Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2017 KESTEL TAEKWONDO'SUNUN ULUSLARARASI ÇIKIŞI OLACAK

08. 01 2017 Tarihinde Bursa Osmangazi kapalı spor salonunda yapılan Anadolu Yıldızları Bursa İl şampiyonasında, Kestel ORBAY spor kulübü 37 Kg. Elif Selcen ÖZDEN ve 37 Kg. Mehmet ÖKSÜZ, tüm rakiplerini yenerek Bursa Takımına girdiler.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2017 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2017 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2017 KESTEL TAEKWONDO'SUNUN ULUSLARARASI ÇIKIŞI OLACAK

12.01 2017 tarihinde Balıkesir de yapılacak olan MARMARA şampiyonasında, ilçemizi ve Bursa’mızı temsil edecekler. Çıkardığı şampiyon sporcularıyla Kestel'in adını tüm yurda duyuran ORBAY Spor Kulüp Başkanı Özdoğan Orbay ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.

Başkanım, Başarılarınızın sürekli olması gerçek tende bizleri çok mutlu ediyor. Çalışmalar nasıl gidiyor?

2017 yılının ilk resmi maçında, iki şampiyon sporcu çıkararak büyük bir başarı elde ettik. 2017 yılı Kestel  taekwondo’ sunun uluslararası çıkışı olacak. 5 Şubat’ta Antalya’da düzenlenecek olan MİNİKLER AVRUPA şampiyonasında bir sporcumuz yarışacak ve yine yıldızlar kategorisinde, 9 Şubat’ta TURKİSH OPEN DA (uluslararası turnuvada) iki sporcumuz yarışacak. BÜYÜKLER kategorisinde ise yine TURKİSH OPEN DA iki sporcumuz 13 Şubat’ta uluslararası turnuvada yarışacaklar. Sporcularımıza bu imkânı sunan ve Avrupa Uluslararası arenada olmamızda bize her türlü desteği veren Belediye başkanımız Sayın Yener Acar’a, Sporun her dalına özen gösterip destek veren Kaymakamımız Sayın Ziya Polat’a teşekkürü bir borç biliyorum. Yine sporcularımızın daha başarılı olması için ilçe tesislerinin kullanımını bize sunan, her türlü desteği veren Gençlik Hizmetleri ilçe spor müdürümüz Sayın Turan YAVUZ’a da çok teşekkür ederim. Kestelli   hemşerilerimizin  bize olan teveccüh ve destekleri bizi daha da  fazla mutlu ve motive ediyor. Teşekkürler Kestel’im. Diyerek sözlerini tamamladı.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ŞUBE:1

AHMET VEFİK PAŞA MAHALLESİ  GAZİ CADDESİ NO:10

GSM:0 532 268 23 27

KESTEL/BURSA 

ŞUBE:2

MERKEZ YENİ MAHALLE

ESENTEPE SOKAK NO:4/A

KESTEL/BURSA

HABER VE FOTOGRAFLAR

ÖZKAN  YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.