Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne Şefkatiyle Etüt Programı

Cansu Keser Etüt Merkezi, lokal bir dershanenin ve bire bir eğitimin tüm gerekliliklerini yerine getiren, psikolojik desteğin ve öğrenci koçluğunun da yer aldığı uzman bir kadrodan oluşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 02:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 03:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anne Şefkatiyle  Etüt Programı

Cansu Keser Etüt Merkezi’nde, özellikle çalışan ailelerin üzerinde durduğu zengin yemek menüsü ile sabah kahvaltısı-öğle yemeği-ikindi kahvaltısı kendi mutfağında pişirilerek öğrencilere sunuluyor.

HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

Bize öncelikle kendinizi ve eğitiminizi anlatır mısınız? Cansu Keser kimdir?

1980 Bursa doğumluyum. Liseyi Süleyman Çelebi Süper lisesinde tamamladıktan sonra ilk yılımda Uludağ Üniversitesi Felsefe Bölümü’ne girdim. Psikoloji bilimine olan merakım dolasıyla, Felsefe Bölümü’nde öğrenim görürken Psikoloji Bölümünden ek dersler aldım ve Psikoloji Bölümü’nde yüksek lisans yapmaya hak kazandım. Bir yandan ilk çocuğumu büyütürken bir yandan da Psikoloji Bölümü’nde yüksek lisansımı tamamladım. Yüksek lisans eğitimimi tamamladıktan sonra özel bir anaokulunda çalışmaya başladım. Bu sırada çocukları değerlendirmeye yönelik Temel Portage Eğitimi, Cattell 2A Zeka testi, Bender Gestalt Görsel Algı Testi, Benton Görsel Dikkat Testi,Porteus Labirentleri Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, CAT Çocuk Kişilik Testi, Louısa Duss Kişilik Testi, Draw a Person kişilik Testi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Gessell Gelişim ve Algı Testi, Metropolitan Okul Olgunluk Testi, Alexander Pratik Yetenek Zeka Testi, Peabody Resim Kelime Tamamlama Testi eğitimini aldım. 


Neden Biz?
Cansu Keser Etüt Eğitim Merkezi çocukların anlayamadıkları derslerin, dersin öğretmeni ile bire bir ya da en fazla 8 kişilik gruplar halinde işlendiği, okul ödevlerinin ve ders tekrarlarının test ya da anlatım yoluyla derinlemesine çalışıldığı Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan bir eğitim kurumudur.

Cansu Keser Etüt Eğitim Merkezinde her çocuğun bir test kitabı vardır. Okul müfredatı takip edilerek öğrenilen konunun kalıcı olması için her konuyu sürekli olarak tekrar etmek ve pekiştirmek adına test çözülür. Çözülen testler ve yapılan çalışmalar her çocuğun kendisi için oluşturulmuş ajandasına kaydedilir ve böylece aile-çocuk-öğretmen işbirliği ile çocuğun çalışmaları gün ve gün izlenir.  Ayda bir denemelerle çocukların akademik başarılarındaki gelişmeler takip edilir.

KİTAP SEVGİSİ

Okul performans ve proje ödevlerine destek sağlanır. Kitap sevgisini aşılamak için ödev bitiminde kitap okuma saatleri yer alır. Ayrıca her çocuğun okuma listesi vardır ve bu okuma listesi haftalık olarak takip edilir.

UZMAN KOÇLUK

Cansu Keser Etüt Merkezi lokal bir dershanenin ve birebir eğitimin tüm gerekliliklerini yerine getiren psikolojik desteğin ve öğrenci koçluğun da yer aldığı uzman bir kadrodan oluşmaktadır.  

ÖZEL METOD SEÇENEĞİ

Eğer öğrencide başarısızlık durumu söz konusu ise, başarısızlıkların çözümü için daha fazla derse zorlamak veya çocuğu bunaltmaktan ziyade, çocukların sorunlarını ve bu sorunların kaynağını tespit etmek bizim işimizdir. Eğitim kurumlarının da yavaş yavaş yönelmeye başladığı bu konsept, uzman ekibimiz ile sınıflara yönelik değil, bireysel metotlar üreterek, başarılmaktadır.


TEMELE İNMEK LAZIM

Cansu Keser Etüt Merkezi’nde sorunların tespit edilmediği ve sorunların giderilmediği taktir de çocukların temelinin sağlam olmayacağı varsayılmaktadır. Bu yüzden Etüt Merkezimizde çocukların kendi potansiyellerini kullanabilecekleri, ders çalışmayı sevecekleri bireysel programlar üretilmektedir. Psikolojik olarak ders çalışmaya hazır olmayan hiçbir çocuğa eğitim verilemeyeceğinden, çocuklar önce zihnen ders çalışmaya hazırlanılmaktadır.

YEMEKTE HİJYEN ÖNEMLİ

Cansu Keser Etüt Merkezi’nde, özellikle çalışan ailelerin üzerinde durduğu zengin yemek menüsü ile sabah kahvaltısı-öğle yemeği-ikindi kahvaltısı kendi mutfağında pişirilerek öğrencilere sunulmaktadır.

GÜVENİLİR SERVİS HİZMETİ

Servis hizmetimizle öğrencilerimizi okuldan alıp eve bırakmayı ya da evden alıp okula bırakmayı güvenli bir şekilde sağlamaktayız.

İNGİLİZCE PROĞRAMI

Cansu Keser Etüt Eğitim merkezinde Cambridge yayın desteğiyle özel bir İngilizce eğitim programı uygulanmaktadır.  İngilizce dersinde Cambridge yayınlarının okutulduğu Classware sistemiyle görsel ve işitsel materyallerle yoğun İngilizce eğitimin verildiği etüt merkezimiz; özel okullarla rakip olarak ilerlemektedir. Böylece çocuklar tıpkı özel okuldaymış gibi Cambridge üniversitesinin dil sertifikasını almaya yönelik sınavlara hazırlanabilmektedirler.

 

 İsteğe bağlı olarak çocuklar arkadaşlarıyla birlikte etüt ortamı içerisinde drama, mental aritmetik, satranç ya da hızlı okuma gibi çeşitli sosyal etkinliklerden ve derslerden yararlanabilmektedirler. Sadece ders ortamı ile değil çocuğa her yönü ile artı olarak katkı sağlayacak olanaklarımız ile bize gönül veren velilerimiz, emeğini esirgemeyen öğretmenlerimiz, her yönüyle tamamlanmayı bekleyen nadide çiçeklerimiz olan öğrencilerimiz ile eğitim-öğretim hayatımıza heyecan ve sevinç içerisinde sürdürmekteyiz.


Misyonumuz
Ülkemizin en değerli varlıkları olan çocuklarımızın, sosyal, duygusal ve zihinsel ihtiyaçlarının karşılanarak potansiyellerini gerçekleştirmelerine ve geleceğin topluma faydalı, başarılı yetişkinleri olmalarına yardımcı olmaktır. 

Vizyonumuz
Mensubu olmaktan gurur duyulan, eğitim alanına destek veren saygın bir kurum olmaktır.

Değerlerimiz
Öğrenirken mutlu olan, mutlu bir şekilde eğlenerek öğrenen çocuklar yetiştirmektir.

 

 

İletişim:

Adres: Konak Mahallesi Eğitimciler Caddesi No:60 Nilüfer/Bursa

Tel: 0 224 452 12 90

www.cansukeser.com



 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.