Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu Yaz Dönemine Hazır

İdari Sorumlu Hakan Subaşı ve Teknik Sorumlu Ahmet Apaydın ile söyleşideyiz.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 00:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu Yaz Dönemine Hazır

 

Hakan Subaşı-Ahmet Aydın ikilisi, Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu’nu Bursa Haber okurlarına şöyle anlattı.

 

 

 “Uzun yıllardır kentimizde hizmet vermekte olan okulumuz ara vermeksizin uzman ve akademik kadrosuyla devam etmektedir. Akademik kadromuza ve uzman öğretici kadromuza her zaman çok güvenmekteyiz. Ayrıca Galatasaray örf ve adetlerine, sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve Fair Play ilkelerine bağlı, saygılı ve kültürlü genç bireylerin yetiştirilmesi için gerekli eğitimin verilmesidir. Ayrıca Bilimsel testler kapsamında spor da yetenekli bireyleri tespit ederek, spor eğitiminin verilmesi ile kulübümüze, Türk ve Dünya spor camiasına kazandırılmasıdır.”

 

MİSYONUMUZ

Galatasaray Futbol Okullarının Amacı:

• Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak,

• Sporun evrensel boyutları içerisinde, genç sporcularımızın bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak,

• Bir takım oyunu olan futbolu öğreterek, genç sporcularımızın enerjilerini paylaşmayı ve yardımlaşmayı öğrenmelerini ve böylece birlikte üretken bir yapıya sahip olmalarını sağlamak,

• Galatasaray gelenek, ilke ve değerleriyle bütünleşen eğitim anlayışıyla GALATASARAY RUHUNU aşılamak,

• Futbola devam etmek isteyen başarılı öğrencilerin lisanslı futbolcu olarak öncelikle GALATASARAY’a kazandırılmasını sağlamak ve böylece Türk Futboluna hizmet etmek.

 

Galatasaray Futbol Okullarının Çalışma İlkeleri:

 

• Galatasaray Futbol Okulları, temizlik, güvenlik, hijyen ve kalite standartlarına uygun tesislerde faaliyet gösterip, öğrencilerinin sağlıklı ortamda spor yapmalarını sağlar.

• Galatasaray Futbol Okullarında teorik ve uygulamalı eğitim faaliyetleri, Galatasaray Futbol Okulu Yöneticisinin yazılı olarak belirleyeceği esaslar ve eğitim planı çerçevesinde gerçekleştirilir.

• Galatasaray Futbol Okullarında, öğrenci ve velilere, verilen eğitimin amacının herhangi bir yarışmaya hazırlık olmadığı, eğitimin sağlıklı bir yaşam için tamamen eğlence ve sportif amaçlarla verildiği, öğrencilerin kendi okullarında verilen eğitimlerini aksatmamaları ve kendi eğitimleri ile Futbolu birlikte yürütmeleri gerektiği önemle vurgulanır.

• Galatasaray Futbol Okulları, belirli aralıklarla denetlenerek, Galatasaray geleneklerine, ilke ve değerlerine uygun hareket etmeleri sağlanır.Diye ekledi.

• Galatasaray Futbol Okullarında, öğrencilerin kullanacağı forma ve malzemelerde tescilli ve orjinal Galatasaray ürünlerinin kullanılmasına özen gösterilir. Farklı il ve ilçelerde bulunan futbol okullarımız, Galatasaray Spor Kulübü Futbol takımı logo ve renklerini kullanarak Galatasaray Futbol Okulu olarak tek çatı altında yer alır.Dedi.

6- 17 yaşlarında isen sadece spor yapmak, futbolu sevmek, futbolun temel kurallarını öğrenmek, spor ve futbol gelişirken içinde bulunmak,  Galatasaray Futbol Akademisi’ne girmeye varım, hazırım diyorsan biz buradayız yavru aslan! Haydi durma gel.Diyerek ekledi.

 

Teknik Sorumlu Bursa 'nın futbol duayenlerinden Ahmet Apaydın Hocamıza söz Veriyoruz.

Hocam Orhangazi'deki şampiyonluğunuzu,Ordu'daki başarılarınızdan sonra şimdide Bursa Nilüfer G.Saray Futbol Okulundasınız neler söyleyeceksiniz.

Ahmet Apaydın;

Şu an dünyada tanınan bir kulüpteyim ,ve dünyada 143 okulu olan Avustralya'dan Belçika'ya ,Azerbaycan'dan Meksika'ya kadar her yerde futbol okullarımız vardır.Türkiye'de ise neredeyse futbol okulumuzun olmadığı şehir yoktur.Ben bildiğiniz gibi Profesyonel UEFA  A Belgesi Teknik Direktörüm .Bursa'da 20 ye yakın futbol klübünde çalıştım.Orhangazispor'un şampiyonluğu ve Orduspor'da o zamanın Bankasya Liginde çalıştırdım.Aynı zamanda orta öğretim kurulları beden eğitimi ,spor ders kitabının ve öğretim programını yazan altı kişiden biriyim.Teknik kadromuzda akademisyenlerle ve profesyonel öğreticilerle çalışıyoruz.Sahada her grupta 2 kişiyle çalışıyoruz.Çocukların özellikleri planlı ve bilimsel çalışıyoruz ,tesadüfe yer yok,çevre anlayışı,ülke sevgisi,vatan bilinci,gibi .

·        PSİKOMOTOR

·        BİLİŞSEL

·        DUYULSAL

·        SOSYAL

·        PSİKOLOJİK       

Durumları araştırılarak ona göre programlar uygulanıyor.


Bursa'daki yabancı işadamları ve bürokraside görevlilerinde tercihi bizden yana olduğundan büyük mutluluk duymaktayız.Ayrıca bir çok yabancı futbolcuda altyapı oyuncularımızdandır.

İtalyan Daniel Bergamo,Alman Wolfram Kolbe ve İranlı Roham Ghadimi bunlardan bazılarıdır.

Ayrıca Bursaspor'a hediye ederek kazandırdığımız Kerem Şen Rahmiye İlköğretim okuluyla beraber Dünya Kupasına katıldı.Sadece G.Saray'a değil şehrimizin takımı Bursaspor'a da futbolcu yetiştiren bir özellik taşımaktadır.Ayrıca Emre Suna'da  Bursa Nilüfer G.Saray Altyapısından kazandırdık ve Viyana'da G.Saray takımında direk oynadı.

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Odunluk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:8 Atatürk Kent Ormanı Girişi Nilüfer/BURSA
Tel & Faks:0 224 453 42 02  Gsm:0 530 783 9420

 

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.