Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Altındal Temizlik’ İle Halı Yıkamada Yeni Dönem

Bursa’nın en iyi halı yıkama şirketlerinden biri olan ‘Altındal Temizlik’ sahibi Adem Altındal ile sektörü ve halı yıkamanın detaylarını konuştuk.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 00:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 03:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Altındal Temizlik’ İle Halı Yıkamada Yeni Dönem

 Hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin birinci tercihi olarak sürekliliği sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Adem Altındal  ‘Kullanmış olduğumuz şampuanlar %100 bitkisel olup kimyasal madde içermez’ dedi.   

 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

Sizi ve firmanızı tanıyalım.

Elbette, öncelikle Hoş geldiniz. Ben 1984, Samsun doğumluyum. 1986’ da Bursa'ya yerleştim. 2010 yılından bu yana bu sektörün içerisindeyim. 2016 yılında ise Altındal Temizlik şirketini kurdum. Şuan 7 uzman personelimizle ve servis araçlarımızla yüzde yüz doluluk oranıyla halkımıza hizmet vermekteyiz. Hedefimiz de şubeleşerek kurumsal yapımızı artırmaktır ve çalışmalarımız bu yönde devam etmektedir.


Halı yıkamak zahmetlidir!

Halı yıkamak zahmetli bir işlemdir ve bu temizlik işlemlerine rağmen halılarınızın kısa süre sonra yeniden kirlendiğini görürsünüz. Profesyonel firmalar bu konuda sizlere hizmet veriyor ve çok uygun rakamlar eşliğinde alacağınız bu hizmetler doğrultusunda sizler de ilk günkü temizliği ve parlaklığı ile halılarınızı teslim alabilirsiniz. Profesyonel firmalar daha çok teknolojik ürünler ile halılarınıza müdahale ediyor ve bu müdahaleler doğrultusunda halılarınız çok daha kusursuz bir görünüme kavuşuyor. Halılarınızı elde yıkamak yerine bu işi hakkını yaparak veren firmaları tercih edebilirsiniz ve unutmayın halılarınız düzenli temizlik ile birlikte çok daha uzun ömürlü olacaktır.

Kullanmış olduğumuz şampuanlar %100 bitkisel olup kimyasal madde içermez.                

Kalite Politikamız

Kalite Politikamız genel şirket politikaları ve hedefleri ile uyumlulaştırılarak hazırlanmıştır. Aşağıda belirtilen kalite politikamız, tüm iş arkadaşlarımızın benimseyeceği ve doğrultusunda çalışacağı prensip ve hedefleri içerir.

Tüm projelerimizi eğitilmiş ve ekip çalışması içindeki personelimiz ile sürdürüp geliştirmek. Kayıpları azaltmak. Müşteri memnuniyetini arttırmak, müşterinin beklediği kaliteyi, maksimum müşteri memnuniyetini, her türlü esnekliği göstererek ve müşterilerimizin acil ihtiyaçlarına derhal cevap vererek sağlamak, Düşünce ve davranışlarımız da açıklık ve dürüstlük prensiplerini benimsemek. Tedarikçilerimizle kalite bilinciyle çalışmak, temel prensiplerimizdendir. Faaliyetlerimizin etkinliğini sürekli geliştirmek ve iyileştirmek. Her departmanın kendi hedeflerini, stratejilerini, performans göstergelerini belirlemesi, analiz etmesi ve hedef değerlerini sürekli iyileştirmesi firma yönetimine katkı sağlayacak ve başarımızın anahtarı olacaktır.
Her çalışanımız, yukarıdaki kalite politikalarına uygun çalıştığında müşterilerimizin istek ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamış oluruz.


Vizyonumuz

Sektörde, Bursa'nın bir numaralı halı yıkama şirketi olmak,  Hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin birinci tercihi olarak sürekliliği sağlamak, Ülkemizde temizliğe, sağlığa, çevreye ve tarihi değerlerimize sahip çıkarak daha bilinçli bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak.

Misyonumuz

Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde;
 bireye ve topluma saygılı,
hukuka, ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı,
sağlık, temizlik, emniyet ve çevreye duyarlı olmak.                                               

Değerlerimiz

Müşteri odaklı 

Takım çalışmasına inanan

Dürüst ve şeffaf
Çalışanlarını sürekli geliştiren
 Yenilikçi bir anlayış ile hizmet vermekteyiz.

İletişim Bilgileri
Adres: MİLLET MAH. MÜRSEL SK. NO: 4 A / Z1 YILDIRIM BURSA
Telefon: 0 (224) 351 11 21
ADEM ALTINDAL: 0530 235 43 08

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.