Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çözümsüzlüklerin çözümü 'Sanayi Rulman'

Karlıdağ Caddesindeki işyerlerini baba ve oğul olarak işleten Levent ve Abdülkerim Uludağ sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çözümsüzlüklerin çözümü 'Sanayi Rulman'

Sanayi Rulman olarak da Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde bir yıl içinde ikinci şubemizi açma düşüncemiz de vardır diyen Levent Uludağ ‘Sektördeki pazar payımızı arttırmayı düşünüyoruz’ dedi.

Levent Bey, sizi tanıyabilir miyiz?

Tabi ki 1972 yılında Bursa'da doğdum. 1998 yılında Engin Rulman ‘da bu işe başlayarak sektöre adım atmış oldum. Daha sonra ithalatçı bir firmada da birkaç yıl pazarlamacı olarak çalıştım. Sonrasında mevcut birikim ve tecrübelerime de güvenerek 2011 yılında kendi işyerimi açtım.

Levent Bey, ne tür malzemeler satıyorsunuz acaba?

RULMAN

KAYIŞ

KAYIŞ KASNAĞI

ZİNCİR

ZİNCİR DİŞLİ

YAĞ KEÇESİ

SANAYİ TEKERLEKLERİ

V KASNAK

BURÇLU KASNAK

V KAYIŞ

TAŞ KESİCİ

ELEKTROT

DİŞLİ

KAPLİN

ENDÜSTRİYEL YAĞLAR

Levent Bey, babanızda işyerinizde size yardımcı oluyor galiba?

Evet, Babam 1943 doğumlu ve tam 73 yaşında olmasına rağmen işyerimizi beraber çalıştırıyoruz.

Gelecek planlamalarınız da neler var acaba?

Diğer birkaç Rulmancı arkadaşlarla beraber ortak ithalat çalışmaları yaparak, yurtiçinde satışlarını yapmak gibi düşüncemiz var böylelikle sektördeki pazar payımızı arttırmayı düşünüyoruz. Ayrıca Sanayi Rulman olarak da Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde bir yıl içinde ikinci şubemizi açma düşüncemiz de vardır. Etik kurallara uygun davranan, müşteri odaklı ve memnuniyeti ön plana çıkaran, araştırma ve gelişmelere günün koşullarında en üst seviyelerde takip etmektir.

Levent Bey "Sanayi Rulman" olarak sektörel sorunlarınız var mı?

Olmaz mı, bilhassa sokaklarda seyyar satıcılar tarafından ve çantacı olarak tabir ettiğimiz satıcıların olumsuz etkilerini bütün sektör hissetmektedir. Herhangi bir vergi, stopaj, KDV, kira vesaire hiçbir şekilde ne vergi veren ne de ülke ekonomisine destek olmayan kişi veya kişiler tarafından maalesef sokaklarda standartların dışında kalitesiz ürünler esnaf ve imalatçılarımıza satışa sunulmaktadır. Bu kalitesiz ürünleri almamalarını ve kullanmamalarını beklemekteyiz.

Ayrıca, sektörümüzde büyük oranlarda bir yetişmiş eleman sıkıntısı da mevcuttur.

Bizler kumpasla milimetrik ölçümler yaparak rulmanın numarasını buluyoruz. Tabiri caizse eczane misali kılı kırk yararak müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Sektörde bu şekilde kumpasla ileri düzeyde ölçüm yapabilecek bir eleman en az bir yılda yetişirken, bu süreç sonunda işi öğrenmiş elemanlar başka yerlerden gelebilecek ufak kazançlarla, işyerlerini değiştirebiliyorlar. Bu durum bizim işlerimizi olumsuz etkilemektedir.

Hangi marka malzeme ve ekipmanlara raflarınız da yer veriyorsunuz?

SKF, INA, FAG, NSK, IKO, KOYO, URB gibi markaların ürünlerini satmaktayız.

Bu güzel sohbet tadında ki röportaj için başta Levent Bey'e ve babası Abdülkerim Bey'e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ANADOLU MAHALLESİ

KARLIDAĞ CADDESİ NO:21/C

YILDIRIM /BURSA

TEL/FAX:0 224 361 00 81

GSM:0 538 346 71 56

E-mail:sanayirulman@hotmail.com


HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.