Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilinin Kemiği Olmayan Program ‘’Deniz Yıldızı’’

105.3 Radyo Venüs' te, ''Deniz Yıldızı'' programının yapım ve sunucusu Deniz Yıldız başarı hikayesini Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 02:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 02:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dilinin Kemiği Olmayan Program  ‘’Deniz Yıldızı’’

‘Deniz Yıldızı’  programında dinleyicilerine aşk, dram, komedi, dedikodu, evren, spritüal, astroloji, tarot, burçlardan mesaj var.

 

 HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK

-Bursa Haber okuyucularına kendinizi tanıtır mısınız?

15 yıl direksiyon öğretmenliği yaptıktan sonra kendimi birden bire basın camiasında buldum. Çocukluğumdan beri mistik ve gizemli olaylara karşı merak beslemişimdir. Burçlar, yıldızlar, kainat ve bilinmezlik hep ilgimi çekti. Altıncı hissim kuvvetli olduğu için hayatımda birçok mucize yaşadım bunları insanlarla paylaşmak adına yakında çıkacak bir kitap yazıyorum. İlk olarak bir internet gazetesinde bu olaylarla ilgili köşe yazarlığı yaparak yazarlık hayatıma başladım. Yeni insanlarla tanışıp onların hayatlarını kaleme almak ise ardından geldi. Bir çok kişi ve kurumlarla röportajlar yaptım, sokaktaki herkesle röportaj yapılabilir, her insanın bir hikayesi vardır, şu anda Bursa Haber gazetesinde çalışıyorum.

-Radyoculuk fikri nereden çıktı? 

Radyodan ilk teklif aldığımda korktuğumu itiraf edebilirim. Her ne kadar yazma yeteneğim olsa da, canlı yayında konuşabileceğimi zannetmiyordum. Oğlak burcuyum biraz hırs biraz inat demeliyim, radyoda ilk defa mikrofon başına geçtiğimde kendimi ifade edebileceğim tek kelime ‘’delirdim herhalde’’ oldu. Çünkü tek başınıza bir stüdyoda konuşuyorsunuz, ağzınızdan çıkan her kelime çok önemli ve bir yerlerde birilerinin beni duyup dinlediğini bilmek çok ürkütücü geliyordu. Zamanla buna alıştım fakat hala her yayından önce aynı heyecanı hissediyorum. Radyo Venüs’ te ‘’Deniz Yıldızı’’ programı benim bebeğim gibi oldu. Her geçen gün büyüttüğüm ve kendimi geliştirdiğim. Deniz Yıldızında ilginç olaylar, insan ilişkileri, aşk, dedikodu, uzay, evren, komedi, gökyüzü rehberi, her şey var.


-Konuları kendiniz mi seçiyorsunuz?

O kadar çok konu var ki, program esnasında ertesi günün konusu çıkıyor. İnsanlar bana ‘’nereden buluyorsun? Bunca konuyu’’ diyorlar. Oysa memleketim insanının, gerek yaşamı, gerek psikolojisi, bir Avrupa ve Amerikalı ya göre çok hareketli, sıcak ve yoğun. Yapı itibariyle heyecanlı ve aktif bir milletiz, bu da medya sektöründe canlılık demektir.

-Radyoculuğu sevdiniz mi?

Çok sevdim gerçekten, hatta geçen gün arkadaşlara ‘’mikrofonuma aşığım’’ demişim. İlk zamanlar tabi ki insanların eleştirileri vardı olumlu ve olumsuz. Ses tonumdan, konuşmama kadar eleştirildim, bunlar beni geliştirdi. Herkes sesimi değiştirdiğimi zannediyor fakat öyle bir şey yok. Şimdi ise sanırım kulak aşinalığı oldu ve ‘’tıpkı radyodaki gibi konuşuyorsun’’ dendiğinde gülüyorum çünkü o kişi benim zaten.

 

 

-Deniz Yıldızı programının başarılı olduğunu düşünüyor musunuz?

Başarıda sınır yoktur. Başarılı bir program yapmam da sponsorların katkısı büyük elbette. Bir şeyleri başarmışım ki, beni destekliyorlar. Firmaların sponsor olması benim daha başarılı ve iyi program yapmam için destekleyici güç oluyor. Firmaları yayında iyi bir şekilde temsil etmek ve tanıtmak adına çıtayı yükseltiyorum.

-Radyo reklam ve sponsorluğa ilgi var mı? Sponsor firmalar için ne gibi faaliyetler yapıyorsunuz?

Sesli ve canlı yayın olduğu için radyolara her zaman ilgi alaka olmuştur diye düşünüyorum. Sponsorlarımın her zaman etkinliklerine katılırım, firma sahipleri ya da yetkilileri her daim canlı yayın konuğum olarak Deniz Yıldızına katılırlar. Firmaların güncel haberlerini programımdan duyuruyorum.

-Programınızda nelerden bahsediyorsunuz?

Öncelikle artık insanların kendi gibi değil de başkalarının istediği gibi yaşadığını ve hayallerini gerçekleştirmekten artık vazgeçtiklerini gözlemledim. Kiminle konuşsam mutsuz ve huzursuz, önce iç huzurumuzun gelmesi gerekiyor. Düşünsenize 3 saatliğine bir girdaba kapılmış gibi, günlük hayattan uzaklaşıp, müziğin ritmiyle insanların stres atmasını ve ilginç konularla tanışmasını sağlamaya çalışıyorum, daha önce hiçbir sunucunun değinmediği konular Deniz Yıldızında konuşuluyor. Her gün bir konu belirliyorum, astroloji gökyüzü rehberi var ve canlı yayına bağlanan dinleyicilerin melek kartını seçip yorum yapıyorum.

-Kendinize aşk doktoru, aşk avukatı ve hayvan dedektifi diyorsunuz bunun sebebi nedir?

Benim 6. Hissim kuvvetli olduğu için Spiritüel Yaşam Danışmanlığı ve Ruh Rehberliği yapıyorum. Tarot, burçlar, Melek kartları, Çakra temizliği ve insanların kararsız olduğu anlarda göremediği olumlu seçenekleri bilgilerim doğrultusunda onlara sunuyorum. Hayvan dedektifliği ise sokak canlarına dikkat çekmek için Jım Carrey’in filminden esinlendiğim bir isim. Doğanın ve hayvanların o saf sevgisini insanlarda da görmek istiyorum bunun için çabalıyorum. Allah’ın bu dünyaya bizim için verdiği bütün nimetlere sevgiyle şükretmek yerine onları yok ediyoruz.


-Radyo Venüs Deniz Yıldızın da söyleyemedikleriniz de oluyor mu?

Fikrinizi ifade etmenin binlerce yolu vardır. Olasılıklardan birini seçerek her istediğimi söyleyebilirim.

-Deniz yıldızı hangi saatlerde yayınlanıyor?

Hafta içi her gün 13.00-16.00 saatleri arasında Radyo Venüs’ te yayındayım.

-Burcunuz nedir?

Oğlak burcuyum, yükselen burcum yay. Burçlarımın özelliklerini taşıdığıma inanıyorum. Oğlak insanları mistik konulara meraklı ve duyarlı insanlardır, hisleri kuvvetlidir. Mantık ve akıl burcudur, bende biraz yay iyimserliği ve sevecenliği var.

Son olarak söylemek istediğim, insanlar hayallerini ceplerinde saklamasınlar, önce ellerine alsınlar, sonra da sevgiyle evrene salıversinler, emin olsunlar ki, geri dönüşü çok harika olur.

Bursa Haber okuyucularına teşekkür ediyorum.

Sevgi ve yıldızlarla kalın.


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.