Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayakkabı denince 'Ayakkabıca'

6 şubesi bulunan Ayakkabıca yetkilisi İbrahim Canpolat Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayakkabı denince 'Ayakkabıca'

Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ayakkabılar sattıklarını belirten İbrahim Canpolat, ‘Kış sezonu ürünlerinin geldiğini belirten Canpolat her bütçeye uygun kaliteli ürünlerle halkımızın hizmetindeyiz’ ifadesini kullandı.

Söz konusu ayakkabı olunca neden sizi tercih ediyorlar?

Bunun pek çok nedeni var fakat bence en önemlisi hem kaliteli ürün satmamız hem de her bütçeye uygun olmamız birinci tercih sebebi bunun yanı sıra güven elbette çok önemli biz ürünlerimizin arkasında olmaya devam ettik ve devam edeceğiz bizim birinci tercihimiz müşteri memnuniyeti ve bu bilinçle 6 şubeye ulaştık.

 

‘FRANCHİSE TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRECEĞİZ’

Demirtaş, Üçevler, Dik kaldırım, Prof. Tezok Cad., Çınar önü, Teleferik’te şubelerinin mevcut olduğunu dile getiren Canpolat gelecek olan franchise tekliflerine açık olduklarını ifade etti.

 

AYNI ÜRÜN AVM DE 3 KATI FİYATINA

 

AVM’lerde aynı ürünün 3 katı fiyat olduğunu belirten İbrahim Canpolat 50 TL'lik bir ürün 120 olmasına rağmen halkımız genelde AVM’yi tercih ediyor. AVM’lerde kıtaların yüksek olması ve maliyetin yüksek olması aynı ürünün daha pahalı satılmasına neden oluyor halkımız boşuna 3 katı para ödemeden önce Ayakkabıca’ya uğrasınlar diye belirtti. Kış sezonu ürünlerinin geldiğini belirten Canpolat her bütçeye uygun kaliteli ürünlerle halkımızın hizmetindeyiz ifadesini kullandı.

 

VİZYON & MİSYONUMUZ

Perakendecilik alanında yenilikleri sürekli takip eden, müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet ve ürün sunan, yüksek nitelikli kurumsal yapısı ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almaktır.

 

MİSYON

Tüm hizmetleri hızlı, kaliteli ve güvenli bir şekilde sunarak markamızın bilirliğini ve değerini artırmak, karlılıkla büyümeyi sürekli kılarak firmamıza ve çalışanlarımıza değer yaratmaktır.

Müşterilerimizin her türlü ürüne kolay ve hızlı ulaşmalarını, etkin ve güvenilir hizmet almalarını sağlamak, problemleri diyalog içinde iyi niyetli girişimlerle gidermeye çalışmak; her zaman problemin değil, çözümün bir parçası olmak, Koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile giyim uygunluğu ve kalite öncülüğünü mağazacılık alanında koruyarak pazarı geliştirmektedir.

 

İLETİŞİM:

ADRES: CUMHURİYET MAH. OSMANGAZİ CAD. NO:43 OSMANGAZİ/ BURSA

GSM: 0539 289 64 06

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.