Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çözüm ortağınız’ Informa Akademi’

Informa Akademi yetkilisi Mehtap Taşkıran Ercan Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çözüm ortağınız’ Informa Akademi’

Informa Akademi; alışılmış eğitim yöntemlerinin çok ötesinde “Uygulanabilir Ve Sürdürülebilir” bir eğitim anlayışı ile  2012 yılında ACC Koç ve Eğitim Uzmanı Mehtap Taşkıran Ercan tarafından Bursa’da kurulmuştur.

 

Firmanızı tanıyabilir miyiz? 
Informa Akademi 2013 yılında Milli Eğitim Bakanlığı onayı alarak “Resmi Eğitim Kurumu” statüsünde hizmet vermeye başlamıştır. 
Akademik dünyanın ve iş hayatının konusunda uzman, değerli isimleri ile 5 yıldır bilgi ve tecrübe aktarımına aracı olmaktadır.  Çalışma alanlarımız; “Danışmanlık”, MEB Sertifikalı Bireysel - Kurumsal Gelişim Eğitimleri” ve “Icf Akredite Koçluk” olarak 3 ana kategoriden oluşmaktadır. 
Bireysel ve Kurumsal gelişim alanında; İnsan Kaynakları Uzmanlık eğitimi, Diksiyon, Yönetici Asistanlığı, Eğiticinin Eğitimi, İşaret Dili, Dış Ticaret eğitimleri gerçekleştirilmektedir. Eğitimler Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalıdır. En az Lise mezunu olan herkesin katılımına açık eğitimlerdir. 
Aynı zamanda; Firma ihtiyaçlarına göre; iletişim, liderlik, satış ve pazarlama, kurumsal bağlılık, kurumsal duygudaşlık, kalite gibi alanlarda yönetici ve çalışan geliştirme eğitimlerini uzman kadrosuyla beraber gerçekleştirmektedir. 
İnsan Kaynakları, İş Kanunu, Dış Ticaret alanında danışmanlık hizmeti sunmakta, firmaların dar boğazlarında onlara destek olmaktadır.  Koçluk alanında ise; kariyerinde veya yaşamında farkındalık isteyen, yol ayrımına gelmiş, kendini geliştirme ve tanıma gayesi içinde olan  bireylere ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) akredite Profesyonel Koçlar ile bireysel koçluk seansları hizmeti sunmaktadır. Koç olmak isteyenlerin Uluslararası geçerliliği (ICF) olan Profesyonel Koçluk eğitimleri alabileceği bir firmadır.

 

Hedefiniz nedir? 
Biz bu yola, sıradan eğitim anlayışını yıkmak için, eğitimin yüksek ve uzun vadeli katkı sağlayan bir alan olduğu düşüncesiyle çıktık. Profesyonel bir Koç olmamın getirisiyle de gerçekleştirdiğimiz eğitimleri kişilerde farkındalık yaratacak ve harekete geçmelerini sağlayacak teknikler ile güçlendirdik. Ve bu anlayış içerisinde olan eğitmen ve danışmanlar ile yolumuzu birleştirdik. 
Kurumların ve bireylerin; uzman, bilimsel ve yetkin hizmete ulaşabileceği bir sektör markası olmak, 
Sanayinin, turizmin, tarihin ve modernizmin en güzel buluşma noktalarından biri olan şehrimize ve ülkemizin birçok noktasına ulaşarak profesyonel bir çalışma anlayışını ulaştırmak. 
Gelişerek geliştirmeyi benimsemiş, samimi ve en önemlisi sizi gerçekten dinleyen ve anlayan bir kuruluş olmak en önemli hedeflerimizdir. 

 

MİSYON 
Bireyler ve kurumlar doğru anlaşıldığında onlara sağlayabileceğiniz katkı da o oranda artmaktadır. Anlamak için doğru dinlemek ve doğru soruları sormak çok önemlidir. Böylece; hedefleri netleşen bireyler ve kurumlar attıkları her adımın çıktısını alabilmektedirler. 
Buradan yola çıkarak bireyleri ve kurumları "GERÇEKTEN" anlayan, 
Hedeflerine katkı sağlayacak "EN DOĞRU" yolu gösteren, 
Başarmaları için Onları "DESTEKLEYEN" 
En Önemlisi de " Amaçları Gerçekleştirmek" İÇİN BURADAYIZ.

 

Neden sizi tercih ediyorlar ve etmeliler? 
DESTEK! Bu kelime bizim için çok önemli. Eğitim ve danışmanlık süresince ve sonrasında her zaman destek olmayı ilke edindik. Biz burada büyük bir aile gibiyiz. Ticari kaygı gütmememiz ve herkese aynı samimiyet ve eşitlik içerisinde davranmamız bizi tercih edilir bir firma yapmaktadır. 
Eğitmen kadromuz;  özgeçmişlerinde yer alan akademik bilginin yanında, çalışmak istediğiniz sektörlerde deneyime sahip uzmanlardan oluşmaktadır. Böylece aldığınız eğitimler iş hayatında uygulanabilmektedir. Eğitim süresince ve sonrasında ihtiyaç duyduğunuz soruları cevaplamaya devam eden bir anlayış içerisindeyiz. 
Danışmanlığını yaptığımız firmalara başarılı kursiyerlerimizin özgeçmişlerini yönlendiriyoruz. 
Üniversite öğrencilerine veya henüz kariyerinin başında olanlara Kariyer Danışmanlığı yapıyoruz. 
Yıllar önce bile eğitim verdiğimiz veya danışmanlık yaptığımız kişilerin/kurumların hala zaman zaman bizi arıyor ve destek istiyor olmaları “NEDEN BİZİ SEÇMELİLER?” sorusunun en güzel  yanıttır.

 

İLETİŞİM 

Barış Mah. İzmir yolu Cad. tuzcu İşhanı no 210 kat 2 D10-11 Nilüfer BURSA                  

 

HABER FOTORAF: ERDEM BERK

 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.