Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı Öğrenciler Mutlu Veliler

Bursa’da deneyimli eğitmen kadrosuna sahip olan ve her yaşa (4 - 70) mental aritmetik eğitimi verebilen Sennin School, faaliyette bulunduğu bu kısa zamanda öğrencilerini sınıf ve okul birincileri yetiştirerek ispatladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başarılı Öğrenciler Mutlu Veliler

 

Mental Aritmetik Eğitim'leri Aslında ülkemizde son yıllarda artarak devam ediyor. Sürece bakarsak, Japonya'nın 2. Dünya Savaşından sonra toparlanma ve kalkınma sürecinde çok büyük başarılara ve ekonomik mucizelere imza atmış olmasının temelinde ,  uyguladıkları ders sistemleri ve Mental Aritmetik Eğitimler bulunmaktadır..

 


HABER VE FOTOĞRAF:ÖZKAN YILDIRIM


Sennin School Mental Aritmetik Eğitim Danışmanlık adına konuşan Ender Saban, faaliyetleri ve hizmet anlayışlarını şöyle anlattı:

“Sennin School Mental Aritmetik Eğitim Danışmanlık, Eylül 2012 tarihinden bu yana mental aritmetik eğitimi vermektedir. Bursa'da yedi şubesi olan Sennin School'un Haşim İşcan'daki merkezimizde çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Kelime anlamı itibarı ile Japoncadan gelen Sennin kelimesinin Türkçesi Bilge, Dahi demektir.  Sennin School’a dahi okulu da diyebiliriz.

Bursa’da deneyimli eğitmen kadrosuna sahip olan ve her yaşa (4 - 70) mental aritmetik eğitimi verebilen Sennin School, faaliyette bulunduğu bu kısa zamanda öğrencilerini sınıf ve okul birincileri yetiştirerek ispatlamıştır. Mental Aritmetik Eğitim'leri Aslında ülkemizde son yıllarda artarak devam ediyor olsada Japonya'da okul öncesi ve ilköğretimde mecbur olduğundan 2. Dünya Savaşından sonra toparlanma ve kalkınma sürecinde çok büyük başarılara ve ekonomik mucizelere imza atmış olmaları aslında uyguladıkları ders sistemleri ve Mental Aritmetik Eğitimlerin faydası çok büyüktür.”


NEDEN SENNİN SCHOOL?

Bugün mental aritmetik kursuna giden çocukların karşılaştığı en büyük handikap, kursa başlayan çocukların 2, 3 ay içerisinde sıkılmaya başlamalarıdır. Sennin School öğrencileri için bu durum kesinlikle söz konusu değildir.

3 AYDA 4 İŞLEM

Beyin gelişim programı olan mental aritmetik kursları içinde, sadece Sennin School öğrencisi, kursun başladığı 3. ayın sonunda mental 4 işlem yapabilecek seviyeye gelmektedir.

3-6 Ayda tamamlanan Sennin School, toplamda 18 aylık bir eğitim Programına Sahiptir.

1. Kur 12 Kitap 3. basamaklı Sayıları Toplar çıkartır. 1 basamaklı 20 Sayı Toplayabilir. 2 basamaklı 10 Sayı Toplayabilir. 1. Kur 2 basamaklı sayılarla toplama ve çıkartma işlemi 676x3 ve279/9 (12 kitap alıyor) 1 basamaklı 30 Sayı toplar 2 basamaklı 15 sayı toplar 282x3 ve 462/3

2. Kur (10,9,8,7,6 KYU)

5 KYU 18 kitap alıyor 3 basamaklı 25 sayı toplayabilir. 375x12 3'e 2 basamak çarpabilir ve bölebilir. 2. Kur 5 basamaklı sayılarla toplama ve çıkartma işlemi 22186x13 ve 35280/45 (9 kitap alıyor) 4 basamaklı toplama ve çıkartma yapabilir 9816x37 ve 35280/45

3. Kur (5,4,3,2,1)

basamak sınırı olmaksızın 4 işlem


5 KYU 15 kitap alıyor 6 basamaklı toplama çıkartma yapabiliyor. Ondalıklı sayılarla çarpma ve bölme yapabilir. 3. Kur basamak sınırı olmaksızın 4 işlem Kesirler, Ondalıklı Sayılar, Kareköklü İfadeler (12 kitap alıyor) 6 basamaklı toplama çıkartma yapabilir. Ondalıklı sayılarla çarpma ve bölme yapabilir. Kesirler, Kareköklü İfadeler ile işlemler yapabilir.

Mental Aritmetik,beyni en fazla geliştiren spordur. Kesinlikle Matematik değildir. İşlem ve Matematik kullanılan bir beyin sporurudur. Amaç konsantrasyonu arttırmaktır.

HER YAŞ VE MESLEK GRUBUNDAN ÖĞRENCİLERİMİZ VARDIR

Okul öncesi ,ilköğretim ve orta okul,öğreticiler,eğitim gönüllüleri,LGS hazırlanan öğrenciler ve yine KPSS ye hazırlanan memur adayları da merkezimize beklemekteyiz.

