Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Damak Zevkine Düşkün Bursalıların Çok Yakından Tanıdığı Bir Lezzet Durağı

Bursa’nın en ünlü lezzet duraklarından biri olan ciğerci Yusuf ustaya ( Yusuf çal) konuk olduk.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Damak Zevkine Düşkün Bursalıların Çok Yakından Tanıdığı Bir Lezzet Durağı

HABER VE FOTOĞRAF:ERDEM BERK


Yusuf Bey sizin enteresan bir hikâyeniz var. öncelikle sizi tanıyarak bu hikayeyi dinleyelim olur mu?

Elbette öncelikle hoş geldiniz. Ben 1974 Diyarbakır doğumluyum. 1982 yılında boyacılık yapardım, bir gün yaşlı bir amca geldi boya sandığına tekmeyi vurdu ve bana dedi ki bırak şu ayakkabı  boyamayı. Gir İçeri bulaşık yıka. Hem sana çalıştığın zamanlarda yemek vereceğim hem de maaş vereceğim. Tabi benim o sıralarda maaşta hiç gözüm yok. Yemek vereceğim sana dediği için direkt ayakkabıları bıraktım ve orada bulaşıkçılık yapmaya başladım. Tam 12 sene orada çalıştım ve daha sonra ticarete atıldım, kulakları çınlasın ustanın adı İsmail Büyükbuluter idi. Halen daha beni arar,  nerede kaldın, hemen dükkâna geç. Ben de birazdan arayacağım der ve ben halen o eski günlerdeki gibi saygımı korurum. 1998 yılında Bursa'ya geldim öncelikle bu işi ufak bir tezgâh arabasıyla başlamıştım ve şimdi çok şükür Allah'a, son zamanlarda çok fazla müşteri portföyü olan, bilinen ve sevilen bir lezzet durağı haline dönüştük.


TİYATRO OYUNCUSU YUSUF USTA

2001 yılında Saklıkent Diyarbakır isimli bir oyun yazmıştım ve bu oyunu esnaftan oluşan bir ekip ile sahneledik tabi bu arada biz bu oyunu sergilerken oyuncuların hepsi esnaf olduğu için atmosfere alışmakta zorlandıklarında ben onlara dedim ki mahallede nasıl davranıyorsunuz burada böyle davranan ve sonuçta öyle güzel bir oyun ortaya koyduk ki 11 bin kişi bizi izledi ve bundan sonra oyun oynamayı düşünmedim hiç çünkü en güzel yerinde bırakmak her zaman en keyiflisidir.

Neden  ciğer ve kebap yemek isteyenler Yusuf ÇAL’I tercih ediyor?

Bu sorunun çok basit bir cevabı var kesinlikle samimiyet bu benim için olmazsa olmazım buraya çok fazla sayıda aile müşteriler gelir bizim ve çocuklarıyla beraber gelirler genelde ve ben hep şu vizyonda baktım, kendi çocuğuma yediremeyeceğim hiçbir şey müşterilerime tavsiye etmedim. Buraya gelen bütün müşterilerimiz bizim bir ailemizin parçası gibi oluyor ve bu samimiyet her geçen gün büyüdükçe büyüyor burada bu röportaj sayesinde sizin huzurunuzda bütün müşterilerimize saygılarımı sunarım.


HAKKIMIZDA
Yılların tecrübesi ile Ciğerci Yusuf Usta, size güvenilir, lezzetli kebaplar, ciğer şiş ve garnitürler sunmaya devam etmektedir. Diyarbakırlı olan Ciğerci Yusuf Usta, Diyarbakır ciğerinin en güzelini Bursa’da beğeninize sunmaktadır. Organik gıda konusunda oldukça hassas olan Ciğerci Yusuf Usta, baharatlarını dahi kendisi öğütür, ciğerin ve etin en iyisini her gün bizzat kendisi alır. Tüm ürünleri günlük olan Ciğerci Yusuf Usta’da belli bir saatten sonra asla ürün bulamazsınız. İkinci güne ürün kalması diye bir durum söz konusu değildir. Ürün kaçta biterse dükkân ertesi sabaha kadar kapanır, acele edin.

KALİTELİ ÜRÜN EN ÖNEMLİ VİZYONUMUZ

Hemen her besinde olduğu gibi et ve et ürünlerinin tüketimine de mümkün olduğu kadar itina göstermeliyiz. Hormonlu ve genetiği değiştirilmiş ürünlerin her yerde karşımıza çıktığı bu günlerde doğal gıdaların önemi her geçen gün artmaktadır.
Ne yediğinize, nasıl ve kim tarafından hazırlandığına dikkat edin!

İLETİŞİM

Ciğerci Yusuf Usta
Konak Mah. Yüksel sok. no:15 Nilüfer / BURSA
Telefon : 0224 453 16 21  Gsm: 0 532 721 82 86
info@cigerciyusufusta.com
www.cigerciyusufusta.com





En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.