Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cağ dönerde 40 yıllık tecrübe

Erikli‘nin önde gelen lezzet noktalarından "Artvin Cağ Döner"in sahibi İsmet İnce Cağ Döner’in püf noktalarından bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cağ dönerde 40 yıllık tecrübe

Hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeyen Artvin Cağ Döner, Cağ Döner ‘in yanı sıra cantık çeşitleri olduğu gibi pide çeşitleriyle de göz dolduruyor.

 

Öncelikle İsmet Bey sizi tanıyabilir miyiz?

İlk olarak 1976 yılında Kırşehir'de ilk cağ kebap Lokantamızı açtım. 1985'de Orhangazi'de, 1989'da Yalova’da ve 1990'da da Bursa'da Fakülte ‘de işyerimizi açtık. Sonrasında da Şuan bulunduğumuz Erikli Mahallesi, Eğridere sokak no:17 de hizmetlerimize devam etmekteyiz.

 

Mükemmel bir lezzet gerçekten de İsmet Bey, tadına doyum olmayan, insana yedikçe yediren kıvam ve lezzette gerçekten de ellerinize sağlık. Sizin farkınız nereden geliyor, ben sizin farkınızı biliyorum da okuyucularımıza bu konuda ne dersiniz ne dersiniz?

Hiçbir şekilde kaliteden ödün vermiyoruz. Her zaman en güzel kalitedeki kuzulardan cağ dönerimizi hazırlıyor ve müşterilerimize sunuyoruz.

 

Bu güzel lezzeti hazırlama safhasında size kimler yardım ediyor?

Oğlum Kutluhan İnce, 26 yıllık ustamız Yaşar Kasapoğlu ve fırın ve unlu mamuller ustamız Nurettin Bilge. Şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Hanımım, oğlum, kızım ile birlikte işyerimizde görev bölümü yaparak itinalı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

 

Şimdi, İsmet Bey’in 26 yıllık ustası Yaşar Kasapoğlu'na söz veriyorum. Yaşar Bey, sizi tanıyabilir miyiz?  Cağ döneri nasıl servis ediyorsunuz?

1968 doğumluyum 1986'dan beri ustalık yapmakta ve 26 yıldır İsmet Beyle beraber çalışıyoruz, elimizden geldiğince en mükemmeli sunmaya çalışıyoruz.

 

Cağ döner yapmak için genelde hangi yörenin kuzularını kullanıyorsunuz?

Genellikle Keles ve dağ yöresinin kuzularından dönerimizi hazırlamaktayız. Kullandığımız etten kesinlikle taviz vermemekteyiz. % 100 kuzu eti kullanarak dönerimizi hazırladığımızdan dolayı, halkımızın teveccühünü kazanıyoruz.

 

Şimdide Fırın ve Unlu Mamuller Ustası Nurettin Bilge’ye söz veriyoruz.  Nurettin Usta, unlu olarak neler yapıyorsunuz?

--Unlu Mamül Çeşitlerimiz;

--Lahmacun

--Antep Lahmacun

-- Cantıklarımız;

--Kuşbaşı Cantık

--Pastırmalı Cantık

--Kaşarlı Cantık

--Kıymalı Cantık

--Karışık Cantık Ve cantık çeşitlerimizde olduğu gibi Pidelerimizi de porsiyonla olarak servis etmekteyiz.

 

 

Bu güzel bilgilerden sonra tekrar İsmet Beye dönüyoruz ve Evlere ve işyerlerine servisleriniz nerelere kadar yapılabilmektedir.

 

Servislerimiz Fakülte, Mesken hattından, Otosansite kadar yapılabilmektedir. Servis Telefonumuz:0 224 341 28 08 diyerek sözlerini tamamladı.

 

 Bu güzel işletmede tadarak ve deneyerek şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki. Hayatımda yediğim en güzel cağ dönerlerden biri olduğunu içtenlikle söyleyebilir ve bütün Bursalıların mutlaka bu güzel lezzeti burada denemeye davet ediyorum. Başta İsmet Bey olmak üzere,  eşi, oğlu, kızı ve değerli ustalarına Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ERİKLİ MAHALLESİ

EĞRİDERE SOKAK NO:17

YILDIRIM/BURSA

TEL:0 224 341 28 08

GSM:0 533 160 08 72

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.