyorlar Biz eski boksör olduğumuzdan salonumuzda disiplinden taviz vermeden çalışmalara devam ediyoruz.Biz sporcularımızı motive ederek elimizden geldiğince  çalışmalarında yardımcı olmaktayız.

 

DİĞER PROGRAMLARIMIZ

ZAYIFLAMA PROGRAMLARI

KİLO ALMA PROGRAMLARI

BOKS DERSLERİ PROGRAMLARI

FITNESS PROGRAMLARI

BODY BUILDİNG PROGRAMLARI

 

BİZE NASIL ULAŞIRSINIZ?

Setbaşı Meydanı  Ünlü Cadde

Emin Han  No:29  Kat:-2

Dürümcü Bekir Yanı

Osmangazi/BURSA

Gsm: 0536 296 61 91

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.