Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınsaban mucizesi

Bursa'da altyapıdan yetiştirdiği futbolcularla Türkiye'de haklı bir gurur abidesi olan "Altınsaban Spor Kulübü"nün Asbaşkanı Hüsnü Doğan kulübün çalışmalarını ve sorunlarını Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınsaban mucizesi

2014 yılında seçilen yönetim kurulunda Asbaşkan olarak görev aldım diyen Hüsnü Doğan ‘ halen özveriyle çalışmalarıma devam ettiğim kanısındayım’ dedi.

Sayın Hüsnü Doğa, öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

1947 Bursa, Soğanlı doğumluyum. Bursa'nın en eski kulübü olan aynı zamanda Türkiye'nin en eski köy kulübü olan Altınsaban Spor Kulübü'nün çok çeşitli kademelerinde 1970 yılından itibaren görev aldım. U-17 takımımızın 2013-14 sezonunda Türkiye Beşincisi olması bize heyecan kattı, daha büyük hedeflere odaklanmamızı sağladı ve 2014 yılında seçilen yönetim kurulunda Asbaşkan olarak görev aldım, halen özveriyle çalışmalarıma devam ettiğim kanısındayım.

Hüsnü Bey, bütün amatör takımlarda olduğu gibi sizin de sorunlarınız ve eksikleriniz var mı acaba?

2000'li yılların başında yapılmış olan tesislerimiz ve lokalimiz o zamanlar yeni olması itibarıyla da, 30 civarındaki sporcularımız için çok yeterliydi. Fakat o zamandan bu zamana geçen 15 senede sporcu sayımız 400'ün üzerine çıkması, ayrıca o zamanlar yeni olan tesis ve lokalimizin eskimesiyle de, aşırı derecede yetersiz kalmıştır, sahalarımızın zemini de onca geçen yıllara istinaden çok bozulmuştur, çocuklarımızın kötü zemin dolayısıyla sakatlanması bizleri çok üzmektedir. 15 sene önce yapılmış Lokalimizde artık kesinlikle ihtiyaca cevap verememektedir. Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar ve Mahallemizden eski dostumuz Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe'den tesislerimizin zemininin ve Lokalinin yenilenmesi konularında yardımlarını beklemekteyiz.

Hangi kategorilerde müsabakalara katılıyorsunuz?

U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17, U-18, U-19 takımlarımızla ve 1.Amatör Kümedeki A Takımımızla müsabakalarımıza devam etmekteyiz. Teknik Adamımız bu işin ustası Yılmaz Hocamıza ve Yardımcılarına özverili çalışmaları bizi bu seviyeye getirmiştir.

Daha başka neler söylemek istersiniz?

Sporcularımızı müsabakaların oynanacağı sahalara götüren otobüsümüzün yıllık vergisi 8.500 TL bu gerçekten de bizlerin belini bükmektedir, bu ve buna benzer vergi hususlarında bizim gibi amatör spor kulüplerine yardım, destek ya da muafiyet getirilmesini beklemekteyiz.

Her ne kadar şuan yetersiz kalan tesislerimizi zamanında bizlere kazandıran Sayın Başkanımıza da buradan tekrar minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Ve ayrıca;

Fikret Koçanalı (Genel Kaptan)

Merter Aktaş (Basın Sözcüsü)

Ersin Ceylan (Federasyon Temsilcisi)

Orhan Kuru (Tesis Sorumlusu)

Ahmet Doğan (Lokal Amiri)

Mahmut Ercan (Faal Üye)

Cevdet Salı (Veznedar)

İbrahim Ceylan (Transfer Komitesi Başkanı)

Ercan Özdemir (Altyapı Koordinatörü)

Görevlerinde özverili çalışmalarından dolayı bu arkadaşlarımıza tekrar tekrar teşekkür eder, güzel çalışmalarının devamını beklemekteyiz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bu güzel sohbet tadındaki röportaj için başta Asbaşkan Hüsnü Doğan ve bütün adını zikrettiğimiz değerli yönetici arkadaşlara Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ALTINSABAN SPOR TESİSLERİ

SOĞANLI MEZARLIĞI YANI

OSMANGAZİ/BURSA

GSM:0 535 378 43 71


HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.