Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEĞİŞİK KONSEPTİYLE BURSALILARIN HİZMETİNDE ‘Ben Tiamo Cafe’

Değişik Konseptiyle Bursa’ya yeni bir soluk kazandıran "Ben Tiamo Cafe, Nargile" nin değerli sahibi ve işletmecisi Sayın Serhat Yıldırım ile çok hoş ve keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 22:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEĞİŞİK KONSEPTİYLE BURSALILARIN HİZMETİNDE ‘Ben Tiamo Cafe’

Cafe, Nargile konseptinin dışına çıkarak, sürpriz sanatçı ve diğer uygulamalarıyla Bursa'da sektörüne öncülük eden bir mekan olan "Ben Tiamo Cafe ve Nargile" farklı konseptiyle göz dolduruyor.

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz Serhat Bey?

 1979 Ağrı'nın Hamur İlçesinde doğdum. Ağrı Ticaret Meslek Lisesinden mezun oldum. Ülkemizde çeşitli turizm yatırımlarından sonra, Hollanda-Amsterdam'da bir güvenlik şirketi kurdum. Ünlü sanatçı, futbolcu ve işadamlarına güvenli hizmeti sunduğum bu şirketten sonra, İstanbul-Beyazıt'ta 2 yıl ev tekstili mağazacılığı işlettikten sonra, 12 Kasım 2016'da "Ben Tiamo Cafe ve Nargile" yi Bursa'nın yeni eğlence merkezlerinin yoğunlukla bulunduğu Özlüce'de açtık. Açılışımızda ünlü sanatçılarımızın da bu mutlu günümüzde yanımızda olduklarından onlara da buradan teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. 26 Aralık'ta çıkacak" Moon Life "dergisinde 3 sayfada, Ben Tiamo Cafe ve Nargile ile ilgili bir röportajımızın yayınlanacağını Bursa Haber Gazetesi sayesinde kamuoyuna açıklamak isterim.

Pek çok cafe, nargile ve bistrolarda da bu tür röportajlar gerçekleştirdik. Serhat Bey ama sizin değişik bir konsept olarak, canlı müzik ve ünlü sanatçıları konuk etme gibi güzel çalışmalarınız var. Bu konuda neler söylemek istersiniz?

   Evet, 9 Aralık akşam 20.00-22.30 arası ülkemizin değerli sanatçılarından Pinhani, mekanımızda sahne alacaktır. Sınırlı sayıdaki biletlerimiz 30 TL'den satışa sunulmuştur. Bundan sonraki zamanlarda, bilhassa yılbaşından sonra, cuma ve cumartesi geceleri, yine değerli sanatçılarımıza sahne aldırarak, değerli Bursalılara çok daha güzel sürprizler hazırlamaktayız.

Serhat Bey, bir diğer dikkat çekici husus ise mekanınızın ismi " Ben Tiamo Cafe, Nargile"  Ben Tiamo, sözcük anlamı itibarıyla ne demek acaba?

    İtalyanca bir sözcük olan "Ben Tiamo"  İyi ki seni seviyorum, anlamındadır. Bizde insanları mekanımıza sevgi ve aşkla gelmelerini, çok güzel anlarını burada yaşamalarını ve güzel anılarla buradan ayrılmalarını sağlamaya, elimizden geldikçe uğraş veriyoruz ve vereceğiz.

Peki, bu güzel çalışmalarınız ve sürprizleriniz haricinde, güzel kahveleriniz, nargileleriniz ve kahvaltılarınız hakkında neler söylemek istersiniz?

KAHVELERİMİZ

Klasik Türk kahvemiz

Sütlü Kahvemiz

Damla Sakızlı Türk Kahvemiz

Menengiç Kahvemiz

Dibek kahvemiz

Dağ Çilekli Kahvemiz

Çikolatalı Kahvemiz

Güllü Türk Kahvemizi sayabilirim.

KAHVALTILARIMIZ:

Tiamo Special Kahvaltımız

Kahvaltı Tabağımız

NARGİLELERİMİZ

Çeşit çeşit aromalardan oluşan nargile menümüzden;

Tiamo özel nargilemizi, nargile severlere şiddetle öneriyorum.

Gelecek plan ve projelerinizi sorsam, okuyucularımıza neler söylersiniz?

  Orta vadede işlerimizi yerine oturttuktan sonra, Bursa'nın değişik semtlerinde ve İstanbul-Ortaköy'de şubelerimizi arttırma düşüncelerimiz bulunmaktadır.

 "Ben Tiamo Cafe Ve Nargile" nin değerli işletmecisi Serhat Yıldırım’a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak bu güzel çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM

ADRES: 29 EKİM MAHALLESİ 401.SOKAK NO:7/A B BLOK NO:21 (AHMET TANER KIŞLALI BULVARI) NİLÜFER/ BURSA

TEL: (0224) 502 20 26

GSM:0532 132 40 75

FACEBOOK-INSTAGRAM-TWİTTER: tiamocafenargile

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.