Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'nın Emlak Lideri

Realty World Elfi Gayrimenkul, kısa zamanda gösterdiği performansla sektörünü forse etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'nın Emlak Lideri

 

Gerçekleştirdiği çalışmalarıyla kalıcı bir imza atmayı başarmış olan "Realty World Elfi Gayrimenkulun yöneticisi Özkan Aydemir ile olan söyleşimize başlıyoruz.

 

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

 

 

·         Sayın Özkan Aydemir, öncelikle sizi tanıyabilir misiniz?

1977 Ankara doğumluyum. Okul hayatımı Zonguldak, Adıyaman ve Bursa'da tamamladım. 1995 yılında iş hayatımın başlangıcı oldu. Mobilya imalatı firmasından satın alma ve personel sorumlusu olarak çalıştım. Vatani görevimi İzmir Çiğli 2.Ana jet üstünde yaptıktan sonra Fritolay'ın Bursa Dağıtım firmasında personel sorumlusu ve muhasebe görevlerinde bulundum.

·         Emlak sektörüyle tanışmanız nasıl ve ne şekilde oldu?

2007 yılında emlak sektörü ile tanıştım. Gayrimenkul sektörüne girdiğim de evet bu benim işim olmalı dedim. Bursa yerel firmalarda gayrimenkul danışmanlığı yaptıktan sonra Mayıs 2013 tarihinde Türkiye'nin en güçlü firmalarından REALTY WORLD ile tanıştım. Sektördeki deneyim, enerjimi tecrübelerimi kurumsal bir firma ile bütünleştirdiğimde daha da başarılı olacağımı biliyordum deneyimli, başarıya aç, bu sektörde fark yaratmak isteyen bir ekibimiz bulunmaktadır. İş hayatımızda nasıl ki avukatımız, mali müşavirimiz varsa bizde sizlerin gayrimenkul danışmanımız olmak istiyoruz. Doğru, net ve iyi bir yatırım için biz varız.

·         Realty World Elfi Gayrimenkul' un Bursa'da kurulması ve çalışmalarınızın hızlanması nasıl oldu?

Realty World Elfi Gayrimenkul,2013 yılında Bursa'da kuruldu.650 Metrekare alanımız mevcuttur. Gayrimenkul sektöründeki uzman kişileri bünyesine katarak çok kısa sürede hızlı bir gelişim gösterdi. Profesyonel gayrimenkul hizmetlerine ihtiyaç duyan danışanlarını önemseyen Elfi Gayrimenkul, ülke genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarıyla sektöre kalıcı bir imza atmaya başardı. Ofis olarak Bursa'daki emlak sektöründeki en fazla danışman kadrosuna sahip olan Elfi Gayrimenkul hızlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir.

·         Farklılığınız neler acaba?

En hızlı büyüyen ofis olarak kariyerinde kalıcı başarılara imza atan Elfi Gayrimenkul. 'Doğru Danışman Fark Yaratır' prensibi ve dinamik uzman ekibiyle hizmet vermeye devem edecektir.

Analiz metotlarıyla müşteri ihtiyaçları, uzman danışmanları tarafında 'en' doğru şekilde belirleyerek, 'en' yüksek ekonomik faydayı sağlayacak fiyatla, ''en ''kısa zamanda değerlendirmektedir. Gayrimenkullünü kiralamak ya da satmak isteyen danışanları için Alıcı müşteri portföyü hazır olan Elfi Gayrimenkul bu alanda da rakiplerinin önüne geçmektedir.

 

 

·         Özkan Bey "Elfi Akademi"den de bize bahseder misiniz?

  

Elfi Akademi, Realty World Elfi Gayrimenkul tarafından başlatılan bir eğitim platformudur.

Elfi Akademi'nin tek amacı sektörde bilgisiyle donanmış ve eğitimin önemini bilen kişilerin bilinçli bir hizmet sağlayabilmesidir.

Yapılan seminerlerde sektörde kendini kanıtlamış duayen olarak adlandırılan kişilerle; sektörümüzde hizmet veren ya da vermek isteyen kişileri buluşturuyoruz.

