Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dörtyollu işadamları Midyat’ı gezi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinden gelen bir grup işadamı Mardin’in Midyat ilçesindeki tarihi ve turistik mekânlarını dolaştı. Dörtyol Girişimci ve İşadamları Derneği (DÖGİAD) üyeleri ile Dörtyol Mühendis ve Teknik Elemanlar Derneği (MÜTED)...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2013 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2013 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dörtyollu işadamları Midyat’ı gezi
Hatay’ın Dörtyol ilçesinden gelen bir grup işadamı Mardin’in Midyat ilçesindeki tarihi ve turistik mekânlarını dolaştı.

Dörtyol Girişimci ve İşadamları Derneği (DÖGİAD) üyeleri ile Dörtyol Mühendis ve Teknik Elemanlar Derneği (MÜTED) üyelerinin ortaklaşa düzenlediği gezide işadamlarını Midyat ve Sanayici İşadamları Derneği (MİSADER) yönetim kurulu tarafından karşılandı. İlçenin tarihi ve turistik mekânlarını dolaşan Dörtyollu işadamları; Hasankeyf, Mor Gabriel Manastırı, Devlet Konuk Evi, Kent Müzesi, Telkari Gümüşçüleri Çarşısı ve Beyazsu mevkisini yakından görme fırsatı buldu.

Midyatlıların göstermiş olduğu yakın ilginin ve sıcakkanlı olmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren DÖGİAD Başkanı Şaban Ekinci, “Midyat’ın bu kadar güzel olacağını düşünememiştik. Farklı dillerin ve dinlerin kardeşçe bir arada barış içerisinde yaşaması karşısında çok etkilendik. Bu yüzden burada yaşayan insanları tebrik ediyorum.” dedi. Ekinci ayrıca, Midyatlı işadamlarının göstermiş olduğu yakın ilgiye de teşekkür ettiğini belirtti.

Dörtyol’dan gelen saygın işadamlarıyla tanışmanın mutluluğu içerisinde olduklarını vurgulayan MİSADER Başkanı Yusuf Yenigün ise “Bizler de ilk fırsatta iadeyi ziyaret gerçekleştirerek Dörtyol- Midyat kardeşliğini ilerletip, pekiştirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.