Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

As Livane Halı Yıkama’dan İddialı Hizmet

As Livane Halı Yıkama sahibi Akın Çimen Bursa’da geniş bir portföylerinin olduğunu ve 8 kişilik uzman kadroyla müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
As Livane Halı Yıkama’dan İddialı Hizmet

 

Profesyonel Halı Yıkama Derneği’ne üye olduklarını vurgulayan Akın Çimen, “Bizim için 2 konu çok önemli. Kesinlikle hijyene verdiğimiz değer tartışılmaz ve kullandığımız ürünler doğaya ve ürünlere zarar vermeyen ekolojik ürünlerdir. Ayrıca biz tek tek yıkama yapıyoruz, bu önemli bir konu” dedi.

 


HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK


 

As Livane Halı Yıkama sahibi Akın Çimen, işletmesini anlatırken, hizmet kalitesi konsundaki iddasını, “Bu sektörde halıları yere serip, makinayla hepsini beraber yıkayanlar çoğunlukta. Biz ise 70.000 TL civarında yatırım yaparak aldığımız makina ile tek tek halıları yere değmeden, hijyenik koşullarda yıkıyoruz. Aradaki fark tartışılmaz” diyerek özetyledi.

Ayrıca işyerinde ustalık belgesi sahibi olduklarını da vurgulayan Çimen, müşterileri merdiven altı firmalara kesinlikle güvenmemeleri gerektiği konusunda uyardı.

Çimen halı yıkama sektörüne ilişkin şunları anlattı:

 

HİZMETLERİMİZ

Halı yıkama son zamanlarda havaların gün geçtikçe ısınmasıyla birlikte sezoncu veya fırsatçı halı yıkamacılar piyasaya çıkmıştı. Müşterilerimizi resmi çalışan firmalara halılarını teslim etme konusunda uyarıyoruz. Biz doğru şartlarla çalışıyor ve doğru halı yıkama ekipmanı kullanıyoruz, Yıkama safhasında ise kesinlikle doğru halı yıkama şampuanlarını tercih etmekteyiz.

Halılar evde veya iş yerinde üzerine basılan bir eşya olduğundan toz ve kirlere çok fazla maruz kalmaktadırlar. Halının yıkanması, toz, kir ve bakterilerden kurtulmak için en iyi yoldur, yıkama işleminden geçen halılar temizlik ve sağlığa uygunluk açısından ilk günkü temizliğine kavuşturulmaktadır. Şehrimizde fazla halı yıkama firması olması bütün halı yıkama firmalarının aynı kalitede halı yıkama yaptığı anlamına gelmemektedir.  Çoğu halı yıkamacı ne yazık ki bilinçsiz halı yıkama hizmeti verilmekte, halı yıkama işlemi esnasında çamaşır suyu, ucuz bulaşık deterjanı, kostik gibi halılara zarar veren ve maliyet açısında çok ucuz kimyasal maddeler kullanılarak halılar maalesef tahrip edilmektedir. Halı yıkama bilgi, deneyim, beceri ve tecrübe istemektedir.  

Tecrübeli bir halı yıkama firması hiçbir halınıza zarar vermeden halı yıkama yaparken bu durumda sektörde kalıcılığını sağlamaktadır.  Son teknoloji ürünleri kullanılmakta olan firmamızda tüm halı yıkama işlemleri otomatik makinelerde gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda leke çıkarma işlemini de kusursuz şekilde gerçekleştirmekteyiz. Halı yıkama sonrasında parfümleme sistemi ile de halılarınızın tertemiz kokmasını sağlamaktadır.

KOLTUK YIKAMA

Artık balkonlarda halı yıkama devrinin yavaş yavaş sona ermesiyle beraber halı yıkama şirketleri hayatımızda daha fazla yer kaplamaya başlamış durumda. 

As Livane  şirketi halılarınızın yanı sıra koltuklarınızı da yıkamakta ve siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Bu sektörde hizmet vermekte olan firmanın temel ilkesi müşteri memnuniyeti olduğundan dolayı sürekli kendini yenilemekte olan firma kaliteli hizmet sunmak için son teknolojiyi takip etmekte ve eşyalarınıza en az sizin kadar değer vermektedir.

