Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çubuklu Et & Çubuklu Et Express Döner

Eşsiz lezzetin durağı Çubuklu Et’in sahibi Aylin Aydın Yapıcı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2017 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2017 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çubuklu Et & Çubuklu Et Express Döner

Çubuklu Et’in yanı sıra Look PR& Danışmanlık ve Look Magazin firmasının da sahibi olan Aylin Aydın Yapıcı çalışmalarından ve geleceğe dönük planlarından Bursa Haber’e bahsetti.

Öncelikle sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Ben Aylin Aydın Yapıcı. 1983 Bursa doğumluyum ve 1999’dan itibaren iş hayatında bulunuyorum. Bursa da uzun bir süre önce kurmuş olduğum LookPR &Danışmanlık ve Look Magazin firmalarım ile iş hayatında yer almaktayım. Bir yıllık bir serüvenle Çubuklu Et’in sahibi olarak gıda sektörüne de adım atmış oldum. Çubuklu Et’in kısa bir sürede bu kadar çok yol kat etmesinde kendi şirketimin olması büyük bir avantaj oldu.

Kurumunuz kurulduğu günden itibaren kat etmiş olduğu yollar nelerdir?

Çubuklu Et açıldığı günden bu yana kısa zamanda yaşanan büyük hareketlilikle markalaşma yolunda çok yol kat etti diyebiliriz. Profesyonel kadromuz, kaliteli hizmetimiz, her kesime hitap eden fiyat politikamız ile müşteri memnuniyetimiz %95'lerin üzerinde. Markalaşma adına kat ettiğimiz yolda şuan franchise şubemiz Çubuklu Et Express Döner de hizmete girdi.  Et de olduğumuz kadar döner de iddialıyız diyebilirim. Mudanya yolunda yer alan Çubuklu Et Express Döner’de döner çeşitleriyle lezzet konusunda fark yaratıyor. Bununla birlikte Bursa’da farklı yerlerde ve İstanbul, İzmir, Bodrum, Antalya, Dubai gibi şehirlerde de franchise şubelerimizin yer alması hedeflerimiz arasında.

Kalite politikanızdan biraz bahseder misiniz?

Çubuklu Et olarak amacımız; mekânımızda üretimini yaptığımız tüm ürünlerde; hammaddeden, tedarikçilerimize ve tüketiciye kadar oluşabilecek gıda güvenliği ile ilgili riskleri önceden belirleyip gerekli önlemleri alarak mükemmelliği kusursuz hizmet anlayışı ile müşterilerimize sunmak. Kaliteli hizmet, kaliteli servis, kaliteden ödün vermeden rahat ve huzurlu bir ortam yaratarak bunu da özel lezzetlerimizle harmanlayıp, kaliteyi müşterilerimize sunmak.

Kaç kişilik çalışma ekibiniz var ve bu ekibi seçerken nelere dikkat edersiniz?

30 kişilik alanlarında profesyonel bir ekiple çalışmaktayız. Personellerimizi seçerken, profesyonelliği, geçmiş iş tecrübeleri, güvenirliliği, güler yüzlülüğü, müşteri ilişkileri ve iletişimi en büyük kıstaslarımız arasında yer almaktadır.

Sizleri bu sektörde diğer firmalardan ayıran özellikler nelerdir?

Çubuklu Et, et ve kahvaltı restoranı olarak yola çıkan ve günden güne markalaşarak çok kısa sürede Bursalıların vazgeçilmez yerlerinden biri oldu. Müşterilerimiz sabah güne bizimle başlayıp günün her anında Çubuklu Et’in birbirinden özel lezzetleri ile günlerini sonlandırabiliyor. Çocuklu aileler için oyun alanımızın yer alması, yazın tadını çıkarmak isteyenler için doğa ile iç içe bahçemizin olması, kasap reyonunda et satışımızın bulunması ve artık paket servis ile insanların evlerinde de Çubuklu lezzetlerini yaşayabilmeleri gibi tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Kısacası müşterilerimize A’dan Z’ye kaliteli hizmeti sunuyoruz. Gitgide büyüyerek arka bahçemizi de bünyemize katarak barbekü bölümümüz de "Kendin Pişir Kendin Ye" standardında hizmet vermekte. Kendimize has lezzetlerimiz ile de farkımıza fark kattık. Çubuklu Et Spesiyal, Çubuklu Pastırmalı ve Patlıcanlı Köfte, Çubuklu Muhallebi gibi bu özel tatlarımız arasında yer alıyor. Döner konusunda da Çubuklu Et Express Döner ile lezzetlerimizi ön plana çıkarıyoruz.

Sektördeki sıkıntılarınız nelerdir ve sizler bu sıkıntıların üstesinden nasıl geliyorsunuz?

Tarihin her döneminde insanoğlunun en temel ihtiyacı olan yemek, aynı zamanda insan yaşamını ve sağlığını doğrudan doğruya etkileyen unsurların başında gelmektedir. Son yıllarda hızla büyüyen yemek sektöründe ne yazık ki haksız rekabet ve uygun olmayan ortamlarda üretilen yemeğin kalitesi düşmüştür. Çubuklu Et olarak mükemmeli yakalamak, müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ve buda Bursa’da yemek sektöründe ilk sıralarda yer almamızı sağlıyor.

İleriye yönelik hedefleriniz nelerdir?

Bahsetmiş olduğumuz gibi markalaşma adına franchise şubelerimizi artırarak Bursa dışında da hizmet vermek ve kilo ile toptan et satışı gerçekleştirerek müşteri kitlemizi daha geniş bir ağa ulaştırmak.

Son olarak okuyucularımıza neler söylemek istersiniz?

Öncelikle Bursa Haber Gazetesi’ne bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz. Ailenizle ile birlikte doğa ile iç içe keyifli bir ortamda lezzetlerimizi tatmak isteyen herkesi Çubuklu Et ve Çubuklu Et Express Döner’e bekliyoruz.

Çubuklu Et sıcak ve soğuk satışlarımız vardır, paket servis için: 0507 009 93 76

Çubuklu Et Express Döner paket servis için: 0541 282 22 55

İLETİŞİM

ADRES: DOBRUCA MAH. 3. NİLÜFER CAD. NO: 3 OSMANGAZİ/ BURSA

TEL: (0224) 246 86 68

GSM: 0541 283 22 55- 0507 009 93 76

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.