Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuna gelmeyin

Yazının Giriş Tarihi: 11.02.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 00:00

Bursaspor ismi o kadar büyük ki, rakiplerimiz diğer maçlarda olduğunun aksine şampiyonu yenmek için ekstra motivasyon ile sahaya çıkıyorlar. Hemen hemen her maçta bu böyle. Bu durum handikap gibi görünse de, ne büyük camia olduğumuzu hatırlatıyor her seferinde. Osmanlıspor'u olmayan taraftarının önünde 4 golle geçti ve 3 puanı deplasmanda alarak eve döndü Bursaspor. Tebrikler takım. Gerçekten adrenalini yüksek bir maç oldu. Goller havada uçtu adeta. Bir o kale bir bu kale derken, son iki gol Osmanlıspor'un kalesinde ağları havalandırdı. E şahane de oldu.

Hedefimiz net. Gözümüz zirvede. Rota belli, yolumuz Süper Lige çıkıyor. O nedenle aman gözünüzü seveyim, büyük düşünün. Detaylara takılmayın. Evimizde ne küfür olmalı ne de saha olayları yaşanmalı. Sahada sadece 11 Timsah görmelisiniz, geri kalanı da yokmuş misali görmezden gelmelisiniz. Oyuna gelmeyin, amaca hizmet etmeyin. Ateşli taraftar olduğunuz herkesçe bilinmekte. Hal böyle iken sizi germek için ellerinden geleni ardlarına koymayacaklar. O nedenle Allah aşkına sadece ıslıklı protestolarla tepki koyun. İç sahadaki bu maçın bizim için hayati önemi var. Sakın ola ki detaylara takılıp sahadaki 11 futbolcumuza destek olmayı unutmayın. 90 dakika boyunca susmadan destek verin. Bu maçı siz alacaksınız. Unutmayın.

Farkındaysanız eğer daha şimdiden başladı ortam germeler. Volkan Şen ile camianın yıldızı bir türlü barışmadı. Bunun üzerine bir de Muhammed eklendi. Sakın ola ki tepki vermeyin. 3 puandan daha mı önemli bu. En önemli tepki onları yok saymaktır, emin olun küfürden daha ağır bir tavırdır. Üstelik de cezası yok. Adana Demirspor maçına fazla anlam yüklenmemeli.

   

SHEHU NAZAR DEĞMESİN SANA

Elbette Özer dahil, bütün futbolcuların katkıları çok değerli ama hafızamda sadece Shehu'nun o muhteşem golü kaldı. Topu 50 metre sürdü, çalımlarla gidip tek başına golünü attı. Sen ne muhteşem bir detaysın be Shehu. Allah seni nazarlardan korusun. Seni pamuklarda saklamalı. Vallahi inci tanesi gibisin, elmassın, zümrütsün. Hatta o kadar değerlisin ki bütün bu mücevherler yanında değersiz kalır. Zaten öylesine değerlisin ki, takım küme düştüğünde herkes nereye kaçacağını şaşırırken, sen kalarak nasıl bir adam olduğunu orada da kanıtlamıştın.

   

BU COCUKLARI KIRMAYALIM

Gerçekten uzun bir aradan sonra en kaliteli futbolcu kadrosu ile bir aradayız diyebilirim. Bu çocukları kırmamak lazım. Süper Lige bizi onlar çıkaracak. Sosyal medyada kaptan Selçuk Şahin ve eşi Emel Şahin'in paylaşımlarına tanık oldum. Bu sahiplenme bu inanmışlık çok değerli. Kaptanın eşi Emel Şahin, "Oğlumun ilk aşkı Bursaspor. Babamızın da takımımızın da yanındayız. Her maç duacıyız" demiş. Kaptan ise bu paylaşımı alıntılayarak "İnşallah oğlumuzla beraber o kupayı kaldırıcaz aşk.... Bursaspor şampiyon olmalı ve oo---laaaa---cakk..." diye cevap vermiş. İnanın bunlar çok güzel hareketler. Bu güzel gönüllü insanları incitmeyin.

Bundan sonra rakibi hafife almak yok. En son Eskisehirspor'u hafife aldığımızda olanları gördük. Dışarıda ve içerdeki maçları puan kayıpsız geçmeliyiz. Zira süper lige doğru zorlu parkurlar bizi amacımızdan uzaklaştırabilir ama hedefimizden sapmamalıyız. Çünkü bizi bekleyen Süper Lig var. Ait olduğumuz yere döneceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.