Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'un kokoreççisini artık üzmeyelim

Eğitim Vadisi'nin ve MOBESE'lerin tam karşısındaki kavşakta bulunan "Bursaspor’un Kokoreççisi"nin sahibi Ayhan Doğan ile çevreden gelen şikayetlerden Bursa Haber’e bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'un kokoreççisini artık üzmeyelim

Kokoreç vazgeçilmez tadımız, bizim kokoreçimizi mutlaka ama mutlaka tatmalarını öneriyorum diyen Ayhan Doğan ‘Zaten tattıklarında bir daha vazgeçemeyecekler’ dedi.

Ayhan Bey, öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

1974 Bursa doğumluyum. Hayatımda kokoreç ve kokoreççiliğin önemli bir yeri var. İlk işyerimi 2008 yılında Meydancık'ta açtım. Çok güzel işler ve satış yaptım. Mahalleli ve insanlarla aram çok iyi olmuştur, her zaman karşılıklı anlayış ve dostane ilişkilerim ile Meydancık'ta kendimi insanlara sevdirdiğimi düşünüyorum. Ardından dükkanla ilgili başıma gelen sıkıntılardan dolayı dükkanım kapatıldı. Maalesef ve olaylar neticesinde 2,5 ay kadar cezaevinde kalmak zorunda kaldım. Ben cezaevine girince canım annem üzüntüden sol tarafına felç indi, bu durumdan dolayı benim üzüntüm kat ve kat arttı. Cezaevinden çıktıktan sonra Yıldırım Belediyesi önünde açlık grevi yaptım, dönemin Belediye Başkanı Özgen Keskin benim büyük ısrarlarıma dayanamadı ve şuan ki yerimi bana tahsis etti.

İşleriniz ve çalışmalarınız nasıl gidiyor?

Dediğim gibi, Bu kavşağa o zamanlar geldiğimde her yer toz, toprak içerisindeydi. Böyle asfalt değildi, arabalardan müthiş tozlar havada uçuşuyor, yağmur yağdığında da her yer çamur oluyordu. Şimdilerde ise o zor yıllardan sonra kavşağımız açıldı, toz, topraktan ve çamurdan kurtulduk. İşlerimizde rayına girdi, artık bizde aile olalım istedik ve tam niyetine girmişken, Yıldırım Belediyesi'nden gelen tebligatla adeta şok olduk. Tebligatta 15 gün içerisinde sebepsiz yere, yerin tahliyesi isteniyordu. Tabi hemen itirazda bulunduk.

  Bilhassa işyerimizin bulunduğu yerin arkasında oturan eskiden beri bizlere husumeti olan kişiler bizi belediyeye şikayet ederek zor durumda kalmamızı sağlamaya çalışıyorlar. Sayın Başkanımızın ve personellerinin bu oyuna gelmemelerini beklemekteyiz.

   Zaten şikayet edenlerde, şikayet ettiklerinden dolayı pişman oldular ve en kısa zamanda da şikayet dilekçelerini geri çekecekler. Bu olaylardan sonra bir daha annemin de benimde üzülmesini istemediğim için bunu bütün Bursalı hemşerilerimin duymasını istediğimden bu açıklamaları yapmak gereksiniminde bulundum.

Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali ve Belediye personellerimize yakın ilgi ve yardımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ayrıca eski Başkanımız Özgen Keskin’e desteğinden dolayı teşekkür ederim.

Ayhan Bey, menünüzde neler var acaba?

Kokoreç vazgeçilmez tadımız, bizim kokoreçimizi mutlaka ama mutlaka tatmalarını öneriyorum. Zaten tattıklarında bir daha vazgeçemeyecekler.

Ayrıca; Kokoreç, Köfte, Sucuk diğer tatlarımızdır.

Bu güzel sohbet tadındaki söyleşi ve ekmek parasını çıkarmak için gösterdiği büyük mücadeleden dolayı Ayhan Doğan'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Ayhan Beyin başta kokoreççi olmak üzere müthiş tatlarından denemeye ve müdavimi olmaya bütün okurlarımızı davet ediyorum.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

MİLLET MAHALLESİ

KÜLHAN SOKAK NO:15/1

YILDIRIM/BURSA

GSM: 0 535 779 59 59

TEL: 0 224 360 48 20

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.