Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'nın ödüllü düğün fotoğrafçısı: 'Stüdyo Çağrı'

Bursa’nın ödüllü düğün fotoğrafçısı olan Stüdyo Çağrı’nın kurucusu Eren Çölçınar çalışmalarını Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'nın ödüllü düğün fotoğrafçısı: 'Stüdyo Çağrı'

Dış Çekimlerimizde son teknoloji makinalar ve profesyonel fotoğrafçılardan oluşan ekip ile çalışıyoruz diyen Eren Çölçınar ‘Öğrendiklerimizle müşterilerimize en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmaktayız’ dedi.

Kendinizi okurlarımıza tanıtır mısınız?

Eren Çölçınar olarak bu mesleğe 8 yaşında başladım. Yaklaşık 25 yıldır fotoğrafçılık yapmaktayım. İlk olarak memleketim Van Erciş ‘te babamın yanında başladım, lise mezunuyum. Fotoğrafçılığı  çok sevdiğimden sürekli bir makinam olurdu yanımda ve ilgim gün geçtikçe büyüdü. Fotoğrafçılığın her safhasını gördüm. Siyah beyaz baskısından renkliye, analogdan dijitale, görmediğim teknik kalmadı diyebilirim, şimdilerde üst format dijital makinalarla hizmet vermekteyim ve Türkiye’nin her bölgesinde çekime gitmekteyim. Dünyanın ünlü fotoğrafçılarından(Jeff Voon, Cm Leung, Kenvin Pinardy ) eğitim alarak kendimi geliştirmeye  devam ediyorum. Fotoğrafçılık sınır tanımayan bir meslek olduğundan öğrenmeye devam ediyoruz…Ve öğrendiklerimizle müşterilerimize en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmaktayız….

 

Neden sizi tercih ediyorlar?

Çünkü çeyrek asırlık tecrübemiz var ve sıra dışı çekimden dolayı bizi tercih ediyorlar ve hedefimizde gelin damat foto çekimlerinde çığır açmaya devam etmek

 

TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU

Mardin' de yapılan fotoğraf yarışmasında 60 yarışmacı arasında şimşek isimli fotoğrafla 3. Olan Eren Çölçınar kendisinin Bursa’yı temsil ettiği ve 3’lük ödülünü aldığı için gururlu olduğunu belirtti. 

 

‘KAMPANYA DA SINIR TANIMIYORUZ’

1000 adet resimli davetiye+1000 adet zarf sadece 150 TL ayrıca

Yok yok!

Kupa
Puzzle
Tişört 
Plaket 
Anahtarlık 
Tabak baskı 
Küp 
Kır çekimi
Sünnet çekimi
Kına çekimi 
Kamera çekimi 
Kişiye özel resimli baskı yapılır

Hizmetleriniz neler

DIŞ MEKAN, DÜĞÜN, NİŞAN, KOKTEYL, NİKAH, SÜNNET ÇEKİMLERİ

Dış Çekimlerimizde son teknoloji makinalar ve profesyonel fotoğrafçılardan oluşan ekip ile çalışıyoruz. Çekimlere sabah kuaförden başlıyoruz. Çekimler esnasında kısa filmler çekiyor size bir düğünümüz filmi hazırlıyoruz. Her sene farklı mekanlar, farklı detaylar buluyoruz.

 

ORGANİZASYON, AÇILIŞ, BANQUET, SEMİNER, BAYİİ TOPLANTISI, FUAR, KONSER

Tüm organizasyonlara profesyonel fotoğrafçılarımız ve kameramanlarımız tek tip siyah ekip kıyafetleri ile çalışır. Bayi toplantılarında kameralar, jenerik masası, jimmyjib, her ölçüde led ekran kurulur, projeksiyonlar ve perdeleri, montaj ve kayıtlar itina ile teslim edilir

 

STÜDYO PORTRE, VESİKALIK, MODEL, MANKEN, ARTİSTİK, SANATÇI, MEZUNİYET ÇEKİMLERİ

Özel Çekimler için lütfen randevu alınız.

 

MEKAN, ÜRÜN, LIFE STYLE, KATALOG, AFİŞ, WEB, TANITIM ÇEKİMLERİ

Tüm Çekimlerimiz yüksek kalite ve çözünürlükte yapılır.

 

Misyon, vizyon ve kalite anlayışınız nedir?

Misyonumuz;

Dünya standartlarında gelişen fotoğraf teknolojilerine uygun fotoğraf çekimleri yapmaktır. Örnek projeler üreterek toplumsal yaşama katkıda bulunan, ülkemiz reklam fotoğrafçılığı sektöründe önder bir fotoğraf atölye olmaktır. Müşteri memnuniyeti temelli misyonumuzla geliştirdiğimiz fotoğraf çekim teknikleri ile her projeyi kendi imzamız gibi görmekteyiz.

 

Vizyonumuz;

Fotoğrafçılık sektöründe verimlilik, kalite, amaca uygun, görsel beğeniyi ön plana çıkaran ve standartları belirleyen örnek bir firma olmaktır.

 

Kalite Politikamız;

Müşteri beklentilerini karşılayan, en üst kalitede ürün ve hizmet üretmek ve sunmaktır. Tüm faaliyetlerinde kalite mükemmelliğini arayacak ve daima müşteri memnuniyetini hedefleyecektir. Bu hedeflere kendini kaliteye adamış bilgili, deneyimli, güler yüzlü personeliyle ve kalite konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yöneticilerinin destekleyici katkıları ile ulaşacaktır. Değerli misafirlerimizin görüş ve önerileri, önümüzü aydınlatan birer ışık olacaktır

Karanlık kutu

İlk fotoğraf, Joseph Nicephore Niepce'in penceresinden görünüm, 1827
965-1038 Karanlık Kutuyu (Camera Obscura) ilk kullanan, ortaçağda güneş tutulması sırasında güneş ışınlarını incelemek isteyen zamanının ünlü optik bilgini Basralı el-Hasan'dır. Roger Bacon, 13.yüzyıl Arap yazmalarından öğrendiği "Karanlık Kutunun" ayrıntılı bir tanımını yapmış. 1460-1472 döneminde Leon Battista Alberti ve Leonardo da Vinci de Karanlık Kutu dan yararlanarak cisimlerin görüntülerini yansıtmayı başarmışlardır. 1553 Giovanni Battista Della Porta "Magiea Naturalis Libri IV" adlı eserinde Karanlık Kutuyu etraflıca anlatmıştır.(Bu yüzden Karanlık Kutunun ilk mucidi sayılır)

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

HÜDAVENDİGAR MAH.

DEMET SOK. NO:3/1

DİKKALDIRIM/OSMANGAZİ/BURSA

TEL: 0224 239 86 80

GSM: 0 535 736 33 29

SKYPE & e-MAİL: tusbaeren@hotmail.com

FACEBOOK: STÜDYO ÇAĞRI EREN

İNSTAGRAM: fotoeren1


HABER –FOTOĞRAF: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.