Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Bayanlar Bizimle Çok Mutlu’

Güzelliğine düşkün bayanların ilk adresi olan Esteclear’ın işletmecileri Fatoş Ersoy ve Pınar Kocaman verdiği hizmeti ve titizlikle yapmış olduğu uygulamalarını Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Bayanlar Bizimle Çok Mutlu’

Esteclear'da bizleri iki ortak iş kadını karşıladılar. Müthiş bir titizlikle yaptıkları işlerinde kısa zamanda Bursa'da kendilerini kanıtlamış olduklarını Yılmaz İş Merkezindeki salonlarında Ersoy ve Pınar Kocaman uyguladıkları hizmetleri ve bakımlarla ilgili bizleri bilgilendirdiler.

HAKKIMIZDA

Pınar Kocaman; Lise yıllarından sonra uzun yıllar LCC'ye  özel kurslarına gittim. Estetik İnternacional'de 7 yıl boyunca Dr Mukaddes Özcan'la çalıştım. Daha sonra uzun yıllardır birbirimizle tanışıklığımız olan Fatoş Hanımla birlikte 2015 sonlarında yeni salonumuzu açtık ve kısa zamanda Bursalılara kendimizi kabul ettirdik. Hizmetlerimizin en mükemmeline ulaşmak için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz.

 

HABER VE FOTOGRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

HİZMET KALİTESİ VE UYGULAMALARIMIZLA ÇOK ÇOK İDDİALIYIZ

FATOŞ ERSOY;

UYGULAMA HİZMETLERİMİZ

KAVİTASYON (Ultrason)

SOĞUK LİPATİZ

RADYO FREKANS

G5 İLE SELÜLİT BAKIMI VE VÜCUT ŞEKİLLENDİRME

LENF DRENAJ

ELEKTROTERAPİ

LPG(Endermaloji)

VEGATEST

MEDİKAL EL VE AYAK BAKIMI

MEDİKA CİLT BAKIMI

ÖZEL BAKIM UYGULAMALARI

KAŞ DİZAYN

KAŞ VE KİRPİK BOYAMA UYGULAMALARI

KALICI MAKYAJ

İPEK KİRPİK

 

 

KAVİTASYON (ULTRASON)

Düşük frekanslı ultrason dalgaları ile bölgesel yağ birikimleri azaltmak ve vücudu yeniden şekillendirmeyi sağlamaktır.Oluşturduğu ultrason dalgaları yağ hücre zarlarını parçalamakta ve açığa çıkan yağ da vücuttan atılmak üzere lenf yoluyla bölgeden uzaklaştırılmaktadır.İlk seansta  yağın kalınlığına göre 2-10 cm arasında bir incelme görülür.Kişinin durumuna göre seans belirlenir.Dedi.

SOĞUK LİPALİZ

Vakumlama yöntemiyle kalınlaşmış yağ dokusunu belli bir dereceye kadar soğutur. Yağ hücreleri tam anlamıyla soğuğa maruz kaldığında doğal olarak işleyen, yağ katmanının azalacağı bir sürece girer,uygulama yapılan yağ hücreleri hassas bir şekilde ,vücudun normal metabolizma işleyişiyle yok edilir ve 3 ay içinde  vücuttan tamamen atılır diye ekledi.

RADYO FREKANS

Isı kontrollü yapılan bir yöntemdir. Radyo dalgaları vücuttaki su molekülleri ile iyonlarını harekete geçirir.Buna bağlı olarak enerji açığa çıkar ve bölge ısınır .Yağların erimesi, kolejenlerin çoğalması ve bağ dokusunun yenilenmesi  ile incelme ,toparlanma,dokuda sıkılaşma sarkık ve kırışıkların toparlanması sonucunu doğurur dedi.

G5 İLE SELÜLÜT BAKIMI VE VÜCUT ŞEKİLLENDİRME

G 5   Mesajı hızlı titreşimlerle iterek ve sıkıştırma yöntemi ile fazla yağların ve selülütlü bölgelerin yakılmasını sağlar .G5 cihazı her cilt tipine uygundur .G5 uygulanan bölgeler zayıflama ürünleri ,bitkisel yağlar ile de desteklenerek gözle görünür sonuçlar elde edilebilir.


