Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 yılda tam 68 ünite kan verdi

Türk Kızılayı Adana Şubesi, 30 yıldır kan bağışında örnek isim olan Hasan Yüzbaşıoğlu ve eski Baklalı Belediye Başkanı Süleyman Göçmen’i misafir etti.20’li yaşlarından bu yana 68 ünite kan bağışıyla Kızılay’ın bağışçılarına...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
30 yılda tam 68 ünite kan verdi
Türk Kızılayı Adana Şubesi, 30 yıldır kan bağışında örnek isim olan Hasan Yüzbaşıoğlu ve eski Baklalı Belediye Başkanı Süleyman Göçmen’i misafir etti.

20’li yaşlarından bu yana 68 ünite kan bağışıyla Kızılay’ın bağışçılarına verdiği bronz, gümüş ve altın madalyaları alan 55 yaşındaki Yüzbaşıoğlu; “Bağış yaptıktan sonra kanınız ihtiyacı olana ulaştığında cep telefonunuza gelen mesaj sizi öyle mutlu ediyor ki, bu huzuru, mutluluğu herkese tavsiye ederim. Tüm sağlıklı bireyler her 3 ayda bir kan bağışı yapmalı.” diyerek gençlere önemli bir mesaj verdi. Yüzbaşıoğlu, “Kızılay çok büyük ve önemli bir kurum, genç nesillerin bu kuruma katacak ve bu kurumdan öğrenecekleri çok şeyler var.” dedi.

Türk Kızılayı Adana Şubesi Kızılay Başkanı Ramazan Saygılı ise ” Ülkemizin her yıl artan kan ihtiyacını karşılamada düzenli kan bağışı, insan sevindirmek için çok kolay ve kutsal bir yoldur. Kızılay, gönüllüleriyle ve bağışçılarıyla her gün daha da güçlenerek hizmet vermeye devam ediyor.” diye konuştu. 30 yıldır hiçbir karşılık beklemeden kan bağışını görev edinmiş bir değeri ağırlamanın onur verdiğini ifade eden Saygılı, Yüzbaşıoğlu’na yapmış olduğu anlamlı bağışlar için teşekkür etti, ardından da Yüzbaşıoğlu’na Kızılay rozetini takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.