Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anlayışımız: 'Önce insan'

Prusyas Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Uçak, ‘’Güvenli, kaliteli ve çağdaş hizmet anlayışımızı 35 yıllık tecrübemizle birleştirdik’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anlayışımız: 'Önce insan'

Prusyas Turizm 35 Yıllık iş tecrübesi ve uzman kadrosu ile hizmet sunmayı amaç edinmiş bir kuruluştur. Can güvenliği ön planda tutularak işinde deneyimli uzman şoför ve yönetimi ile halkımıza daha iyi hizmet sunmak en büyük amaçlarıdır.

 Bursa Haber okuyucularına kendinizi tanıtır mısınız?

Eskişehir ‘ de doğdum. Daha sonra ailemle Bursa’ya yerleştik. Okul hayatımı Bursa’da tamamladım. Askerden geldikten sonra, Bisaş fabrikasında tanker şoförü olarak işe başladım. Sonrasında BMC marka damperli bir kamyon aldım, kullanması çok zordu, 2 yıl bu arabayla çalıştım. Yeni model arabalar çıkmaya başladığında 352 otobüs aldım ve servise başladım. O dönemlerde organize sanayi bölgeleri yeni yeni canlanmaya başlıyordu, işçiler için servisler kuruluyordu. 14 yıl aynı otobüsle devam ettim sonrasında Peugeot minibüslerin 14 kişilik kısaları piyasaya çıktı, bir tane onlardan aldım. İlk servisine başladığım okul Süleyman Çelebi‘dir. Sonra çeşitli dershanelere ve fabrikalara servis hizmeti verdik.

 Servis işinden başka nelerle uğraşıyorsunuz?

 Halen servis ve turizm işiyle uğraşıyorum. Özellikle anaokulu konusunda uzmanız. Çocuklar küçük olduğu için özen gösterilmesi gerekiyor. Bir anaokulu çocuğu için gerekirse 6 kişiyle muhatap oluyoruz. 2 tane dede, anneanne, babaanne, anne ve baba başta olmak üzere hepsiyle görüşüyoruz ayrı ayrı gönülleri rahat olsun, güvensinler diye uğraşıyoruz, bizim işimiz tamamen sevgi ve güvene dayalı bir iştir. Saygı fakat güven çok önemli. 11 yıldır Yunuseli Okulunun servisini yapıyoruz benim için çok önemli. 10 Yıl önceki öğrencilerin velileriyle görüşünce gerçekten uzun süre aynı okulda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 Halalar teyzeler de var. Ben halayım ve küçük yeğenimin servisini kontrol etmiştim.

En değerli varlıklarımız çocuklar ve bizler onların sorumluluklarını alıyoruz, okul servisi çok keyifli bir o kadar da zor bir meslektir. Özellikle bebeklikten kurtulup ilk defa anaokuluyla, ev dışındaki dünyayla tanışan çocuklarımız için her yer tehlikelerle dolu, bizler bunlara dikkat etmek zorundayız. Günümüz çocukları çok akıllı ve hiperaktif oluyorlar, öyle sorularla karşılaşıyoruz ki, bir büyüğe anlatır gibi onlara açıklama yapıyoruz.

 Yolcuların güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz?

Araçlarımızın hepsinde son model araç takip denetim bulunuyor. Araç hareket ettikten itibaren takip ediliyor, öğrenciler ikametgah adreslerinden alındıktan sonra veliler araç içi dahil, çocuklarını telefondan takip edebiliyorlar. Bunun yanı sıra, mecburi trafik sigortası, kasko sigorta poliçesi, öğrenci servis koltuk poliçeleri ve ferdi kaza sigorta poliçeleri ile hizmet güvencelerine önem verdiğimizi ortaya koymaktayız.  Önce insan anlayışı ile her 6 ay da bir tüm servis araçlarımıza Sağlık Bakanlığı denetiminde anti bakteriyel dezenfektasyon ilaçlama yaptırıyoruz.

 PRUSYAS TURİZM LTD. ŞTİ başka ne gibi faaliyetlerde bulunuyor?

