Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞARI DOLU BİR HAYAT ‘İRFAN KOÇ’

Bursaspor’un eski yöneticilerinden işadamı İrfan Koç Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2017 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2017 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAŞARI DOLU BİR HAYAT ‘İRFAN KOÇ’

Bursaspor’da görev yaptığı dönemlerde Federasyon temsilciliği, dış ilişkiler sorumluluğu ve alt yapılardan sorumlu yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra asbaşkanlık görevlerini başarılarla yerine getirmiş işadamı İrfan Koç’un kalbi halen Bursaspor için çarpıyor.

“ÜSTÜNDE ŞAMPİYONLUK YAŞADIK, ŞİMDİDE ALTINDAN PARA KAZANALIM”

Bursaspor’un içinde bulunduğu mali sıkıntılara kalıcı gelirlerle çözüm olacağı gerçeğine çözüm üretmek adına eski yöneticilerden İrfan Koç, kulüp yöneticilerine ve Büyükşehir Belediye Başkanına çağrıda bulunarak “Üstünde ilk Şampiyonluğu yaşadığımız yerin bu kez altından, başka şampiyonluklara giden yolu kazanılacak gelirlerle açalım” dedi.  İşadamı İrfan Koç, Bursaspor’un 2009-2010 yılındaki ilk ve tek şampiyonluğunda rahmetli İbrahim Yazıcı yönetimde olmaktan gurur duyduğunu da ifade ederek; “16 Mayıs 2010 gecesi Atatürk Stadyumunda yakılan şampiyonluk ateşinin küllenmeye yüz tutmadan bir yenisinin daha kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Yöneticilik ve işadamlığı hayatımın en muhteşem anlarından birini yaşadığım ve şu anda bile anlatırken tüylerim diken diken olduğu çok fazla hatıram yoktur”

KALICI GELİRLERE KAYNAK YARATMAK!

“Fakat şampiyon olduğumuz senedeki ekonomik gücümüz ilerleyen senelerde çeşitli sebeplerle bugünkü zor bir duruma girmiştir. Bu duruma gelmekte elbette kötü yönetimlerin hataları olmuş olabilir ama daha önemli bir konu Bursaspor’umuzun çok kalıcı gelirlere sahip olmamasıdır. Süratle kalıcı gelir kaynaklarımızı arttırmamız lazım bu sebeple şimdi elimizde çok önemli bir kaynak var. Büyükşehir Belediyemiz aldığı bir kararla, yıkımına başlanan Atatürk Stadının yerine yapılacak olan meydan projesinde görüldüğü gibi altının otopark yapılacağı”

ÜSTÜNDE ŞAMPİYONLUK YAŞADIK, ALTINDANDA PARA KAZANALIM!

“Bursasporluluğundan kimsenin şüphe etmeyeceği Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve Başkanımız Ali Ay’a buradan seslenmek istiyorum. Üstünde ilk şampiyonluk yaşadığımız Atatürk Stadının yerine yapılacak meydanın altından da başka şampiyonluklar çıkaracak gelirler elde edelim. Yani meydanın altına yapılacak olan otoparkın işletmesinin Bursaspor’a verilmesi çok ciddi bir kaynak akışını sağlayacaktır. Bir marka değeri olan Bursaspor’un artık kendi yağıyla kavrulacak dönemleri geldiğine inananlardanım ve bu sebeple çeşitli projeler üzerinde çalışmalar yapıldığını da biliyorum. Bu konu üzerinde içinde Bursasporluluk aidiyeti olan herkesin fikir üretme sorumluluğu vardır”

YEŞİL BEYAZ BEYİN FIRTINASI!

“Bakın ben işadamıyım, şirket nedir işletme nedir bilirim ama daha iyi bildiğim bir şey hiçbir başkan hiçbir işi tek başına yaparak başarılı olamaz. Başarının en önemli sebebi ekip çalışmasıdır, bunun için illa yönetimde olmanız gerekmez. Bu sebeple şu anda yönetimde olmamama rağmen Bursaspor’un içinde bulunduğu ekonomik krizlere üzülüyor ve kafa yormaya çalışıyorum. Gönlü yeşil beyaz renkler uğruna çarpan tüm taraftarlarında benzer projeler üretebileceğini hatta tüm bu fikirlerin beyin fırtınası şeklinde bir havuzda toplanmasını da öneriyorum. Kimden hangi fikrin çıkacağı belli olmaz sadece içinde yeşil beyaz aşk olsun”

HABER VE FOTOĞRAF: ADNAN ALP

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.