Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir mağazadan fazlası: 'Say Selezione'

Bursa’da modanın kalite öncülerinden olan ‘Say Selezione’ nin sahibi Burçin Alpacar Seskır başarı hikayesini ve sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir mağazadan fazlası: 'Say Selezione'

Bursalılar bize sadece giyinmek için değil, keyifle giyinmek, konforlu bir mağazada deneyimlenmek için gelsinler diyen Burçin Alpacar Seskır ‘Biz her ne iş yaparsak yapalım ve ticaretin hangi safında olursak olalım önce insan diyebilen, eli kalbinde bir ekibiz.’ dedi.

Gerçekten de çok hoş bir mağazanız ve işlerine büyük önem veren bir personel grubunuz var. Böyle bir mağaza meydana getirmek pek kolay olmasa gerek Burçin Hanım?

Daha önceleri de mağaza açmıştık fakat ilk deneyimimizde franchise'dik. Fakat şuan kendi markamızı oluşturuyoruz. Dünya markalarını özellikle İngiliz ve İtalyan esaslı bir çatı altında topluyoruz. Bay-Bayan ve çocuğa hitap ediyoruz.

Mağazamız, kariyerimde 40 yaşımdan sonrasına denk geldiği için ilk tecrübemden daha farklı bir anlam taşıyor. Geçen 40 senede kendimi bildiğim yıllarda veya aklımın erdiği yıllarda sürekli insan içine bakan ben ve ekibimiz, şimdi insanın dış dünyasını da keşfetmeye başladık. İnsanın evrimleşmesi için örtünme önemli bir değer, burada bu örtünmeyi dünya neye, nereye oturttuğunu hep birlikte deneyimliyoruz. İlk çağlarda, ilkel toplumlarda ihtiyaç olan örtünme güdüsü bugün hepimiz için bir keyif ve biz Bursa'da bu keyfin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aslında biz mağazamızda ürün değil keyif sunuyoruz. Bu nedenle dekorasyonumuzu da alışılmışın dışında bir tarz oturtmayı tercih ettik.  Bu nedenle istiyoruz ki Bursalılar bize sadece giyinmek için değil, keyifle giyinmek için gelsinler.

Bu keyfin müşteriye bedeli ne oluyor acaba?

  Dünya markalarını satıyor olmakla birlikte, müşterilerimiz sadece ürünü edinme maliyetini ödemekte, diğer giderler fiyata yansıtılmamakta. Bu nedenle birçok satış noktasının altında bir fiyatla ürünlerimiz satışa sunulmaktadır. Marka duruşumuz ve hizmet anlayışımız üst segment olmakla birlikte, fiyatlarımız outlet stratejisine uygun. Fiyat ve alışveriş konforu dışında bilinmesi gereken önemli bir şey daha var. Biz her ne iş yaparsak yapalım ve ticaretin hangi safında olursak olalım önce insan diyebilen, eli kalbinde bir ekibiz. Bu sebeple ürünlerimizin tene temasında sağlıklı ve nefes aldıran ürünler olmasına ehemmiyet veriyoruz. Aslında çok seçenek varmış gibi görünmekle birlikte bu vizyonda çalışabileceğiniz marka sayısı dünya üzerinde oldukça azdır. Elbette yüzlerce marka var ama totali içindeki oranı az demek istiyorum. Buradan da anlaşılacağı gibi biz Bursa'da sağlıklı giyim kültürünün de yaygınlaştırılması gibi bir misyonun parçasıyız.

Burçin Hanım, mağaza ve medya dışında yazar kimliğinizde var; yayınlanmış kitaplarınız da mevcut, bu konu hakkında okurlarımızı bilgilendirir misiniz?

2007 yılında basılmış olan şiir kitabım "Eflatun üzeri Mor"ve yine 2012 yılı ve sonrasında kişisel gelişim alanında basılmış olan "Burçin Alpacar'dan Bir Not var Sizlere" adlı kitabımda vardır.

Televizyonda da uzun yıllar program yapımcılığı ve sunuculuğu yapmışlığınız var. Bu konularda da okuyucularımızı bilgilendirebilir misiniz?

Tabi ki, AS TV’de hafta sonları yayınladığımız "Senin İçin" adlı programımızda pozitif bilimler ve kadim bilgelik üzerine 2011-2014 yılları arasında yüze yakın programın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu sürdürdüm şimdi yeni bir programla tekrar ekranlara hazırlanıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Hoş dekoru, limon ağacı ve zeytin süslemelerinin yanı sıra geri dönüşüm özellikli paket ve hediyelik poşetleri ve en önemlisi kendine güvenen yetişmiş eleman ve personelleriyle sektörüne öncülük edeceğinden eminim.

Bu güzel sohbet tadındaki röportaj için "Say Selezione"nin genç bayan sahibi Burçin Alpacar Seskır'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.


 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

BALAT MAHALLESİ

2.BALAT CADDESİ

TURKUAZ PLUS MİGROS KAPISI KARŞISI

NİLÜFER/BURSA

TEL:0 224 234 0237 GSM: 0533 967 57 46

HABER- FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.