Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Decomir İle Isi Yalıtımda Mükemmel Sonuçlar

Decomir Bursa’da göz dolduruyor. Isı yalıtımda oldukça kalıcı sonuçlar veren Decomir Söve yetkilileri İsmail Şimşek ve oğulları Ömer ve İsmail Şimşek ısı yalıtıma dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Decomir İle Isi Yalıtımda Mükemmel Sonuçlar

 

2013 yılından bu yana Bursa’da faaliyet gösteren decomir firması yaptığı doğru çalışmalarla Bursa’da üst sıralarda yerini aldı ve vizyon, hedef dogrultusunda daha da büyümeyi gözüne koymuş gözüküyor. Söve nedir ve nasıl uygulanır, neden yalıtım yapılmalı ve decomir söve yetkilileri İsmail Şimşek Ve Oğullari Ömer Şimşek, İsmail Şimşek Söve Yalitim konusunda neler anlatmış  bu konuya yakından bir bakalim.

 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

SÖVE MANTOLAMA NEDİR ?

Söve hem dekorasyon hem yalıtım özelliğine sahip, eps ve xps strafor gibi malzemelerden yapılan üzeri reçine ile kaplanan ve her renge boyanabilen, sınırsız modelli bir dekorasyon ve cephe aksesuar malzemesidir. Söve eps bloğunun kesilerek üzerine akrilik esaslı sıvanın kaplanmasından üretilir. Söve mantolama oldukça estetik bir görünüm sağlar.

 

Mantolama amacı sağlayan Yalı baskısı (siding), söve mantolama, fugalı Bina Cephe Mantolama ve Kat silmesi Modelleri ve sadece süslemede kullanılan kapı pencere söveleri ve deniz modelleri gibi yüksek estetik ürünü söveler olarak iki çeşittir.

 

Söve fiyatı çeşitlerine göre Bina Cephe Mantolama ürünlerinden biraz daha pahalı olabilmektedir. Fakat iyi bir söve ürünü binanızın estetik görünümünü de artırdığı için binanıza değer katacaktır. Söve binalarınıza estetik bir güzellik sunmanın yanı sıra ısı, ses gibi dış etkenlere karşı yüksek dayanımlı bir izolasyon malzemesidir.

 

NEDEN ISI YALITIMI YAPTIRMALIYIZ?           

Isı yalıtım uygulamaları ile konutlarınıza bir iyilik yapabilir ve.. 

- Kışın soğuğu yazın ise sıcağı geçirmeyen ısı yalıtım sistemleri ile 4 mevsim kusursuz performans için kalıcı çözümlerden faydalanabilirsiniz.

 

- Doğru yalıtım uygulamaları ile ısıtma ve soğutma giderlerinizde %40 -60 oranında tasarruf sağlayabilirsiniz. Siz konforun keyfini sürerken elde edilen enerji tasarrufu sayesinde ısı yalıtım maliyeti 3 kış sezonunda amortisman süresini dolduracaktır.

 

- Evlerinizde rutubet değil huzur olsun.. Isı yalıtım uygulamaları ile konutlarınızı küf ve nemden uzak tutarak sağlıklı ve rahat yuvanızın tadını çıkartabilirsiniz.

 

 -Isı yalıtım uygulamaları ile konutlarınızda sağlayacağınız konforun yanısıra olumsuz dış etkenlerden koruyarak bakım, onarım vb. masraflarınızı azaltabilirsiniz.

 

 -Isı yalıtım uygulamaları Türkiye ve Avrupa Standartlarına uygun ve ekolojik dengeyi korumaya yardımcı bir sistemdir. Kömür ya da doğalgaz gibi fosil yakıtların tüketiminin azaltılması ile cüzdanınız kadar doğanın da yüzünü güldürebilirsiniz. Dış cephe ısı yalıtımı ile zararlı emisyonların etkisinin azalmasına yardımcı olabilir ve gelecek nesillere daha sağlıklı bir dünya bırakılmasını sağlayabilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA

 

 DECOMİR Söve olarak, 2013 yılından itibaren Bursa’da söve ve inşaat dış cephe aksesuarlarının üretimine başlamıştır. 

 

 Fabrika 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alan üzerinde, son teknoloji makine parkuruyla ve deneyimli personeliyle yaparak, müşterilerine hizmet vermektedir. Bursa genelinde geniş bir müşteri ağına sahip olan Decomir Söve, en iyisini üretme maksadıyla kaliteden ödün vermeyen çalışma prensibi ile inşaat sektöründe en iyi olma yolundadır.

 

Decomir Söve olarak ürettiğimiz ürünlerin dayanıklı, uzun ömürlü ve bol çeşitliliği ile  kalitesinin farkını ortaya koymuştur.

 

Günlük 1500 mt. üretim kapasitesi bulunan ve 15 ayrı kategoride 260’a yakın ürün çeşidiyle üretim yapmakta olan Decomir Söve ayrıca, müşterilerinin istediği ölçü ve ebatlarda özel üretim yapabilmektedir.

 

ÇALIŞMA ALANLARIMIZ

SÖVE

DEKORATİF SÖVE

DENİZLİK VE TAÇ

KAT SİLME

SÜTUN VE KAİDELER

CEPHE KAPLAMA & FUGALAR

KÖŞE TAŞI

Motifler, Dekor Ürünler

KARTONPİYER

 

VİZYONUMUZ

 Decomir  Söve olarak misyonumuz; ısı yalıtımında mükemmel sonuçlar sağlayan EPS'nin üstün avantajlarının sunduğu ısı ve ses yalıtım malzemelerinden oluşan ürün yelpazemizi, sürekli yenilenen üretim teknolojilerinin takibi ile artırarak, farklı ve yeni ürünlerin kullanıma sunulmasını sağlamaktır.

 

İletişim Bilgileri

Yunuseli Mah. Fuat Kuşçuoğlu Cad. NO: 111 Osmangazi / BURSA TEL:+90 224 248 45 46 Gsm:+90 506 372 07 50 Gsm: 0538 437 04 19

E-MAİL decomirsove@gmail.com

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.