Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bez Çantada Lider Marpa Çanta

Naylon torba ve poşetlerin çoğunluğu polietilen bir petrol ürünü plastikten üretiliyor. Dünyada her yıl 4-5 trilyon naylon torba üretiliyor. Her dakika 1 milyon naylon torba çöpe atılıyor. Denizlere atılan naylon torbalar, her yıl milyonlarca deniz kuşunun ve diğer canlıların ölümüne sebep oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 02:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bez Çantada Lider Marpa Çanta

 

Naylon torba ve poşetlerin çoğunluğu polietilen bir petrol ürünü plastikten üretiliyor. Dünyada her yıl 4-5 trilyon naylon torba üretiliyor. Her dakika 1 milyon naylon torba çöpe atılıyor. Denizlere atılan naylon torbalar, her yıl milyonlarca deniz kuşunun ve diğer canlıların ölümüne sebep oluyor.

Naylon torbaların doğada çözünmesi duruma göre 100 yıl veya 10.000 yıl alıyor. Naylon torbaların 1970’lerde yaygınlaşmaya başladığını hesap ettiğimizde şimdiye kadar üretilen naylon torbalar hala aramızda. Sonuç olarak, ne kullanırsanız kullanın az tüketmek, tüketirsek de bir defadan fazla kullanmak en önemli çözümdür.

 

Yıkanabilen ve defalarca kullanılabilen bez torbalar tabii ki en iyi seçenek. Çantanızda veya aracınızın bagajında bulunduracağınız bez torbalar sizi bu ikilemden kurtaracak ve dünyada bıraktığınız ayak izinizi azaltacak. Siz mutlu olacaksınız. Bu mutluluğu yalnız değil, ağaçlar, su, deniz canlıları ve tabiatta bulunan diğer canlılarla birlikte yaşayacaksınız.

 

/-/--/

HABER-FOTOĞRAF: İRFAN BİLEK

 

/-/-/-/-

 

İrfan Bilek: Sayın Hakkı Erhan Açıkalın, kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

Hakkı Erhan Açıkalın: 1966 Bursa doğumluyum. Babam Elazığ’dan Bursa’ya göç etmiş. Evliyim, 2 çocuk babasıyım, bir de torun dedesiyim. Bez çanta imalatı yapmaktayım.

HAKKIMIZDA

MARPA ÇANTA, 1995 yılında Bursa’da kurulmuştur. Firmamız ambalaj, matbaa, tekstil ve promosyon gibi dört ayrı sektörde faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden beri müşterilerinin beklentilerini kaliteli bir hizmet ile karşılamayı hedeflemektedir. Üretimini yaptığımız tüm ürünlerin hammaddesi birinci kalitede olup, çevreye zararsız ve hijyeniktir.

VİZYON

MARPA ÇANTA, hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin birinci tercihi olarak sürekliliği sağlamayı hedeflemiştir.

MİSYON

MARPA ÇANTA, doğa dostu ürünleri ile müşterilerinin beklentilerini kaliteli bir hizmetle karşılamayı benimsemiştir.

EN İYİ REKLAM

Bez çanta bir firmanın en iyi şekilde reklamını yapan bir araçtır. Çarşıda, pazarda, her yerde ve herkesin elinde dolaştırdığı, üzerinde firmanın reklamını, logosunu taşıyan aynı zamanda insanların kendi ihtiyacını da karşılayan bir araçtır. Bez çanta, kullanıcıların ellerinde, evlerinde, işyerlerinde ve tüm kamusal alanlarda sürekli hareket halinde oldukları için açık alan reklamları konusunda önemli bir tanıtım ürünüdür. Uzun verimli kullanımları, onların naylon poşet ve kağıt torbalardan daha çok kullanımları ve reklamlarınızın daha uzun süreli dolaşımını sağlar. Hepsinden önemlisi bez torba veya çanta doğa dostu ve geri dönüşümlüdür.

NEDEN BEZ ÇANTA?

Bez çanta kullanmalıyız çünkü bez çantalar tek kullanımlık değildir. Hammaddesi, kalitesi ve kullanım şekline göre bir bez çanta aylarca hatta yıllarca kullanılabilmektedir. Bez çantalar, üretimde kullanılan hammaddelerine göre ya tamamen doğada ortamda çözünebilir %100 pamuk malzemeden, ya da anti bakteriyel ve geri dönüşümlü malzemeden üretilmektedir. Bez torba sapıyla da diğerlerine kıyasla çok  işlevseldir. Boyna asılabilen uzun sap, elde tutmaya uyumlu kısa sap, tek ya da çift omuz askılı sap, tahta tutma sapı gibi seçeneklerle hem estetik hem de işlevsellik boyutunda kendini gösterir. Doğa dostu etiketi olan bez torba baskılarında geleneksel kök boyalar, su bazlı boyalar, sağlığa zararlı olmadığı belirlenmiş tekstil boyaları kullanılmaktadır. Biz de MARPA ÇANTA olarak bu tür malzemeleri kullanmaktayız.

ÜRÜNLERİMİZ

-FUAR ÇANTALARI

-TELA ÇANTALAR

-HAMBEZ ÇANTALAR

-BEZ TORBA ve KESELER

ALDIĞIMIZ İŞİ ZAMANINDA TESLİM EDERİZ

İrfan Bey, biz aldığımız bütün işleri zamanından önce teslim ederiz, bunu da çok önemli buluyoruz. Bütün siparişlerimizi müşterilerimize planladığımız zamandan önce teslim ederiz.


YURTDIŞINA DA ÇANTA VERİYORUZ

Başta Balkan ülkeleri, Avrupa ülkeleri, Kıbrıs Cumhuriyeti gibi bölgelere mal gönderiyoruz. Hatta Japonya’dan bile sipariş aldık, İngiltere’den sipariş aldık. Bu firmalar internet ortamından bize ulaştılar. Bu ülkelere de çanta yapıp gönderdik, çok memnun oldular. Halen bu ülkelere çanta yapıp gönderiyoruz.

HER TÜRLÜ FİRMAYA ÇANTA YAPIYORUZ

Biz talep gelen her firmaya çanta yapıyoruz. Özellikle fuarlara katılan firmalardan çok talep geliyor. Bu firmalar fuar alanlarında kendi broşürlerini, promosyon ürünlerini bu çantalara koyarak müşterilerine veriyorlar. Bu tür firmalardan oldukça fazla talep geliyor. Bunları da memnuniyetle yapıyoruz.

İrfan Bilek: Sayın Hakkı Erhan Açıkalın, birkaç cümle ile sohbetimizi bitirelim, buyurun.

Hakkı Erhan Açıkalın: İrfan Bey, bizim en çok önem verdiğimiz şey kalitemizdir. Bu kullandığımız kumaştan, boyadan, yapılan işçilikten, mal teslimatında verdiğimiz sözlerden, yani yaptığımız işin her aşamasında kalite politikamızı titizlikle uygularız. Kalite politikamızda birinci önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Güçlü bir firmayız, referanslarımız güçlü firmalardan oluşuyor. Bez çanta ihtiyacı olan her firma bizi arayabilir. Bu vesile ile bütün Bursa’ya saygı ve sevgiler sunuyorum. Bursa Haber’e ve size de bizlere geniş yer verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ADALET MAHALLESİ

HUZUR SOKAK NO:8

OSMANGAZİ/BURSA

GSM : 0543 663 19 63 – 0537 592 04 40

GRAFİK : 0 541 512 50 14

www.marpacanta.com

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.