Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1942'den bugüne değişmeyen lezzet: ‘Meşhur Börekçi Turgut’

Meşhur Börekçi Turgut Usta’nın işletmecisi Turgut Öksüz Bursa Haber’e kalite anlayışını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1942'den bugüne değişmeyen lezzet: ‘Meşhur Börekçi Turgut’

Ocak ayında Kestel de 2.şubesini açan Turgut Öksüz ‘Meşhur Börekçi Turgut Usta artık Kestel halkına da en iyi hizmeti vermeye devam ediyor’ diye belirtti.

 

HAKKINDA

1995 yılında sektöre giriş yapan ve 2011 yılından bu yana Meşhur Börekçi Turgut Usta ismiyle bilinen Turgut Öksüz sektöre 1942 yılında dedesinin giriş yaptığını ve dededen toruna devam ettiğini söyledi. Gürsu ve Kestel de halkın kendisini tercih etmesinden onur duyduğunu belirtirken ürünlerinin kaliteli ve taze olmasının büyük etken olduğunu ifade etti. Ayrıca Turgut Öksüz ürün çeşitlerinin çok geniş yelpazede olduğunu,  gelen talepler doğrultusunda cemiyetlere de hizmet verdiklerini söyledi.

 

KALİTELİ ÜRETİM

Ürünlerimiz, kesinlikle koruyucu ve katkı maddesi içermez.
Su böreği hamurumuz su katılmadan, yalnızca un ve yumurta ile yoğrulur.
Böreklerimizi, bitkisel sıvı yağ ve sadece firmamız için üretim yapan mandıradan temin edilen peynirle hazırlıyoruz.  Ürünlerimizde kullandığımız bitkisel yağları, yanmaması için su buharı ile ısıtıyoruz. 
Ürünlerimizi düzenli olarak denetlenen hijyenik ortamımızda hazırlıyoruz.
Kullandığımız markalı ve sertifikalı ham maddelerin kalitesini, kalite analizleriyle sürekli olarak teyit ettiriyoruz.

 

TAZE MALZEMELER, TAZE ÜRÜNLER

Malzeme seçiminde yapılacak en büyük hata ‘tazeliği’ göz ardı etmektir. Tadı damağımda dedirtmek için olmazsa olmaz şart, taze malzeme kullanmaktır.

Göçmen Börekçisi’nde ustalarımız böreklerimizi, poğaçalarımızı hazırlarken, hemen o an açtıkları taze yufkaları kullanırken, hamurun yoğrulmasından mayalanma sürelerine kadar tüm detayları değerlendirirler. İç malzemelerin de aynı tazelikte olmasına dikkat ederler.

Müşterilerimize her zaman taze ürün sunmak için varız.

 

AMACIMIZ

Gıda sektörüne hizmet verirken, son tüketici olan müşterilerimize yüksek kaliteli ve leziz ürünleri cazip fiyatlarla sunmak ve müşterilerimizin zamandan ve emekten tasarruf etmelerini sağlamaktır.

 

KALİTE POLİTİKAMIZ;

Temel gıda maddemiz olan ekmeğin bizzat kendisinin öneminin kavranması, ekmeği meydana getiren bileşenler konusunda bilinçlendirme, hijyenik şartların oluşturulması ve sürdürülmesi, ürünün sunumu ve paylaşımı, saklanması ve israfın önlenerek bu konuda bilgi paylaşımı yoluyla yaşam standardının topluca yükseltilmesidir. Kalite, yenilik, teknoloji, hijyen, ürünlerde standart, ekip çalışması ve eğitim önemsediğimiz ilkelerimizdir.

 

 

 

 

VİZYONUMUZ

Tarladan sofraya hijyen, lezzet, kalite ve damak tadına uygun üretim yapmak, özverili güler yüzlü bir ekiple müşteri memnuniyetini ön planda tutup en iyisini en uygun fiyatla ve zamanında siz değerli misafirlerimize sunmak.

 

MİSYONUMUZ

 

 Börekçi Turgut olarak kalite, hizmet, hijyen ve temizlikten ödün vermeden; şartsız müşteri memnuniyetini önde tutarak, ürün çeşitliliğinde kendimizi sürekli yenileyerek ürettiğimiz her ürüne lezzetinin hakkını vermek ve büyüklerimizden aldığımız meşaleyi gururla geleceğe büyüyerek taşımak.

 

BÖREĞİN TARİHÇESİ

“Börek” ismi Orta Asya’dan gelir. İlk peynirli böreği kendi tarifiyle yaptıran Uygur Beyi Buğra’dan alıyor adını. “Buğra Bey’e ait” anlamına gelir “büğrek”.

Osmanlı İmparatorluğu döneminde meşhur olan börek, Balkan Ülkelerinde de yaygın olarak yapılan bir hamur işidir. Ham maddesi yufka veya açılmış hamur olan börekler;  İsteğe göre yufkanın içine kıyma, patates, ıspanak, peynir veya çeşitli sebzeler konularak hazırlanır.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

MERKEZ: İSTİKLAL MAH.

ATATÜRK CAD. NO:25/A

GÜRSU/BURSA

ŞUBE: AVP MAH. BURSA CAD.

NO:66/B KESTEL/BURSA

GSM: 0 531 693 24 39

 

HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.