ELEKTRO TRAPİ

Vücudumuzda yağ dokusunun biriktiği yerlerdeki kaslara pasif jimnastik yaptırarak o bölgenin incelmesini sağlayan bir yöntemdir. Elektro terapi bölgesel zayıflamayı sarkık ve güçlerin toparlanmasını cilt ve cilt altı dolaşımı hızlandırarak vücudun sıkılaşmasını sağlar .

LPG  (ENDERMALOJİ)

LPG uzun yıllardır bölgesel yağların ve selülitlerin tedavisine destek amaçlı kullanılan ve cerrahi olmayan etkili yöntemlerden biridir. LPG lipo  M6 kendine özel lipo mesaj tekniği ile döner motorize başlıkları sayesinde bağ dokusu masajı yaparak vücuttaki elastin ve kolajen liflerin aktivitesini artırıp dokuları yenilemeye ,cildi eski elastikiyetine kavuşturmaya ,selülüt tedavisinde bölgesel inceltmede büyük inceltmede büyük ölçüde yardımcı oluyor.Dedi.

VEGATEST

Vega Test yeni nesil bir gıda duyarlılığı testidir. Vega Test ile bedeninizde birikmiş olan toksin yükünü, bağırsak filorınızın durumunu hangi besinlere karşı bir duyarlılığınızın olup, olmadığını vitamin ,mineral ve hormonel bilgi veren testtir.

MEDİKAL EL VE AYAK BAKIMI

Medikal ayak bakımı gündelik yaşamda giderek zorlanan ayaklarımız için yeni bir başlangıçtır.Uygulamalarımız dedi ve şöyle devam etti;

Gebelik ayak bakımı.

Nasır Bakımı

Batık Tırnak Bakımı

Çatlak Topuk Bakımı

Diabetik Ayak Bakımı

Siğil Bakımı

Mantarlı Tırnak Bakım

Kalınlaşmış ve Deforme Tırnak

MEDİKAL CİLT BAKIMI

Cildimiz zararlı UV ışınları, makyaj,serbest radikaller,sigara,stres,yanlış beslenme gibi nedenlerden dolayı zamanla dengesini kaybeder.Sadece estetk değil ,sağlık açısından da cildimizin temizlik ve bakımına özen göstermek yaşımız ilerledikçe oluşacak kırışıklık ve deformasyon gibi problemlerin önlenmesi bakımından çok faydalıdır.Dedi.


ÖZEL BAKIM UYGULAMALARI

Medik 8  ürünleri ile

Cilt Yaşlanması(Anti aging)

Pigmentasyon(Leke)

Kızarıklık

Kuruluk

Leke

Kayu Halkalar

Vücut

Genosys Ürünleri ie

CO2 Enzim Mask (sihirli 20 dakika)

Snowcell(Hollywood Bakımı)

Göz Bakımı (Eye Cell)

Boyun ve Dekolte Bakımı (ND Cell)

Pumpkin Peel(Sinderella Bakım)

Body Ceel(Vücut Bakımı)

Saç ve Saç Derisi Bakımı (HR3 Matrix)

Ayrıca Kaş Dizaynı,Kaş ve Kirpik Bayama Uygulamaları,Kalıcı makyaj ve İpek Kirpik uygulamalarımızda mevcuttur.

Ayrıca orta vadede burada görmüş olduğumuz teveccülerden de dolayı orta vadede Bademli ya da Gemlik taraflarında bir şube daha açma planlarımız ve sadece erkek müşterilerimize hizmet vermek amacıyla erkeklerin hizmet ettiği bir şubede gelecek planlamalarımız arasında bulunmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ODUNLUK MAHALLESİ

MİHRAPLI CADDESİ

YILMAZ İŞ MERKEZİ KAT:1 NO12/10  NİLÜFER /BURSA

TEL:0 224 451 49 00

GSM:0 533 761 26 33

          0 507 917 55 05

 

 

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.