Ayrıca, İstanbul'dan gelen eğitmenler vasıtasıyla , Proje Satış Eğitimleri, Ofis İçi Eğitimlerine ilaveten, Psikoterapist eğitimleriyle (Beden Dili, İletişim, Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü) Eğitimleri verilmektedir.

DOĞRU DANIŞMAN FARK YARATIR

·         Projeleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

 

·         Balat Teras Evler(Konut)

·         Mudanya Park Montanıa(Konut)

·         Mudanya Tepe 2015(Konut)

·         Balat Foresta Balat(Konut)

·         Geçit Premium(Ofis)

 

·         Gelecek Planlamalarınız hakkında bilgi verebilir misiniz Özkan Bey?

 

   Şuan da 33 olan personel sayımızı yılsonunda 50'ye çıkarmayı planlamaktayız ayrıca 2016 yılında Balıkesir'de Realty World Elfi 2'nin açılışını planlamaktayız.

·         Şirket içi Departmanlarınız hakkında bilgi verir misiniz?

 

·          PROJE SATIŞ DEPARTMANI

·         SANAYİİ VE TİCARİ GAYRİMENKUL UZMANLIĞI

·         2.EL KONUT BÖLÜMÜ

·         ARSA ARAZİ YATIRIM DANIŞMANLIKLARI

Belki de bu şekilde çalışan tek firmayız.

Çünkü her türlü ihtiyacın tam karşılığı Elfi Gayrimenkul' de. Ofisimizde, müşterilerimizin nasıl bir gayrimenkule ihtiyacı var ise tam karşılığını mutlaka bulurlar. Gayrimenkulünü kiralamak ya da satmak isteyenler için de alıcı portföyümüz müşterimiz için hep hazırdır.

·         Almış olduğunuz ödüllerden bahsedebilir misiniz acaba?

 

   .Marmara bölgesi ciro kategorisi-Ofis 1. Elfi Gayrimenkul

...2015 yılı Ciro Kategorisi -Türkiye Ofis 6.   Elfi Gayrimenkul

...Marmara Ciro Kategorisi-Danışman 1.    Serkan Aydemir

...2015 yılı Ciro Kategorisi-Türkiye Danışman 3. Serkan Aydemir

…En İyi Ofis Yöneticisi Kategorisi-Meltem Pekeroğlu

...En İyi gelişim gösteren Ofis Kategorisi-3.Elfi Gayrimenkul

...En İyi Lokasyonda Görünürlük Kategorisi-1.  Özkan Aydemir

MÜŞTERİMİZ KAZANIRSA, BİZ DE ONLARI KAZANIRIZ

Uzmanız çünkü biliyoruz ki, müşterimiz kazanırız. Kullandığınız sistem ile müşterilerimize hızlı ve verimli hizmet vermeyi sağlıyoruz. Analiz metotlarımız ile ihtiyaçlarımız, uzmanlarımız tarafından en doğru şekilde belirlenir, en yüksek ekonomik faydayı sağlayacak fiyatla ,en kısa zamanda değerlendirilir.

Danışmanlarımızla her zaman yanınızdayız. Elfi Danışmanlık olarak biz tüm dünyada hizmet standartlarımızı hep bu anlayışa göre belirledik. Tecrübemizle uluslararası standartlar burada, emlak işi güven ister tecrübe ister. Diyerek sözlerini tamamladı.

   Bu güzel söyleşi için başta Özkan Aydemir Olmak üzere REALTY WORLD ELFİ GAYRİMENKUL' un profesyonel ve güleryüzlü personellerine de Bursa Haber Gazetesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

 REALTY WORLD ELFİ GAYRİMENKUL

GSM: 0532 466 02 06
ozkanaydemir@realtyworld.com.tr
T: 0224 441 40 06
F: 0224 443 71 81
Adres: 23 Nisan Mah. Köroğlu sok. Beydağ park sitesi No:1A-A (İzmir yolu Metro Market Arkası) Nilüfer / Bursa

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.