Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Su kayağıseverler hamsi partisinde buluştu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su-kay Tesisleri su kayağı severleri hamsi partisinde bir araya getirdi. Karadeniz’deki tek ve Türkiye’deki deniz üzerinde wake-board yapılan sayılı tesislerinden olan Samsun Su-Kay tesislerinin sonbahar etkinlikleri...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2013 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2013 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Su kayağıseverler hamsi partisinde buluştu
Samsun Büyükşehir Belediyesi Su-kay Tesisleri su kayağı severleri hamsi partisinde bir araya getirdi.
Karadeniz’deki tek ve Türkiye’deki deniz üzerinde wake-board yapılan sayılı tesislerinden olan Samsun Su-Kay tesislerinin sonbahar etkinlikleri kapsamında yaptığı organizasyona yoğun katılım oldu.
Sürekli su kayağı sporu yapmaya gelen gruplar, bu defa mangal ızgara etkinliği için bir araya geldiler. Samsun Büyükşehir Belediyesi Su Kayağı Merkezinde organize edilen hamsi mangal etkinliğine çok sayıda vatandaş katılırken Samsun Sukayspor Kulübü üyeleri ve sporcuları ile Sağlıklı Yaşam Spor Derneği (SAYAD) üyeleri de organizasyona iştirak etti.
Su-Kay tesisi yetkilileri, organizasyonun amacının su kayağını, sporu ve sosyal, sportif aktiviteleri seven insanları bir araya getirerek hoş vakit geçirmelerini sağlamak, bir parçada olsa stres ve iş yoğunluğundan uzak zaman geçirmelerine olanak vermek olduğunu belirttiler.
Önce su kayağı yapan ve sonrasında ızgara başına geçen su kayağı severlerin yanısıra bir grup yabancı üniversite öğrencisinin misafir olduğu etkinlik su kayağı sporu ile ilgili bilgilendirme ve paylaşım konuşmaları yapıldıktan sonra sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.