Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DİJİTAL BASKIDA ÖNCÜ FİRMA DİGİTAL MODA

Gürsu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan "Digital Moda Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş."nin sahibi genç işadamlarımızdan Sayın Osman Aydın ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2017 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2017 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DİJİTAL BASKIDA ÖNCÜ FİRMA DİGİTAL MODA

Türkiye'de dijital baskıda ilk 3'de olan Digital Moda kendi bünyesinde modern olarak dizayn edilmiş, son model bilgisayarlar, programlar ve işinin ehli olan bu konuda kendilerini ispat etmiş personelleriylee desen tasarım ve varyantlama yapmaktadır.

Öncelikle, Osman Bey sizi tanıyabilir miyiz?

Elbette, 1984 yılında Bursa'da doğdum. İstanbul Maltepe Üniversitesi, İşletme Bölümünden mezun oldum. Yaklaşık beş yıl önce Dünyada yeni gelişmekte olan ve tekstil de istikbal vadedeceğini düşündüğümüz dijital baskı işine girmek için boyahanemize ek olarak Digital Moda Tekstil’i kurduk. Kurulduğu günden itibaren dijital baskı konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz, ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede tekstil sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Dünya’daki ve Türkiye ‘deki seçkin markalara veya onların konfeksiyoncularına servis yapmaktayız. Türkiye'de sadece bu işi dijital baskı olarak yapan ilk firmayız.

Toplam ve kapalı alan olarak işletmeleriniz kaç metrekare alan üzerine kurulu ve çalışan sayınızı öğrenebilir miyiz?

Toplam 30.000 metrekare alan üzerinde, 25.000 metrekare kapalı alanda, 350'ye yakın çalışanımızla müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Baskı kapasiteniz ve baskı özelliklerinizi bizlerle paylaşır mısınız?

Türkiye'de dijital baskıda ilk 3'de olan bir firmayız. En büyük özelliğimiz ağır gramajlı malları da, ince gramajlı mallara da güzel bir şekilde baskı yapabilmemizdir. Digital Moda olarak; kendi bünyemizde modern olarak dizayn edilmiş, son model bilgisayarlar, programlar ve işinin ehli olan bu konuda kendilerini ispat etmiş personellerimizle desen tasarım ve varyantlama yapmaktayız. Numune sürecinin ne kadar hızlı ve doğru olması gerektiği bilincinde olan firmamız bu konuda da kendini geliştirmiş ve müşterilerimize 36 saatte istedikleri numuneleri verebilmektedirler. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hem fason yapabiliyoruz hem de baskılı ve boyalı kumaş satmaktayız. Çalıştığımız kumaşlar; Pamuklu, örme ve dokuma kumaşlar, pamuklu ve elastanlı örme ve dokuma kumaşlar, viskonlu örme ve dokuma kumaşlar, viskonlu elastanlı örme ve dokuma kumaşlar, ipliği boyalı kumaşlar, akrilik karışımlı kumaşlar, keten örme ve dokuma kumaşlar, polyester karışımlı kumaşlar, ipek veya karışımlı kumaşlar, bunlardan bazıları özellikle süprem baskılı kumaşlarda ve gömleklik kumaşta da düz ve baskılı olarak satış yapmaktayız ve bu konuda iddialıyız.

Dünya'daki hangi ünlü firmaların Türkiye'deki imalatçılarına servis yapıyorsunuz?

Ted Baker

Versace

Tustl Cavalli

Bonito

Gerry Webeer

Lacoste

Zegna

Etro'yu söyleyebilirim.

Firmanızın kalite standartları hakkında okuyucularımıza neler söylersiniz?

2 türlü kalite standardımız vardır.

Bunlar;

MEKANİK STANDARTLARIMIZ;

Çekmezlikler, hastlıklar, sürtünme gibi standartlarda, dünya standartlarına uygun üretim yapmaktayız.

KİMYASAL STANDARTLARIMIZ;

Çevreye duyarlı bir işletme olduğumuzdan yıllar önce ÇED Raporumuzu da aldık.

Peki, Osman Bey sektörel sorunlarınız var mı? Varsa neler söylersiniz?

Sektörel sorun olarak en önce söyleyebileceğim, yetişmiş eleman sıkıntısıdır.

Yetişmiş eleman bulmakta çok zorlanıyoruz. Bizde kendi bünyemizde ümit vaat eden genç yeteneklere yatırım yaparak yetişmiş eleman ihtiyacımızı karşılamaya çalışıyoruz.

Kısa zamanda güzel işler başaran Digital Moda Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin genç ve yetenekli sahibi Sayın Osman Aydın'a bundan sonraki çalışmalarında da Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM

ADRES: GÜSAB PROF. DR. OKTAY SİNANOĞLU CAD. NO:62 GÜRSU / BURSA

TELEFON: (0224) 371 23 34 - (0224) 371 23 35
FAKS: (0224) 371 23 32

WEB: www.moda-digital.com.tr

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.