Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CAĞ KEBAPTA ÖNCÜ KURULUŞ "Beyoğlu Cağ Kebap’’

Mudanya yolu üzerindeki "Beyoğlu Cağ Kebap “ın idarecilerinden Yunus Bozkurt ile çalışmaları, hizmetleri hakkında keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CAĞ KEBAPTA ÖNCÜ KURULUŞ  "Beyoğlu Cağ Kebap’’

Kısa zamanda oldukça yol almış bir kuruluş olarak, cağ kebabında lahmacun ve pidelerde gerçekten de çok iddialı olan Beyoğlu Cağ Kebap hem lezzetli hem de kaliteli hizmetiyle göz dolduruyor.

 

Yunus Bey, Beyoğlu Cağ Kebap hakkında bilgiler verebilir misiniz?

     2015 yılında kurulmuş olan Beyoğlu Cağ Kebap'ta, müşterilerimize ' Helal Sertifikalı ' ürünler ile en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmak için çalışıyoruz. Kurulduğumuz tarihten itibaren aynı devamlılık ile hizmet sektöründe devamlılığımızı korumak için elimizden geleni yapmaktayız.

Geçmişten günümüze her daim kalitemiz ve hizmetimiz konusunda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kaliteden ödün vermeden en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Ürünlerimiz helal sertifikalı olup en iyi kalitede ürün çeşitlerimizle müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmet sunmaktayız.

Müşterilerinize ne çeşit ürünler sunuyorsunuz?

Cağ Kebabımız

Pidelerimiz

Lahmacunlarımız ve

Çorbalarımız

Çorba Çeşitlerimizi Sıralayacak Olursak;

Ezo Gelin Çorbası

İşkembe Çorbası

Mercimek Çorbası

Tavuk Suyu Çorbası

Cağ kebaplarınızda genelde hangi yörenin etlerini kullanıyorsunuz? İşyeriniz kaç metre kare üzerine kurulu ve saat kaçta açılıp, kaç gibi kapanmaktadır?

       Balıkesir bölgesinin süt kuzularını kullanmaktayız. Daha önce de söylediğim gibi, ürünlerimiz %100 helal kesimdir.

   İşyerimiz 300 metrekare alan üzeri kurulu olup, özel toplantı, özel günler ve diğer etkinlikler için oldukça uygundur. İşyerimize münhasır mescidimiz olduğu gibi, müşterilerimizin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri, "Çocuk Oyun Alanımız" en kısa zamanda hizmete girecektir. İşyerimiz sabah saat 07.00’de açılıp, gece yarısından sonra saat 01.00’e kadar hizmet vermektedir.

Cağ kebabınızda olsun, pide ve lahmacunlarınız da olsun, gördüğüm kadarıyla oldukça iddialısınız?

     Kısa zamanda oldukça yol almış bir kuruluş olarak, cağ kebabımızda olsun, sizin de dediğiniz gibi lahmacun ve pidelerimizde olsun gerçekten de çok iddialıyız. İşyerimiz hem konum itibariyle, hem de kalite itibarıyla bütün Bursalıların gelerek güzel lezzetlerimizden denemelerini beklemekteyiz. Zaten bir kere denemiş olduklarında müdavimimiz olacaklarından eminim. Cağ kebap ustamız Faik Alkan, lahmacun ve kebap ustamız ise Mustafa Tatlı'dır.

 

 

Paket servisiniz var mı? Varsa hangi bölgelere kadar hizmet vermektesiniz?

  Paket servisimiz var. Akpınar Mahallesinden Bademli ‘ye kadar dağıtım ağımız bulunmaktadır. Saygıdeğer müşterilerimizin gelmeden önce rezerve ettirmelerini önemle rica etmekteyiz.

Gelecek planlamalarınız da neler var?

     Çok yakında şehrin doğu kesimlerinde bir şubemizi açmayı planlamaktayız. Yine Bursa genelinde Francis sistemiyle, orta ve uzun vadede şubeler açma projelerimiz bulunmaktadır. Diyerek sözlerini tamamladı.

Güzel lezzetleriyle kısa zamanda büyük yol kat etmiş olan "BEYOĞLU CAĞ KEBAP “ın genç idarecilerinden Yunus Bey'e ve diğer bütün çalışanlara Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürü bir borç biliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ADRES: ZEKAİ GÜMÜŞDİŞ MAHALLESİ

SANAYİİ CADDESİ NO:590 EMEK/OSMANGAZİ/BURSA

TEL: (0224) 241 62 62

GSM: 0532 400 52 65

 HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.