Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7/24 HİZMET ‘Yeşil Beyaz Klinik’

Yeşil Beyaz Klinik 16 Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri Dt. Engin kurt, Dt. Kaan Evren Kır ve Dt. Mehmet Ali Rencüzoğulları Bursa Haber Gazetesi’ne konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
7/24 HİZMET ‘Yeşil Beyaz Klinik’

Yeşil Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde iyi eğitimli ve profesyonel ekip etik kurallara bağlı kalarak uygulayacağı hizmetleri üst düzey teknolojik imkânlarla birlikte hastalarına sunuyor.

 

Bizlere kurumsal kimliğinizi hizmetlerinizi ve neden bu kadar çok tercih edilen klinik olduğunuzu paylaşır mısınız?

Elbette öncelikle hoş geldiniz bizim için en önemli olgu hijyen, bunun yanı sıra hastalarımızın  bizi tercih etme nedeni gece yarısına kadar açık olmamız, ve sürekli hekim mevcut olması. Günde ortalama 45 hastaya bakmaktayız biz genç bir ekibiz ve son teknolojiyle hastalarımıza hizmet vermekteyiz 

 

Hizmetleriniz neler?

Lazer Uygulamaları

Lazer uygulamaları, 60’lı yıllardan beri tıp alanında kullanılmaktadır.

Ameliyathane

Diş polikliniği ameliyathanelerinde genel anestezi veya sedasyon altında ağız diş çene hastalıkları tedavileri oral ve maksillofasiyal cerrahi işlemlerinin hepsi yapılabilir.

Dental Radyoloji

Panoramik röntgenler ağız dışından çekilen muayene esnasında görünmeyen diş kökleri ve çene kemiklerinin x-ışınları sayesinde çekilen ve doktorun teşhis koymasına yardımcı olan röntgenlerdir.

İmplant

İmplant, doku dostu bir materyal olan saf titanyumdan yapılmış vidanın çekilmiş dişlerin yerine estetik ve fonksiyonu tekrar sağlamak amacıyla uygulanan sağlam, rahat ve güvenilir bir yöntemdir.

Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği)

Süt dişlerinin zamanından önce yerini kaybetmesi, çekilmesi çene kemiğinde yerini almış sürekli diş germlerinin sürmesini etkilemektedir.

Porselen Kaplamalar

Hasar görmüş ya da çekilmiş dişlerin fonksiyonunu yerine getirmek, estetik açıdan sorunlu dişlerde ise görüntünün düzeltilmesi için diş protezleri uygulanır.

Endodonti

 

Niçin kanal tedavisi yapılır?

Öncelikle şu bilinmelidir ki, doğal dişin yerini hiç bir yapay diş tutmaz. Dolayısıyla doğal dişlerimiz tedavi ederek son noktaya kadar korumalıyız.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

Lazer uygulamaları, 60`lı yıllardan beri tıp alanında kullanılmaktadır.

Ortodonti

Ortodonti, diş ve çene çapraşıklıklarının teşhisi, tedavisi ve önlenmesidir.

Beyazlatma

Modern toplumlarda bireyler dişlerinin görünümünü önemserler, hatta dişlerdeki şekil ve renk bozukluklar kişide psikolojik rahatsızlıklara kadar varan problemlere sebep olabilir.

Ağız Kokusu Kliniği

Ağız kokusu; ağız içi kaynaklı olarak çürük dişlerden, eski, uyumunu kaybetmiş kron-köprü (porselen, zirkonyum vb.) protezlerden, eski bölümlü-tam protezlerden, diş eti rahatsızlıklarından dolayı oluşabilir.

 

 

Kurumsal kimliğinizi bizimle paylaşır mısınız?

  Bizler, konusunda uzman, iyi diş hekimleriyiz. Kliniğimiz, bizim için ve hastalarımız için güvenli ve huzurlu bir aile ortamıdır. Hastalarımızı tedavi ederken kendimizi onların yerine koyarak düşünürüz. Hastalarımıza hem mükemmel bir tedavi sunmak hem de bunu mümkün olan en kısa zamanda ve en az maliyetle gerçekleştirmek isteriz.

  Bizim tutkumuz hastalarımızın ağız ve diş sağlığını korumak ve tedavi etmektir. Bu tutkumuzu hayata geçirirken alanında uzman diş hekimleriyle birlikte çalışır, en ileri teknolojiyi kullanır ve uluslararası standartlarında hizmet veririz. Amacımız hastalarımıza her türlü ağız ve diş sağlığı hizmetini sunabilmek ve her hastamızın kliniklerimizden sağlıklı ve gülerek çıkmasını sağlamaktır.

    Yeşil Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde iyi eğitimli ve profesyonel ekibimizin etik kurallara bağlı kalarak uygulayacağı hizmetleri üst düzey teknolojik imkânlarla birlikte hastalarımıza sunarız. Kişiselleştirilmiş hizmetimizden memnun olan ve bizimle devam etmeyi seçen, ağız ve diş sağlıkları en üst seviyede olan, bizi aile ve çevrelerine tavsiye eden hastalarımızın olmasını amaçlarız.

MİSYONUMUZ

Teknolojik donanım ve sterilizasyon hususlarında, Avrupa standartlarında hizmet kalitesi sunmak; en son gelişmeleri takip ederek, sürekli kendini yenileyen ve geliştiren deneyimli ve uzman hekimlerimiz eşliğinde 7'den 70'e,  hizmet anlayışıyla, hastalarımızın ağız ve diş rahatsızlıklarını en doğru teşhis ile tedavi etmektir. Hastalarımızın kendilerini güvenerek emanet edeceği ve hizmet verdiğimiz uzmanlık dallarında tercih edilen bir klinik olmaktır.

 

VİZYONUMUZ

Türkiye'nin en büyük ve en gelişmiş teknik donanımına sahip Yeşil Beyaz Klinik 16 olarak, modern tıp teknolojilerini ve uygulamalarını yakından takip edip; uluslararası standartlarda hizmet kalitesi sunan bir "ağız ve diş sağlığı merkezi" olmak. Ağız ve diş sağlığı koruma ve geliştirme bilinciyle; içerisinde alanlarında uzman hekimlerimizin yer aldığı ekiplerce yürütülen hasta ve çalışan memnuniyetini temel alan Türkiye ve uluslararası düzeyde referans bir klinik olmaktır.     

 

İLETİŞİM

ADRES: KARAMAN MAH. 9. DEMİR SK. NO: 48 (MUDANYA YOLU, KARAMAN METRO İSTASYONU KARŞISI, KÖFTECİ YUSUF YANI) OSMANGAZİ/ BURSA

TEL: (0224) 247 13 47

GSM: 0546 247 13 47

WEB: www.yesilbeyazklinik16.com

HABER FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.