Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklarınız Bizimle Çok Mutlu

Love Kids sahibi İlay Aydın, işletmeyi ve çocuklarla arasındaki bağı anlattı: “Hayatım boyunca çocukları çok sevdiğimden, onlarla aramdaki müthiş sevgiden çocuk giyiminde kısa zamanda güzel satışlara ve başarılara ulaştık. Çocuklarımızı giydirmek ve onların yüzlerindeki o gülümsemeyi görmek bana tarif edilmez bir mutluluk veriyor.”

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklarınız  Bizimle Çok Mutlu

 

HABER FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

 

Cumhuriyet Mahallesi, Gazi Caddesindeki güzel işyerlerinde bir yıldır hizmet vermekte olan "LOVE KİDS" çocuk giyiminde çok iddialı olduğu izlenimini daha içeri girmeden anladık.

Love Kids İşletme sahibi İlay Aydın, amaçlarını ve faaliyetelerini Bursa Haber okurları için anlattı.

…Ve İlay Aydın'la olan mülakatımız başlıyor.

HAKKIMIZDA

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği'ni bitirdikten sonra altı yıl kadar Yemek Sanayinde çalıştım. Kayınpederimle beraber beş yıl kadar eczacılık yaptıktan sonra, çocuklarımın olması ile birlikte hem evime yakın hem de çocuklarımın ihtiyaçlarından dolayı burada çocuk giyim üzerine işyeri açtık.

ÇOCUK GİYİMİ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞABİLMENİN TEK ŞARTI ÇOCUK SEVGİSİ

Hayatım boyunca çocukları çok sevdiğimden, onlarla aramdaki müthiş sevgiden çocuk giyiminde kısa zamanda güzel satışlara ve başarılara ulaştık. Her zaman en iyisini ve kalitesini bularak çocuklarımıza giydirmek ve onların yüzlerindeki o gülümsemeyi görmek bana tarif edilmez bir mutluluk veriyor. Çocuk giyimi sektöründe başarılı olabilmenin en önemli faktörü, çocuk sevgisi ve aramızdaki bağın kuvvetli olması, hatta denemelerde benden kendilerini giydirmelerini bile istiyorlar, minikler.

ÜRÜNLERİMİZ

·         YAZ SEZONLUKLAR

·         KIŞ SEZONLUKLAR

·         AYAKKABILAR

Yaz sezonluklarımızın yanı sıra mayo, şapka ve diğer aksesuarlar

Kış sezonluklarımız ve ayakkabılarımızda mevcuttur.

HEM KALİTELİ ÜRÜN HEM UYGUN FİYAT

Müşterilerimiz çocuklarına hem kaliteli hem de pamuklu ürünleri aynı zamanda uygun fiyata istiyorlar. Aynı zamanda isteğe göre özel tasarımlarda yapmaktayız. 0 (sıfır)-14 (ondört) yaş arasına hitap ediyoruz. Her bütçeye uygun fiyatlarla günlük ve bayramlık çocuk kıyafetlerimizle çocuklarımızın ve ailelerinin hizmetindeyiz.

ÇARŞAMBA GİYİM PAZARI SIKINTI YARATIYOR

Mahallemizde Çarşamba günleri kurulan giyim pazarında satılan çoğunlukla kalitesiz ürünler yüzünden halkımız zor durumda kalıyor. Kalitesiz ürünler kısa zamanda deforme olduğundan insanlarımız başta 3-5 kuruş az veriyor ama aldıkları ürünler kısa zamanda eskidiğinden aslında onlara daha pahalıya gelmektedir. O yüzden Giyim Pazarlarına da mutlaka bir standart getirilmelidir.

 

VİTRİNLERİMİZİ VE ÜRÜNLERİMİZİ SÜREKLİ DEĞİŞTİRİYORUZ

Sürekli yeni çıkan ürün ve ürün takibi yaparak vitrindeki ürünlerimizi yenileyerek, değişik modellerle zenginleştirmeye çalışıyoruz. Çünkü müşterilerimiz daima farklı şeyler bekliyor, bizde elimizden geldiğince onların istekleri doğrultuda çalışmaktayız.

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Cumhuriyet Mahallesi Gazi Caddesi Ayışığı Sitesi No:11 Nilüfer/Bursa

GSM:0 532 476 75 89

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.