Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Parlayan Yildiz Altiniş İnşaat

2006 yılından bu yana inşaat sektöründe adından söz ettiren Altıniş İnşaat, marka değeri ve inşaat kalitesi yüksek standartlarda konut projeleri üretiyor...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Parlayan Yildiz Altiniş İnşaat

 

 

Özellikli yapılar, kamu ve sağlık alanları, fabrika inşaatları, taahhüt işleri gibi çeşitli alanlarda nitelikli projeler hayata geçiren Altıniş İnşaat, sektördeki başarısını hızla artırıyor.


 

Gerçekleştirdiği projelerle, kısa sürede Bursa’da sektörünün güven veren inşaat firmalarından biri haline gelen Altıniş İnşaat’ın kurucularından Mustafa Andıç, kuruluş hikayelerini şöyle anlatıyor:

 

ÖNCELİKLE SİZİ BİRAZ TANIYABİLİR MİYİZ?

 

Elbette 1969 yılında Rize'de dünyaya geldim. 1973 yılında Bursa'ya ailemle beraber taşındım. İlk-orta ve lise eğitimimi Bursa'da tamamladım yüksek öğrenimimi İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra yabancı dil eğitimi için bir yıllığına Amerika'ya gittim ve Florida'da yabancı dil eğitimi tamamladım.

 

ALTINİŞ İNŞAAT SADECE BİNA DEĞİL, GÜVEN İNŞA EDİYOR

 

 “2006 yılında temeli atılan Altıniş İnşaat’ı 2007 yılı ilk aylarında Bahri Keskin ile birlikte, konut inşaatları ve taahhüt işleri yapmak amacı ile kurduk. Gerçekleştirdiğimiz projelerle, kısa sürede Bursa’da sektörünün güven veren inşaat firmalarından biri haline geldik. Turizm bölgelerinde tatil köyü, otel, fabrika, konut ve villa inşaatları gibi çalışmalar yapan firmamız, yenileme, tadilat ve dekorasyon, izolasyon, deprem güçlendirmesi gibi alanlarda da faaliyet gösterdi. 2007 yılından bu yana ağırlıklı olarak konut projeleri yapmaktayız”

 

BURSA SINIRLARININ DIŞINDA BİR PROJE: PRUVA KARAAĞAÇ

 

Bursa’da birçok başarılı projede imzası olan Altıniş İnşaat şimdilerde Pruva Karaağaç Projesi ile Bursa sınırlarının dışına çıktı.

Pruva Karaağaç Projesini anlatan Andıç proje hakkında şunları söyledi:

“Balıkesir Gömeç Karaağaç’ta 68 adet villa yapıyoruz. Şu anda inşaatı başladı devam ediyor. Pruva Karaağaç projesinde hedefimiz; müşterilerimiz yazın geldiklerinde problemlerini çözmekle zaman kaybetmeyecekleri, tatillerini geçirmekten zevk alacakları evler yapmak. Projemiz; ev sahiplerini rahat ettirecek, alt yapı problemleri çözülmüş, güncel inşaat tekniklerine göre, kaliteli inşaat malzemeleri ile yapılmış villalardan oluşmakta. Sitemiz; mavi bayraklı deniz ve kumsala 50 m. mesafede Kaz Dağları karşısında, farklı endemik yapıdan oluşan dünyanın en kaliteli 2. oksijen bölgesidir. Ayvalık'a 17 km, Burhaniye'ye 10 km, havaalanına 15 km, Artur Tatil Köyü ve Güvercinlik koyuna 1 km mesafededir. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2014 – 2023 stratejik eylem planında yer alan; Küçükkuyu’dan başlayıp Edremit’ten Ayvalığa kadar ulaşacak olan hafif raylı sistem sitemize yakın bir mesafeden geçecektir.”

 

“Çok Üretim Yapma Derdinde Değiliz”

Yapılarındaki farklılık ve üretim anlayışı hakkında bilgiler veren Andıç, lüksü uygun fiyatlarla sunmak için çalışan bir inşaat firması olduklarını dile getirdi. Farklı bir kulvarda ilerlediklerini ve kentin iyi noktalarında kaliteli projeler yapmak için çalıştıklarını söyleyen Andıç, çok üretim yapma derdinde olmadıklarının da altını çizdi ve sözlerine şöyle devam etti: “Tasarıma çok önem veriyoruz, bu konuda iyi partnerlerle çalışıyoruz. Daha özel projeler yapma gayretindeyiz. Örneğin Bursa’ya “konak” konseptini biz getirdik diyebiliriz. Altıniş Konakları, İkiz Konaklar, Sıra Konaklar, Özlüce Konakları, Konak Odunluk derken konak konsepti ile iyice kaynaştık. Malzeme olarak doğal ürünleri çok seviyoruz. Taş, ahşap ile doğal ve sıcak ortamlar yaratıyoruz. Dışarıda görüntüyü kurtaralım derken içeride kullanışsız alanlar oluşturmuyoruz. Fonksiyonel, kullanışlı, kullanıcıların rahat edebileceği projeler üretmeye çalışıyoruz. Kente değer katan projeler yapma gayretindeyiz”

 

 

ALTINIŞ İNŞAAT OLARAK BUGÜN YAPTIĞIMIZ PROJELER;

 

Bursa’nın birçok yerinde Altıniş İnşaat’ın projelerine rastlamak mümkün. 29 Ekim Mahallesinde 20 daireden oluşan Atlas Konakları son iki ayında. Özlüce’de 70 daireden oluşan 4 projemiz devam ediyor. (Nurcan Hanım Apartmanı, Selçuk Bey Apartmanı, Akbudak Apartmanı,Tutkun Apartmanı).Balıkesir Gömeç Karaağaç’ta 68 villadan oluşan Pruva Karaağaç projemiz devam ediyor. Mudanya Halitpaşa’da 35 daireden oluşan Pruva Mudanya yakında başlayacak. Ayrıca odunlukta tamamlamış olduğumuz Konak Odunluk projemizin bir benzeri Konak Beşevler adıyla Beşevler de yakında hayata geçireceğiz.

Kentsel dönüşüm hakkında da bilgiler veren Andıç, Bursa’nın deprem bölgesinde olduğunu ve kentsel dönüşümün çok önemli olduğunun altını çizdi. Bursa’da çok sayıda kalitesiz ve risk teşkil eden yapının mevcut olduğunu söyleyen Andıç, altyapı ve sosyal donatı alanlarının yetersiz olduğunu belirtti ve acilen yenilenmesi gereken yapılara müdahale edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

 

BİZE NASIL ULAŞIRSINIZ?

Konak Mah. Kurşunlu Sok. No:11/18 Altıniş Plaza Nilüfer / BURSA

Tel: 0 224 453 35 30 Faks: 0 224 453 35 33

mustafa.andic@altinisinsaat.com.tr

www.altinisinsaat.com.tr



 

HABER VE FOTOĞRAF:ERDEM BERK 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.