Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'nın Çözüm Ortağı ‘Balcı İnşaat’

İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan "Balcı İnşaat yapı Dekorasyon ile Bal-Kar Platform İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.’’ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Balcı başarı hikayesini Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'nın Çözüm Ortağı  ‘Balcı İnşaat’
 İşçilikten gelerek, iki şirketin yönetim kurulu başkanlığına uzanan bir başarı hikayesi ve bu aşarı hikayesinin sahibi Cengiz Balcı ‘Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli projeler ve işler yapmaktayız’ dedi.

               

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM


Cengiz Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

1976 yılında doğdum. Muş'ta İlkokulu Bitirdikten sonra, 1988 yılında Bursa'ya geldim. Köy Hizmetleri'nin Köy Altyapı çalışmalarında bulunduktan sonra 1996 yılından itibaren kendi işyerlerimizde çalışmalarımıza başladık. Sonrasında 2012 yılında "Balcı İnşaat Yapı Dekorasyonu" ardından da 2014 yılında BAL-KAR Platform İnş. San. Tic. Ltd. Şti. kurarak kurumsallaşma çalışmalarımızı tamamlamış olduk.

Cengiz Bey ne tür çalışmalarda bulunuyorsunuz?

Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli projeler ve işler yapmaktayız. Bursa'nın önde gelen köklü kuruluşları ile ortak projelere imza atmaktayız. Aile şirketi olarak, temelden anahtar teslimi olarak da projeler yapmaktayız. İç-dış dekorasyonlar, ısı yalıtım sistemlerinden mantolama işlerine kadar çok geniş bir yelpazede çalışmaktayız.

Dış Cephe Kaplama

Dış Cephe Mantolama

Dış Cephe İnce Kaba Sıvaları

İç Mekân Makineli Alçı

Saten Boya - Şap

Fayans Seramik İşleri

Parke - Mutfak Dolabı

Amerikan Kapı

Çelik Kapı İşleri


Kalite anlayışınız ve prensipleriniz nelerdir acaba?

- Müşteri ihtiyaçlarını zamanında ve istenilen şekilde karşılamak,

- Her zaman güvenilir bir firma olmak,

- Mevcut durumunuzu korumakla yetinmeyip her noktada sürekli iyileşmeyi temel felsefemiz olarak belirlemek,

- Sürekli eğitim faaliyetleri ile personelimizin kalifikasyon seviyesini arttırmak,

- Tedarikçilere uyumlu şekilde çalışarak istenilen kalite seviyesinde ki  ham maddeleri en ucuz şekilde temin etmek,

- Tüm çalışanlarımızın bu ilkeler doğrultusunda eksiksiz bir özgüven ile çalışacaklarına dair yönetim olarak inancımız sonsuzdur. Koyduğumuz hedeflere ulaşabilmemizin ve sektörde söz sahibi olmak için kurduğumuz kalite sistemine bir ekip çalışması sorumluluğu ile çalışacağız.

Kaliteden asla taviz vermeden , söz verilen teslimat günlerinden mümkünse  daha öncesinde de teslimatlarımızı teslim etmeye çalışmaktayız.

 

Cengiz Bey sektörde Misyonunuzu nasıl özetlersiniz?

Sektörde misyonumuz Müşterilerimize,  adil ve piyasada rekabet edebilir fiyatlar üzerinden en üstün kalitede inşaat hizmetleri  sunmaktır. Konusunda  başta inşaat sektörü olmak üzere;  sektörün aranan firması olmak.  Dürüst, kaliteli hizmetimizi sürdürebilmek.  Müşterilerimize en iyi ürünü zamanında ulaştırabilmektir. Çevre ve doğaya saygı, verimlilik, kalite, müşteri ,tatmini  ve sürekli gelişim ilkelerine sahip nitelikli bir kadro oluşturarak konusunda sektörün önemli tedarikçilerinden biri olmak ve sürdürmektir.

Cengiz Bey gelecek planlamaları ile de bize bilgi verebilir misiniz?

Balcı İnşaat Yapı Dekorasyon ve  Bal-Kar Platform İnşaat San.Tic.Ltd.Şti. olarak Bursa'nın önde gelen semtlerinde ve muhitlerinde  sitelerimiz ve inşaat projelerimiz vardır. Bal-Kar İnşaat Platformuyla birlikte Bursa'da inşaat sektörüne yeni bir misyon katmayı planlamaktadır. Bu güzel sohbet tadında ki söyleşi için Başta Cengiz Bey ile Deniz beye ayrıca, güler yüzlü personellerine de katkılarından dolayı Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürü bir borç biliyoruz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

 

Adres:  Sakarya Mah, Güler Sk. Banuşoğlu İş Merkezi No: 4/BO8 Osmangazi / BURSA

 Telefon:  0(224) 366 66 54

 GSM : Cengiz BALCI - 0(532) 625 46 08

 Fax : 0(224) 366 66 54

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.