Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURADA HERŞEY ‘BOL-BOL’ YENİR

Yunuseli Meydanında bulunan Bursa'nın önde gelen lezzet noktalarından olan "Fatih Usta Bol-Bol Döner"in sahibi ve işletmecisi Fatih Yılmaz ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURADA HERŞEY ‘BOL-BOL’ YENİR

7 güleryüzlü, iyi yetişmiş personelimizle, kaliteden ödün vermeden hizmet amacındayız diye ifade eden Fatih Yılmaz dönerin püf noktalarından bahsetti. 

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz Fatih Bey? Sonrasında güzel dönerlerinizin sırrını bizimle paylaşır mısınız?

     1977 yılında Bursa'nın Karacabey ilçesinin Uluabat Köyünde doğdum. Dededen, toruna geçerek 1971 yılından günümüze gelen bir lezzeti müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Bir kere tavuk için yılların güvenilir markası "Er Piliç" ile çalışmaktayız. En iyi döner için en uygun et olan dana budunun tranş kısmını kullanıyoruz. Koyun yada kuzunun kol ve but kısmı da karışım yapılırsa harika oluyor. Önemli olan etin yaprak inceliğinde kesilmesidir. Dönerin daha lezzetli olması için aralarına kuzunun gömlek yağı veya koyun kuyruğundan ince kesilen yağ parçalarını da kullanıyoruz. Döner etimizin aralarına 1/3 oranında kıyma koyuyoruz ki bu kıyma, sinirlerinden ayrılmış, döner çıkarıldıktan sonra kalan etin çekilmesiyle elde ediliyor. Kıyma yağla eti birbirine bağlaması için ve ayrı bir lezzet için şart.

 

MEVSİMİNE GÖRE YANINDA ÇEŞİTLERİMİZİ SUNARIZ

Yaprak inceliğinde doğranmış dönerlik et, süt, sıvıyağ, soğan suyu, tuz ve karabiber karışımından hazırladığımız özel sosta bir gece bekletiyoruz. Kısık ateşte eti kurutmadan, devamlı çevrilerek lezzetini kaybetmeden pişmesini sağlıyoruz. Altına biriken yağlı su ile et yüzeyini arada bir yağlıyoruz ki bizim lezzetimiz ortaya çıksın, mevsimine, müşterilerimizin arz ve taleplerine göre de pilav, şehriye, pide, patates, sebze soteleri veya salata gibi yeşilliklerle birlikte servis yapıyoruz. Bir de dönerle birlikte biber veya salatalık turşusu iyi gider.

 

KALİTEMİZDEN KAR UĞRUNA ASLA ÖDÜN VERMEM

Ben yıllardır edindiğim tecrübe ile müşterilerimizin ne istediğini iyi bilirim. Bizim gibi orta gelirli insanların yaşadığı bölgelerde hem hijyen ve güvenilir olacaksınız, hem lezzet ve kaliteden ödün vermeyeceksiniz, hem de dar bütçeli insanlarımıza hizmet ettiğinizin bilincinde olarak doyurucu, bol ve ekonomik fiyata karınlarını doyuracaksınız. İşte bizim farkımız, adımız gibi hiçbir zaman kalitemizden ödün vermeden bol bol tavuk ve et dönerlerimiz ile Bursalılara hizmete devam etme çabasındayız.

 

GÜLERYÜZLÜ PERSONELİMİZLE HİZMETİNDEYİZ

7 güleryüzlü, iyi yetişmiş personelimizle, kaliteden ödün vermeden hizmet amacındayız.

4 motor ve 1 aracımızla başta Yunuseli olmak üzere, Gümüştepe, Yunuseli Toki, Ahmetbey, Yeniceabat, Dereçavuş ve çevrelerine kadar paket servisimiz bulunmaktadır. Sabah 08.00’den gece 22.00’ye açık bulunmakla beraber.

Bütün özel organizasyonlarınızda, şirket yemeklerinizde, okul etkinliklerinizde, düğün, sünnet ve özel günlerinizde, tecrübeli ekibimiz ve avantajlı fiyatlarımızla yanınızdayız. Toplu siparişlerinizde özel fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

 

ÖNCE KALİTE

Fatih Bey, porsiyonlarınız olsun, ekmek aralarınız olsun hepsi çok dolu ve bollar gerçekten de…

     İmalatçı olduğumuzdan bütün ürünlerimizde bol bol ve dolu koyuyoruz. Dönerlerimiz olsun, pideli köftemiz olsun, sucuklarımız olsun, dürümümüz, atomumuz ve hepsinde elimizden geldiğince dolu dolu olmasına azami dikkat ediyoruz. Zaten ismimizde oradan geliyor. “Fatih Usta Bol-Bol döner".

Peki, Fatih Usta, gelecek planlamalarınızda ne tür projeleriniz var?

 

   İleriki yıllarda bu 2017 yılı da olabilir. Bir Et Mangal İşletmesi açmayı planlamaktayım.

Fatih Yılmaz Torunlar Et (Güvencesi İle)  üretilmektedir. Diyerek sözlerini tamamladı.

Yeme içme seçenekleri bakımından çok zengin olan bu güzel işletmeyi bu günlere getiren Fatih Ustamıza Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak bu hoş röportaj için teşekkürü bir borç biliyor ve gelecek projelerinde başarılar diliyoruz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ADRES: YUNUSELİ MEYDANI

FUAT KUŞÇUOĞLU CADDESİ

(FURPA KARŞISI) YUNUSELİ/OSMANGAZİ/BURSA

PAKET SERVİS TELEFONLARI:

0224 248 46 06

0546 503 15 03

0532 671 76 72

GSM:0533 477 18 75

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.