Amacımız çocukları çay bardağına sıkıştıracağımıza onları su bardağı haline getiriyoruz. Ayrıca şehit ailelerine ,ve sadece annesi çalışan öğrencilere de %25'den %100'e kadar burslarımız vardır. Bizim eğitimlerimizden geçen öğrenciler ileriki yıllarda Türkiye'de ve Dünyada en önemli üniversitelerinde burs kazanma şanslarını da yakalayabileceklerdir.


ÜCRETSİZ DİKKAT DAĞINIKLIĞI BEYİN BASKINLIK TESTİ YAPIYORUZ

Çocuğunuz beyninin hangi Lobunu aktif kullanıyor? Şimdi ücretsiz öğrenme fırsatı veriyoruz. Çocuğunuz beyninin hangi tarafını aktif kullandığını öğreneceksiniz.

SOL BEYİN

* MATEMATİKSEL İŞLEMLER

* PROBLEM ÇÖZME

* SAYILAR,DİZİLER

* KONUŞMA,OKUMA

* YABANCI DİL

* ANALİZ ETME

* ELEŞTİRME

* MANTIKSAL DÜŞÜNÜŞ

* BİLİNÇ DURUMLARI

* DETAYLI DÜŞÜNCE

SAĞ BEYİN

* MEKAN ALGILAMA

* HAYAL KURMA

* RENKLER

* MÜZİK

* KOKU

* CANLANDIRMA,TASVİR

* ÜRETKENLİK

* YÜZLERİ TANIMA

* SEZGİ BİLİNCİ

* BÜTÜNCÜL DÜŞÜNME

* Kurucumuz Ayşegül Elmadağ Diyor Ki;

“Eğitim ve öğretim bir süreçtir, ömür boyu devam eder ve doğumdan önce anne karnında başlar. Bireyin doğumundan, ilkokul çağına kadar geçen zaman diliminde anne-babasından temel bilgileri ve

aile eğitimini almaktadır. İnsanın hareketlerini ve alışkanlıklarını belirginleştirecek olan içgüdüleridir. Peşinden edinilen bilgi birikimiyle bu hareketleri; huy, alışkanlık ve davranışlarına yansıtmaktadır. Bebekler önce el kol hareketlerini, sonar bunların uyumunu öğrenir ve ardından renkleri ayırt eder. Ses algısı anne karnında başladığı için duyuma karşı tepkilerini, görmeye göre daha erken verecektir. Kısaca bu ilk yıllar; çocukluk yaşlarına kadar edindiği temel bilgilerle eğitim felsefesini oluşturmaktadır. Birey gelişimi süresince, kayıt edilen bu temel bilgileri işleyip kendince geliştirecektir. ”

Pekiyi burada anne ve babaya ne gibi görevler düşmektedir? Her aile, çocuklarının çok iyi bir eğitim almasını ister. Dolayısıyla gelecekte daha başarılı olabilmeleri için, iyi eğitim ve öğretim verebilen okullara göndermek istemektedir. Tabii ki bu istekleri en doğal hakları olacaktır. Sayısal ve sözel alanlarda başarıyı yakalayacak olan çocuklar, beyin gelişimini maksimum seviyede tutmalıdırlar. Bunu da ancak, gelişimin en hızlı olduğu okul öncesi dönemde konsantrasyon ve odaklanma problemini ortadan kaldıracak olan alternatif programları tercih ederek gerçekleştirebilirler. Pekiyi burada anne ve babaya ne gibi görevler düşmektedir? Her aile, çocuklarının çok iyi bir eğitim almasını ister. Dolayısıyla gelecekte daha başarılı olabilmeleri için, iyi eğitim ve öğretim verebilen okullara göndermek istemektedir. Tabii ki bu istekleri en doğal hakları olacaktır. Sayısal ve sözel alanlarda başarıyı yakalayacak olan çocuklar, beyin gelişimini maksimum seviyede tutmalıdırlar. Bunu da ancak, gelişimin en hızlı olduğu okul öncesi dönemde konsantrasyon ve odaklanma problemini ortadan kaldıracak olan alternatif programları tercih ederek gerçekleştirebilirler. Sennin School (Sennin Education Mental Arithmetic Systems with SorobaN) Mental Aritmetik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri olarak biz; > Erken Öğretim Junior Grubu (4-6 yaş) > İlköğretim grubu (6-17 yaş) > Yetişkin Grubu (17-70 yaş) > Beyin Gelişimi - Beyin Baskınlık Testleri > IQ Testleri (Sayısal Zekâ) > Sanatsal Faaliyetler (Müzik, Resim ve Fotoğraf) > Yabancı Dil (İngilizce ve Almanca) Faaliyetlerimiz ve danışmanlık hizmetlerimizi siz halkımıza en iyi derecede vermekten gurur duymaktayız. Geleceğimiz olan biricik çocuklarımıza mental aritmetik ile sanatı birleştiren, bu bünyede “Türkiye’de 4 işlemi 3 ayda ilk kez” verebilen Sennin School eğitim sistemidir. Toplamda 18 ay için; 3 kurda 6 aylık paketlerle ve öğretim garantisi veren en iddialı mental aritmetik firmasıyız. Sizleri ailemizde görmekten mutluluk duyacağız. Sennin School, içinizdeki yeteneği keşfeder.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Haşim İşcan Caddesi Haşim İşcan Çıkmazı No:1 Tuğtaş Plaza K:5 D:5 Osmangazi/BURSA

TEL:0 224 327 27 29

GSM:0 507 789 49 55



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.