Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Güzelbey, Aleviler ile iftar yemeğinde buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Muharrem Ayı dolayısıyla Aleviler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi’nde Başkan Güzelbey tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2013 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2013 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Güzelbey, Aleviler ile iftar yemeğinde buluştu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Muharrem Ayı dolayısıyla Aleviler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi’nde Başkan Güzelbey tarafından verilen iftar yemeğine Gaziantep Vali Yardımcıları Mustafa Canarslan, Cemalettin Özdemir, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep İl Müftü Vekili Mahmut Karatepe, Alevi Dedesi Mehmet Keskin, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği öncesi Gaziantep İl Müftü Vekili Mahmut Karatepe ile Alevi Dedesi Mehmet Keskin dualar okudu. Muharrem Ayı’nın önemine değinen Gaziantep İl Müftü Vekili Karatepe ve Alevi Dedesi Keskin, birlik-beraberlik mesajı verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine ilişkin değerlendirme yapan Başkan Asım Güzelbey, şunları söyledi: “Muharrem Ayı nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak değerli Müftü Vekilimiz Mahmut Karatepe ile şehrimizdeki Alevi Bektaşi Derneği mensuplarına ve onun Dedesi’nin bulunduğu önemli bir topluluğa iftar yemeği verdik. Şehrimiz; birlik, beraberlik açısından Türkiye’ye örnek olan bir şehirdir. Burada da bu tür etkinliklerin önemli bir rolü vardır. Katılan arkadaşlarımıza ve onların liderlerine çok teşekkür ediyorum. Allah; birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın”

Alevi Dedesi Mehmet Keskin, Başkan Dr. Güzelbey’e kendileri için organize edilen iftar yemeği ve gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.