Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alibaba Çorba Izgara İle Lezzet Yolculuğu

Bursa’da şube ile hizmet veren Ali baba Çorba yetkilisi Yusuf Ay ile kalite ve hijyen hakkında söyleşide bulunduk .

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alibaba Çorba Izgara İle Lezzet Yolculuğu

1970 ‘li yıllarda bu sektöre başlayan babası Ali AY ile birlikte çalışan Ali Baba Çorba ve Izgara salonları sahibi Yusuf Ay baba mesleğini sürdürmekten dolayı çok memnunum diye belirtirken hali hazırda 2 şubemiz var ve bunun devamını getirmeyi hedefliyoruz diye ifade etti. Salonumuzun birisi 7/24 açık olup diğer salonumuzda sulu yemeklerle hizmet vermekteyiz diye belirtti, bursa halkının kendilerine göstermiş oldugu ilgiden memnuniyetini dile getirirken en önemli hedeflerinin hijyen politikalarıyla beraber bursada sağlıklı ve temiz ürünler sunmak olduğunu belirtti.

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

HİZMETLERİMİZ

Ali Baba olarak her gün öğlen servisinde; leziz çorbaları, taptaze zeytinyağlıları, en kaliteli malzemelerden yapılmış çeşit çeşit sıcak yemekleri ve yemeğin sonuna atılmış bir imza sayılabilecek tatlıları ile sizleri bekliyor...

Sabahları güne iyi bir  başlangıç yapmak isteyenler de aradıklarını Uslu durmaz Lokantası'nda  buluyor. Sıcak çorba  çeşitleri de olmak üzere  "zengin" ve "sağlam"  bir kahvaltı özlemi,   Ali Baba ile sona eriyor...

Ali Baba Ramazan Ayında, özel iftariyelikleri, tavuk ve et menü seçenekleri ile 300 her türlü iftar davetinizi organize edebileceğiniz bir ortamı sizlere sunuyor...

KALİTE POLİTİKAMIZ


Ali Baba olarak biz, satın alma, imalat ve üretimimizin her aşamasında hijyenik ve lezzetli yemekler sunmayı, beslenme ve gıda tüketim şartlarına uyarak, insan sağlığı ve çevrenin korunmasını sağlamayı, bütün müşterilerimizin memnuniyetini sürekli ölçerek kendimizi, ürün ve hizmetlerimizi daima geliştirmeyi en asil ve birincil politikamız olarak belirlemekten gurur ve memnuniyet duymaktayız.

HİJYEN POLİTİKAMIZ


Ali Baba olarak biz, halk sağlığının ve güvenliğinin en üst seviyede korunmasını sağlamaktan yola çıkarak müşterilerimize en lezzetli ama asla sağlık koşullarından ödün vermeyen yemekleri sunmak şirket politikalarımızdan birisidir. Personelin kişisel temizliği ve periyodik portör kontrolleri dikkat ettiğimiz konulardır. Üretimde kullanılan gıdaların üretimden önce gereken temizliği ve üretim sırasında gösterdiğimiz hassasiyet hijyen politikamızın prensiplerindendir. Yemek üretilen ortamın, üretiminde kullanılan araç ve gereçlerin temizliği ve bakımı asla göz ardı etmediğimiz hususlardır. Hijyen sadece temizlik değildir, tüm hastalık oluşturabilecek insan sağlığına zararlı mikroorganizmalardan; bakteri, küf, mantar, virüs vb... mikroplardan arındırma işlemidir. Biz Ali Baba olarak gıda sektöründe faaliyet gösterdiğimizden dolayı gıda sektöründe kullanmaya uygun ürünlerle dezenfekte ediyoruz.

 

VİZYONUMUZ

Dinamik, yaratıcı, yenilenmeye açık, insana ve çevreye saygılı, dayanışmacı bir ekip ruhuna sahip, toplumda güvenilir ve saygın bir isim olmayı önemseyen bir anlayışla kurumsal kalitemizi maksimum seviyeye çıkarmak, müşterilerimize en kaliteli, sağlıklı ve ekonomik yiyecekleri sunmak başlıca hedefimizdir.
Kalite politikamızın kusursuz bir şekilde yürütülmesi ve geliştirilmesi tüm Ali Baba Çorba, Izgara salonu çalışanlarının sorumluluğu ve asli görevidir.

MİSYONUMUZ 

Ali Baba Çorba Izgara olarak; sağlıklı ve lezzetli yemekler üretip, müşterilerimiz talepleri doğrultusunda hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini maksimize etmek, müşteri odaklı üretim ve hizmet anlayışıyla, toplu yemek üretimi sektöründe iddialı bir model olarak varlığını sürdürerek, uluslararası kalite standartlarında yemek hizmetleri üretmek.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.