Değişen hayat şartlarıyla beraber artık neredeyse birçok işimizi firmalara yaptırmaktayız. Kentleşmenin yaygınlaşmasıyla beraber yazları sokaklarda halı yıkayan kadın görüntüleri git gide azalmakta ve bu işi firmalar üstlenmeye başlamaktadır. Öte yandan çok beğenerek aldığınız koltukların üzerini kirlenmesin diye örtülerle kapatmak yerine uygun fiyatlarla temizletebilir ve severek aldığınız koltuklarınızın desenlerini örtülerle kapatma derdinden kurtulabilirsiniz. As Livane, hizmetiyle siz değerli müşterilerini memnun etmek için hazır beklemektedir. Eğer sizler de sırf kirlenmesinler ya da üzerlerine bir şey dökülür ve çıkmaz korkusuyla sürekli koltuklarınızı örtülerle kaplıyor veya çok kirlendikleri halde temizleyecek vakti bulamıyorsanız koltuk yıkatma işlemi tam sizlere göre. En az sizin kadar özen gösterip hijyene önem verecek bir temizleme şirketi arıyorsanız tam da aradığınız yerdesiniz. Sizler de bir telefonla ulaşıp koltuklarınızı güvenle yıkatabilir ve bir sorun yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz.

BATTANİYE YIKAMA


Battaniye ve halı yıkama sektörü insan sağlığı açısından önem teşkil etmektedir. Bu işi yapan firmaların sektörle ilgili yeni teknolojiyi takip ederek kaliteli hizmet sunması gerekir çünkü tam anlamıyla temizlenmeyen battaniye ve halılar solunması durumunda sağlık sorunlarına yol açabilir. Bursa halı yıkama sektöründe faaliyet gösteren fabrika 2008 senesinden itibaren sektör standartlarının üstünde ve sürekli yenilenerek hizmet vermektedir.

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren As Livane halı yıkama fabrikası müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi kendine kural edinmiştir. ISO ve Türk standartları enstitüsü kalite belgeli yıkama makineleriyle üstün hizmet sunulmaktadır. Ayrıca Bursa battaniye yıkama sektöründe öncü kuruluşlardan olan As Livane battaniye yıkama fabrikası müşterilerine devamlı olarak kaliteli hizmet standartları ve hızlı servis taahhüt etmektedir.

As Livane halı yıkama fabrikası Dünyadaki yıkama teknolojisini takip ederek en yeni ve yüksek teknoloji makinelerle müşterilerine hizmet kalitesi ve en yüksek müşteri memnuniyeti sunarak sektöründe fark yaratmaktadır. Adresten alım adrese teslim şeklinde hizmet verev As Livane battaniye yıkama fabrikası yıkanacak ürünleri müşterinin evinden alıp temizleme işleminden sonra yine müşterinin evine teslim etmektedir. As Livane battaniye yıkama fabrikasına telefon numaraları üzerinden ulaşılabileceği gibi internet sitesi üzerinden de sipariş alınmaktadır. Firma sadece battaniye sektöründe hizmet vermemekte, battaniyenin yanında halı yıkama, halı tamiri, yorgan ve koltuk yıkama hizmetleri de sunulmaktadır.

HAKKIMIZDA

 As Livane halı ve Koltuk Yıkama Fabrikamız As Livane Halı Yıkama olarak 2008 yılında hizmete girmiştir. Fabrikamız PHTYD (Profesyonel Halı Temizleyicileri Yardımlaşma Derneği) üyesidir. Firmamız gelişen teknoloji çağına İSO 9001 standartlarına uygun şekilde modern ve hijyenik koşullarda ileri teknoloji yıkama makinaları ile hizmet vermektedir.

Firmamız sürekli standartlarını ve makine parkurunu geliştirerek hizmetini genişletmeye ve geliştirmeye devam etmektedir.
Firmamız eğitimli ve uzman çalışanları, geniş araç filosu ile hizmetini sürekli geliştirmektedir.
Misyonumuz; Müşteri taleplerini taahhüt edildiği zamanda ve standartta sunmak ve devamlılığını sağlamak.
Vizyonumuz; Halı yıkama sektöründe bir numara olmak ve tüm müşterilerimize aynı hizmeti 4 mevsim boyunca sunmak.

 

Adres: Küçükbalıklı Mah. Şanlı Cad. Dökümhane sok. No:2/1 Osmangazi BURSA

Tel: 0 (224) 413 75 66

Akın Çimen: 05304259708

as@bursahaliyikama.org


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.