Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sara krizine giren simitçiye yardım eden çiçekçi bacağından vuruldu

Ankara'da, sara krizine giren simitçiye yardım etmek isteyen çiçekçi, yoldan geçen şahısların silahından çıkan kurşunların hedefi oldu. Çiçekçi bacağından vurulurken, olayı izleyen bir garson da yerden seken kurşunla hafif şekilde yaralandı.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2013 00:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2013 00:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sara krizine giren simitçiye yardım eden çiçekçi bacağından vuruldu
Ankara'da, sara krizine giren simitçiye yardım etmek isteyen çiçekçi, yoldan geçen şahısların silahından çıkan kurşunların hedefi oldu. Çiçekçi bacağından vurulurken, olayı izleyen bir garson da yerden seken kurşunla hafif şekilde yaralandı.

Olay, Altındağ İlçesi İrfan Baştuğ Caddesi üzerinde meydana geldi. iddialara göre, bir simitçi çiçekçinin önünden geçerken, sara krizine girip yere düştü. Simitçiyi yerde gören çiçekçi dükkanının sahibi Bülent Yıldırım hemen yardıma koştu.

Bu sırada yoldan geçen ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi, simitçiye yardım etmeye çalışan Bülent Yıldırım'a "Yardım etmeyin, bırakın" diye bağırdı.

Bunun üzerine, çiçekçi ile şahıslar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Şahıslardan biri yanında bulunan silahı çıkararak rastgele ateş etmeye başladı. Kurşunlardan biri Bülent Yıldırım'ın bacağına isabet ederken, diğer kurşun iş yerinin önünde olayı izleyen garson Engin Kaptan'ın bacağına isabet etti.

Silahlı üç kişi olay yerinden kaçarken, bacağından vurulan Bülent Yıldırım 100 metre ilerideki Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine götürüldü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra gelen polisler, çevrede mermi kovanı aradı.

Bu sırada, olay yerine gelen sağlık ekibi, hafif yaralı Engin Kaptan'ı muayene etti. Kaptan, kendisini hastaneye götürmek isteyen sağlık ekibine, durumunun iyi olduğunu belirterek, "Hastaneye ben giderim" dedi.

Olayın meydana geldiği yere yakın bir lokantada garson olarak çalışan Engin Kaptan, şöyle konuştu: "Kavga ediyorlardı. Bir anda koştum, baktım. Silahlı kişiler şuradaydı, şemsiyenin altında ateş ediyorlardı. Ben şuradaydım. Ateş ederlerken mermi sekti bacağıma geldi. Merminin bacağıma geldiğini hissettim. Sadece kavgayı gördüm."

Bir çevre sakini ise, silah seslerini duyup aşağı indiğinde, çiçekçinin yaralandığını gördüğünü anlattı.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından, silahlı saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.