Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dekorasyonda öncü: ‘3D Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon’

3D Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon firma sahibi olan Kadir Kılıç sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dekorasyonda öncü: ‘3D Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon’

3D Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon, alanında uzmanlaşmış, profesyonel bir firma olarak belirlediği hedeflere doğru ve emin adımlarla yoluna devam ediyor.

DEKORASYON NEDİR?

Dekorasyon iç süsleme ve dış süsleme adı altına iki kısma ayrılır. İç dekorasyon insanların azami derecede huzurlu ve rahat edebilecekleri, yaşayabilecekleri gayesiyle iç mekanların çeşitli unsurlarının uygun bir şekilde bir araya getirilmesi, görsel olarak daha ferahlatıcı ve sıkıcı ortamın yok edilmesi anlamındadır. İç dekorasyon kaba, keskin hatlardan uzak durarak zarif, yormayan, ferahlatıcı, zevk ve inceliği ifade edecek şekilde olmalıdır.

KADİR KILIÇ BEY’İ TANIYABİLİR MİYİZ?

1981 Bursa Namazgah doğumluyum. Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Endüstriyel Ekonomi Bölümü mezunuyum. Dekorasyon işine çok merakım olduğundan dolayı 16 yaşında Gemlik’te bu işe başladım. 2000 yılında Kılıçlar Dekorasyon ’da çalıştım. 10 yıldan fazla bir süre bu şirkette kendimi oldukça geliştirdim. 2013 yılında ayrıldım ve kendi firmamı kurmaya karar verdim. Şu an 3D Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon firması olarak kendi işimin başında hizmet vermeye devam ediyorum.

‘KÜÇÜK BİR ODAYI GÖRSEL OLARAK BÜYÜK BİR SALONA DÖNÜŞTÜREBİLİRİZ’

İrfan Bey, bazı evlerde küçük odaları görsel olarak büyük ve üç boyutlu görüntüler ile büyük salonlara dönüştürebiliyoruz. Bu durum özellikle bayanlar ve çocuklarımızı çok mutlu ediyor. Yine büyük bir salonda yaptığımız üç boyutlu uygulamalarla salonu görsel olarak çok geniş bir alana dönüştürebiliyoruz. Görsel olarak çok sınırsız manzaralar uygulayabiliyoruz. Bunu tek parça halinde uygulayan çok nadir firmalardan birisiyiz. Zannediyorum Bursa’da bu alanda tek firmayız diyebilirim.

MUTFAKTA BAYANLARA FERAH BİR ORTAM

İrfan Bey, toplumumuzda kadınlarımızın çok büyük bir zamanı mutfaklarda geçiyor. Dolayısıyla mutfaklarda görsel olarak çok güzel ve ferah bir ortam hazırlıyoruz. Hatta mutfak dolaplarının kapaklarına da üç boyutlu uyguladığımız görseller mevcut. Buna çocuklar da çok seviniyorlar. Bayanlar için mutfak sıkıcı olmaktan çıkıp görsel olarak çok güzel ve çok ferahlatıcı bir ortam haline dönüşüyor.

‘MUTFAKTA TADİLAT YAPMADAN TASARIM YAPIYORUZ’

3D Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon olarak mutfaklarda tadilat yapmadan ferah, nefes alan, huzur bulacağınız mutfak dekorasyonları tasarlıyoruz. Özgün, zarif ve estetik üç boyutlu uygulamalarımız ile yaşam alanlarınıza renk katıyoruz. Kendinizi farklı ve özel hissediyorsunuz. İnsanlarımızın hayallerindeki tasarımlarını kendilerine sunuyoruz.

‘ÜCRETSİZ KEŞİF YAPIYORUZ’

3D Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon olarak toptan ve perakende işlerde ücretsiz keşifler yapıyoruz, inşaat firmalarına toptan, diğer müşterilerimize perakende işler yapıyoruz, müşterilerimizi bu konuda bilgilendiriyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti ön planda ve buna da çok önem veriyoruz. Dolayısıyla her zaman yaptığımız işin sonuna kadar arkasında duruyoruz.

GERGİ TAVAN

İrfan Bey, 3D Kılıçbey Yapı Dekorasyon olarak gergi tavanda da çok iddialıyız. Gergi tavanda genelde boyutlar 3 metreye 5 metreyle sınırlıdır. Bizde gergi tavandaki boyutlar 5 metreye 5 metre ve tek parçada uygulayabiliyoruz. Yine gergi tavanda da çok değişik üç boyutlu uygulamalarımız oluyor. Muhteşem görseller elde ediyoruz. Uygulama yaptığımız alanlarda çok ferah bir ortam sağlıyoruz.

‘ART HOUSE BÖLGE BAYİSİYİZ’

Biz ART HOUSE üç boyutlu zemin çalışmalarımız ile Bursa’da tekiz. Bu firmanın bölge bayisiyiz. Bizim piyasada en büyük farkımız 3.18 metre yüksekliğinde 50 metre uzunluğundaki bir alana tek parça üç boyutlu duvar kâğıdını yapabiliyor olmamız. Yine 3 metre eninde 5 metre yüksekliğindeki alanlarda da tek parça üç boyutlu uygulamalarımız oluyor.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Duvar kâğıdı, duvar panelleri ve zemin anlamında temin süremiz 3 gündür. Bunun haricinde müşteri istekleri de önemlidir. Mutfak kapakları tezgah arası cam ve buna dönük isteklerde temin süresi 7 gündür. Bunları bir bütün olarak ele alırsak müşterinin istekleri, malın kalitesi, işçiliğin kalitesi ve minimum fiyat, fiyat deyince işin içine para giriyor. Biz burada da çok duyarlıyız. Yaptığımız işi en kaliteli şekilde nasıl yaparız ve bu kaliteyi en ucuza nasıl satarız, bu bizim kalite politikamız arasında en duyarlı olduğumuz konular arasındadır. Biraz daha açmam gerekirse kalite, fiyat, sürat yani kaliteli iş yapacaksınız uygun fiyata vereceksiniz ve işinizi zamanında teslim edeceksiniz. Bizim kalite politikamızda bunu da yeterli görmüyoruz ve diyoruz ki yaptığımız işin sonuna kadar arkasındayız. Koşulsuz müşteri memnuniyeti diyoruz ve kalite politikamızdan taviz vermeyiz.

MİSYONUMUZ

3d Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon olarak doğal yaşam alanlarının ferah, yaşanabilir alanlar olması ve bu alanlar da herkesin hakkıdır diyoruz.

VİZYONUMUZ

3D Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon olarak yenilikçi, akılcı, ilkeli, sorumlu ve müşteri memnuniyetine önem veren bir yaklaşımla bölgemizde ve alanımızda lider bir firma olmayı hedefliyoruz.

Sayın Kadir Kılıç, son olarak birkaç cümleyle sohbetimizi bitirelim.

İrfan Bey, dekorasyon işi yaptıracak insanlarımıza şunu söylemek istiyorum. 3D Kılıçbey Yapı Tasarım Dekorasyon ile irtibata geçmeden, bizden detaylı bilgi almadan dekorasyon işlerinizi yapmayın derim. Kaliteyi ve çok çeşidi uygun fiyata alın diyerek bütün halkımızı sevgiyle selamlıyorum. Bursa Haber’e ve size de bizlere geniş yer verdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.

Bende size teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ERTUĞRUL MAH. ERTUĞRUL SOK.

NO:21/C 7B NİLÜFER/BURSA

GSM: 0 533 330 77 27




HABER-FOTOĞRAF: İRFAN BİLEK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.