Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dekorasyonda güvenilir adres: ‘Demak Dekorasyon’

Demak Mühendislik Genel Müdürü ve Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonu (Buardef) Başkan Yardımcısı Ufuk Demirkıran çalışmalarından Bursa Haber’e bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dekorasyonda güvenilir adres: ‘Demak Dekorasyon’

Müşteri memnuniyeti odaklı, doğru çözümler sunan Demak dekorasyon sektöre lider ve kurumsal bir firma olmak adına başarılı çalışmalara imza atıyor.

Ufuk Demirkıran kimdir?

1978 Zonguldak doğumlu olan Ufuk Demirkıran ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümünden mezun olmuştur. Bir dönem uluslararası lojistik firmalarında operasyon müdürlüğü ve bölge müdürlükleri yaptıktan sonra mesleğine dönüş yaparak Bursa merkezli bir firmada inşaat üzerine koordinatörlük ve şantiye şefliği yapmıştır. Devamında Bursa’dan Türkiye’nin tamamına hizmet veren mekanik tesisat firmasında Genel koordinatörlük, finans ve muhasebe müdürlükleri pozisyonlarında yaklaşık 9 yıl hizmet vermiştir. Bu bilgi ve deneyimlerini 2014 yılında zirveye taşıyarak “Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim…” sloganı ile Demak Dekorasyon İnşaat Mühendislik Mimarlık San. Ve Tic. Ltd. Şti kurarak kendi firmasında mühendislik ve mimarlık hizmetlerine devam etmektedir. Bir dönem vekil öğretmenlikte yapmış olan Ufuk Bey sivil toplum kuruluşları ile iç içedir. 4 yıl Gürsu Ardahan İli Posof İlçesi ve Köyleri Kültür Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanlığı yapmıştır. Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonunda teşkilattan sorumlu başkan yardımcılığı görevini halen sürdürmektedir. Buna bağlı olarak birçok sivil toplum kuruluşlarının da aktif üyesi olan Ufuk Bey evli ve iki çocuk sahibidir.

HAKKINDA

15 yıl gibi bir süre içerisinde yoğunlaşan iş tecrübemizi kendi firmamızı kurarak devam ettirme kararını aldık. Bu kararın oluşumunda memleketimize olan sevdamız ana unsur ve ateşleyici mekanizmayı oluşturmuştur. Temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğayla bağını koparmadan yenilikçi, teknolojiden en üst seviye fayda sağlayarak kurumsal, toplumsal ve sosyal sorumluluk çalışmaları yaparak insanın yaşadığı her yerde ve endüstriyel tesislerde konfor ve proses beklentilerini karşılayarak yükseltecek; inşaat ve mühendislik uygulamalarını yaparak sektörde aranılan marka değerini oluşturmak başlıca firma vizyonumuzu oluşturmaktadır. Buna bağlı olarak müşteri memnuniyeti odaklı doğru çözümler sunan, güvenilir, yenilikçi, verimli, dinamik şeffaflığı kendisine karakter olarak benimsemiş kurumsal kimlik ile iş yapabilmek birinci önceliğimizdir. DEMAK Mühendislik sadece hizmet veya ürün alım  satımlarının yapıldığı değil aynı zamanda duygusal bağlar ile partnerlerine ve müşterilerine bağlanmayı hedeflemiştir. Firmamız tüm bu ilkeler çerçevesinde yapacağımız projelerle şehre değer katmak, şehrin çevresel ve kültürel dokusuna uyum sağlamayı amaçlamıştır. Bu düşünce doğrultusunda toplumsal yaşam standartlarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesine hizmette bulunmak, takım ruhunu benimsemiş eğitimli uzman kadrolarımızla ve çözüm ortaklarımız ile oluşturduğumuz sinerjiyle çağdaş ve kaliteli hizmet üretmek üzere yola çıkmıştır.

FELSEFEMİZ          

Mimari dokunuşlar ile toplumsal hafızalardaki hayatımızın renklerini bozan oluşumların temizliği hayat felsefemiz olmuştur. Benim için mimari bir yapıya duygunuzu yükleyemezseniz yapı elementlerinden bir tanesi eksiktir. Hani özlemini duyduğumuz bir mekâna gittiğimizde orada yaşanan anılar veya yaşanmasını arzuladığımız anlar vardır ya… İşte o anlar o yapıyla sizlere bir şeyler anlatır… Mesleğimize ve memlekete olan aşkımız bizlere binanın bir beton yığını olmadığını öğretti. Rüyaların gerçekleşmesi için uyanmak gereklidir derler. Bizlerde rüyasını kurduğumuz bu firmayı kurmak için uyandık ve bu azimle devam etmekteyiz.

BURSA’DA YAŞAYAN 100.000 ARDAHANLININ SESİ OLUYORUZ

Birde sivil toplum olarak sorumluluklarımız var. Bu çerçevede de dört yıl süre ile Gürsu Ardahan İli Posof İlçesi ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanlığı yaptıktan sonra BUARDEF Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendik. Federasyonumuza bağlı 13 Derneğin teşkilatlanması konusunda çalışmalar yürütmekteyiz. Özellikle Bursa’da yaşayan 100.000 Ardahanlının sesi olmak ve onlar çok farklı platformlar temsil etmekten hep gurur ve onur duydum. Bir farklı mozaik kültürün içerisinde yer aldığımız Bursa’da Ardahanlı olarak şehrin tüm dinamiklerinde yer alıyoruz. İş adamlarımız, bürokratlarımız, siyasetçilerimiz ile Bursa’nın yakın veya uzak tüm planlarının içerisinde yer almaktayız. Memleket sevdamızı buralarda da en üst seviyelerde taşımak bizlerin asli görevidir.

VİZYONUMUZ

Temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğayla bağını koparmadan yenilikçi, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede insanın yaşadığı her yerde ve endüstriyel tesislerde konfor ve proses beklentilerini karşılayarak yükseltecek; inşaat ve mühendislik uygulamalarını yaparak sektörde aranılan marka olmaktır.

MİSYONUMUZ

Müşteri memnuniyeti odaklı, doğru çözümler sunan güvenilir, yenilikçi, verimli, dinamik, insan ve çevreye saygılı, teknolojinin daha verimli kullanımıyla birleştiren; sektörde lider ve kurumsal bir firma olmaktır.

DEĞERLERİMİZ

Tüm kaynaklarımızı müşterilerimizin ihtiyaçları, beklentileri ve memnuniyetleri doğrultusunda kullanmak.

 Yapacağımız projelerle şehre değer katmak, şehrin çevresel, tarihsel ve kültürel dokusuna uyum sağlamak.

 Toplumsal yaşam standartlarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesine hizmette bulunmak. İleri teknolojiyi, kaliteli malzeme kullanımını, doğru çözüm ortaklarını ve titiz mühendislik hizmetini tek bir doğrultuda birleştirerek tüm projelerimizde uygulamak. Güvenilir, dürüst ilkeli bir hizmet anlayışı sunmak. Takım ruhunu benimsemiş eğitimli uzman kadromuzla ve çözüm ortaklarımızla oluşturduğumuz sinerjiyle çağdaş ve kaliteli hizmet üretmek.

İLETİŞİM

ADRES: ÜÇEVLER MAH. ERTUĞRUL CAD. ALPARSLAN PLAZA K:4 D:15 (ÇALI KAVŞAĞI) NİLÜFER/ BURSA

TEL: (0224) 443 36 25

GSM: 0546 944 57 88

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.