Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Artık Hizmet Bekliyoruz’

Her daim vatandaşların sorunlarıyla ilgilenen Doğanevler Mahalle Muhtarı Seyhan Mesut Mestan Bursa Haber'e konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 02:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 02:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Artık Hizmet Bekliyoruz’

Mahallelerinde bugüne kadar ciddi yatırımlar hatta hiç yatırım yapılmadığını ifade eden Doğanevler Mahalle Muhtarı Mesut Mestan Umarım artık Ankara yolu alt tarafına da bundan sonra hizmet gelir ifadesini kullandı.

Kendi Mahallesi'ne bağlı olan Yıldızevler Mahallesi'nde ne bir hastane var ne bir okul var ne bir fark var ne de altyapı var Umarım bundan sonra sesimizi duyarlar ve bizimde sorunlarımızla ilgilenirler diye belirtti.

 

HABER FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

AİLEME ZAMAN AYIRAMIYORUM

Muhtarlık vazifesi çok ağır bir görev çoğu zaman aileme vakit ayıramıyorum diyen Doğanevler mahalle muhtarı 24 saat telefonum açık ve Vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmekteyiz.  Tabii ki bu bizim için gururlu bir vazife. Ama aileme de zaman ayırmakta zorluk çekiyorum diye belirtirken tekrar aday olacak mısınız sorusuna ise şu anda böyle bir düşüncem yok ama ileriki süreçte durum ne gösterir bilemiyorum ifadesini kullandı.

17 PROJE BELİRLEMİŞTİM

Muhtarlık seçimleri öncesinde hiçbir vaatte  bulunmadım sadece halkın sorunlarına dair 17 tane proje belirledim ve bunlar üzerinde çalıştım. Şuana kadar hayata geçirmiş olduğumuz projeler ise bir tane üst geçit yaptık, kapalı Yolları açtırdık, trafo ilave ettik, elektrik aksamı komple yeniledik, benim viyana Caddesi diye adlandırdığım Cadde önceden adeta bir gölü andırırken ızgaralar koydurarak altyapısını yaptırdık ve şu anda kullanımda olan kuru bir yol haline getirdik.


YAPMAK İSTEDİĞİMİZ HEDEFLERİMİZ

Yıldızevler bölgesine asfalt yaptırmaya planlıyoruz.  Burası Kaçak bölge olduğu için öncelikle bu sorunun çözülmesi gerekmekte. Ayrıca elektrik su aboneliği alınmak zorunda, altyapı yapılması gerekmekte, bak yapılması gerekiyor. Bu bölgede Sağlık Ocağı maalesef bulunmamakta. Sağlık Ocağı yapılması için yerimiz hazır belediyeden destek bekliyoruz.

UMARIM ARTIK BİZİMDE SESİMİZİ DUYARLAR
İmar görevi Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin görevleri muhtarlığının değil, İmar olmadığı için Yıldızevler mahallemizde ne bir okul var ne bir hastane ne de sağlık hizmetleri sunabileceğimiz bir kliniğimiz var. Bir an önce buranın imarlaştırılıp halkımıza hizmet getirilmesi gerekmektedir. diye belirten mahalle muhtarı mesut Mestan ben üzerime düşen ne görev varsa yapmaya hazırım ifadesini kullandı.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

DOĞANEVLER MAHALLESİ

DOĞANEVLER MAHALLESİ MUHTARLIĞI

OSMANGAZİ/BURSA

TEL: 257 38 50

GSM: 0555 221 89 38

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.