Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Bursaspor hayatımın başrolünde'

Nilüfer Bursasporlular Derneği Başkanı Harun Kayı keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Bursaspor hayatımın başrolünde'

Nilüfer'de yüzlerce BJK’li, GS’li ve FB’lileri Bursasporlu yapmak için çeşitli hediyelerle onların gönüllerini, kazanmaya çalışıyoruz diyen Harun Kayı ‘Sitemizde ve çevre sitelerde ortaöğretim çağındaki çocuklara Bursaspor formaları, atkıları, şapkaları vs. malzemeler hediye ederek onlarında kalplerinin Bursaspor için çarpmasını sağlamaya çalışmaktayız’ dedi.

Harun Bey, öncelikle kendinizi tanıtabilir misiniz?

1972 Bursa doğumluyum. Bursaspor hayatımda daima başroldedir, okul hayatımda olsun, özel hayatımda olsun daima Bursaspor, Bursaspor, Bursaspor.

Nilüfer Bursasporlular Derneği ne zaman kurulmuş?  Siz ne zamandan beri başkanlık yapıyorsunuz?

Derneğimiz ilk kez 2006 yılında, Özcan Aktaş tarafından kurulmuştur.  2013 yılına kadar başkanlık yapan Özcan Bey, işlerinin yoğunluğundan dolayı ayrıldı. Aynı yıl içerisinde yapılan kongrede başkan seçildim ve halen bu onurlu görevi sürdürmekteyim.

Harun Bey, yıllar içerisinde yaşadığınız anılardan okuyucularımıza anlatabilir misiniz?

1987-88 sezonu olmalı, Trabzon deplasmanı yaklaşıyordu, babama Trabzon ekmeğinin çok güzel olduğunu daha bir hafta öncesinden dile getirmeye başlamıştım. Ve böylelikle maça gitme isteğimi olgunlaştırıyordum, sonunda hazırlıklarımı tamamladım ve o zamanlar 23 saat süren yolculukla Trabzon'a vardım. Dönüşte o güzel ekmeklerden babama 2 tane Trabzon ekmeği getirdim. Benim bu gitmeden önceki hazırlıklar ve gidiş dönüşleriyle çok güzel anılarımın olduğu bir deplasmandı, sonraki yıllarda Adana'ya Şalgam almaya gittiğimi de hatırlıyorum. Tabi ki yine maça gitme aşkıyla.

Başkanım daha başka neler ilave etmek istiyorsunuz?

Sayın Bursaspor Başkanının bütün Bursaspor Kongre Üyelerine göndermiş olduğu SMS'de, "El kaldırıp indirmekle, oyunu atıp gitmekle, sosyal medyadan eleştirmekle, Bursaspor büyümez. Kombinesini alan çevresine de aldıran kongre üyeleriyle Bursaspor’un sırtı yere gelmez, bütün kongre üyelerinden en az 2 tane kombine almasını bekliyorum" demiş olmasından dolayı üzüntü duyuyoruz.

   Zaten Kongre üyelerimiz elinden geleni yapıyor, kendi ve çevresindeki insanlara kombine aldırttırıyorlar. Başkan keşke bu SMS'leri, kongrelere bile gelmeyen, Bursaspor’la ilgili platformlarda bulunmayan üyelere göndermiş olsaydı çok daha iyi olacağı düşüncesindeyim.

Harun Bey, derneğinizle ilgili çalışmalarınızdan bahsedebilir misiniz?

Nilüfer'de yüzlerce BJK’li, GS’li ve FB’lileri Bursasporlu yapmak için çeşitli hediyelerle onların gönüllerini, kazanmaya çalışıyoruz. Bilhassa sitemizde ve çevre sitelerde ortaöğretim çağındaki çocuklara Bursaspor formaları, atkıları, şapkaları vs. malzemeler hediye ederek onlarında kalplerinin Bursaspor için çarpmasını sağlamaya çalışmaktayız. Onların anne ve babalarından gördüğü uzaklardaki takımları değil, yaşadıkları şehrin takımını tutmalarını sağlamak bizim için çok önemli.

      Ve hatta yılların BJK’lısı Nazif Yıldırımı da Bursasporlu yaptığımız, için çok mutluyuz. Bu sayıların takımımızın başarılarının artmasıyla patlama yapacağından eminiz.

Harun Bey deplasmanlara gidebiliyor musunuz?

Evet, önemli deplasmanlara kendi çaba ve olanaklarımız dahilinde otobüs kaldırıp gidiyoruz.

Olanak ve imkanlarımızın artması durumunda tabi ki bütün deplasman maçlarımıza üyelerimizi ve taraftarlarımızı götürebilmek en büyük hedeflerimizdendir.

 Derneğimize üye olmak isteyen taraftarlarımızı öncelikle Bursaspor Kongre üyesi olmalarını öğütlüyor ve sonrasında bize de rahatlıkla üye olabileceklerini söylüyoruz.

 ‘ 2010 RUHUNA İHTİYACIMIZ VAR’

Yeni sezonda 2010 yılının ruhunu yaşamayı bekliyoruz.  Tekrar birlik beraberlik içinde tribünleri doldurup takımımıza sahip çıkalım. Yeni sezonun Bursaspor için hayırlı olmasını ve güzel başarıların gelmesini bekliyoruz.

Ayrıca Dernek Başkan Yardımcımız Serkan Kadan'da internet düzenlemeleri ve çalışmalarını geliştiriyor. Ona da yaptığı güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Bu güzel sohbet tadındaki röportaj için başta Başkan Harun Beye yardım ve desteklerinden dolayı bütün Bursasporlu kardeşlerime Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ALTINŞEHİR MAHALLESİ

317.SOKAK MELİSKENT-1

NİLÜFER/BURSA

GSM: 0532 201 49 95

0549 325 25 23

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.