Yurt içi ve yurt dışı turizm var. Tarihi yerler, Kültür gezileri düzenliyoruz. Sezonlarında Hac ve Umre gezileri organizasyonumuz var. Umre ziyaretleri kasım ayında başlar, haziran ayında biter. Ayda 2 defa Umre Gezisi düzenlenir, 15 günlük periyodlar halinde turlarımızı düzenliyoruz. Orada konaklama dahil her türlü ihtiyaçları giderilir yani evinden alınıp evine bırakılır. Pasaportunu bize getirip teslim ettikten sonra, her türlü işlemlerini tamamlayıp döviz piyasasındaki kur ve belirlenen fiyatlar dahilinde ücretlendiriyoruz.

Personeliniz kimlerden oluşuyor?

Güven anlayışı ile işçi sağlığı ve güvenliği eğitimi almış sertifikalı personelimizi araçlarımızda görevlendiriyoruz. Yılda 2 kez ISG eğitimlerini bünyemizde tekrarlıyoruz.  Umre grupları için ise 5 tane diyanetten emekli hocalarımız var, 2 tane bayan hocamız bulunuyor. Profesyonel hizmet veriyoruz.

-Hac ve Umre için belli bir kota var mı?

 Umre gezilerimizde kota yok fakat hac için kotamız vardır.

PRUSYAS TURİZM ‘in bundan sonra ne gibi hedefleri var?

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için uğraşıyoruz. Şirketimiz özel araç filosu, sürekli yenilenen modeller, klimalı, konforlu, güvenli ve modern servis hizmetleri vermektedir. Bu konudaki deneyim, güven ve kalitesini 2016 yılıyla birlikte genişleterek VİP servis hizmetiyle genişletmiştir. Turizm taşımacılığıyla ilgili her tür belgeye sahip PRUSYAS TURİZM Limited Şirketi, eğitimli personeli ve her türlü güvenli ve modern hizmet anlayışıyla büyümeye devam edecektir.

Misyonumuz: Prusyas Turizm Güven ve kaliteden ödün vermeden, müşterilerimizin istek ve beklentilerini karşılayan, çağdaş standartlarda hizmet veren, büyümeyi,  gelişmeyi ve başarıyı ilke edinmiş olan bir kuruluştur.

Vizyonumuz:  Prusyas Turizm 35 Yıllık iş tecrübesi ve uzman kadrosu ile hizmet sunmayı amaç edinmiş bir kuruluştur. Can güvenliği ön planda tutularak işinde deneyimli uzman şoför ve yönetimi ile halkımıza daha iyi hizmet sunmak en büyük amacımızdır. Öğrencilerimiz, veliler ve yolcularımızla sürekli irtibat halinde olan insan kaynakları personelimiz ile birlikte her şeyin en iyisini sunmak en büyük amacımızdır.  Özellikle öğrencilerimizin ikamet adreslerinden alıp sağlıklı ve güvenli bir şekilde okuluna ulaştırıp, eğitim ve öğretimine engel olmadan, okuluna ve evine zamanında ulaştırılmasını sağlamak en temel görevimizdir. Umre gezilerimizde ise halkımızın bu kutsal görevlerinde onlara hizmet ve destek vermek, insana odaklı çalışmak, tüm kalite planlarını müşteri memnuniyetine dayandırmaktır.

 Ben aynı zamanda burç yorumcusu ve Spritüel Yaşam Danışmanıyım, sizin burcunuz nedir?

Aslan burcuyum ve yükselenim başak

 Aslan burcu insanları neşe hayat dolu ve girişimcidir. Lüks olan her şeyi sever, dostluğa önem verir ve ateş grupları içinde en duygusal olandır. Lider olan aslan burcu insanı toplumda öne çıkmayı güneş gibi parlamayı sever. Yükseleniniz başak, toprak grubu olduğu içindir, güvene çok önem veriyorsunuz. İnsan sağlığı, güvenliği ve hijyen titiz başakların duyarlı olduğu konulardır.

Bana değerli vaktinizi ayırdığınız için Bursa Haber okuyucuları adına size teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İSTİKLAL MAH.

YEŞİLOVA CAD.

NO:20

OSMANGAZİ/BURSA

TEL: 0 224 246 01 16

GSM: 0 542 804 30 91


HABER- FOTOĞRAF: DENİZ YILDIZ

  

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.