Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi'de Berber ve Kuaförlere Maske Desteği

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs sebebiyle faaliyetlerine geçici olarak ara verilen berber ve kuaförler hizmete yeniden başladı. Osmangazi Belediyesi ilçede hizmet veren berberler ve kuaförlere maske desteğinde bulundu. Zabıta ekipleri sosyal mesafeye ve alınan tedbirlere uymaları noktasında berber ve kuaförleri bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2020 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2020 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi'de Berber ve Kuaförlere Maske Desteği

Yeni tip korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 21 Mart’ta kapanan berber ve kuaförler, 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle tekrar müşterilerine kapılarını açtı. 50 günün ardından kapılarını açan berber ve kuaförlere vatandaşlar akın etti. Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hem esnafın hem de müşterilerin sağlığı için ilçe genelinde yer alan işletmeleri tek tek inceledi. Özellikle sosyal mesafe konusunda berber ve kuaförleri uyaran ekipler, işyeri sahiplerine maske dağıttı. Zabıta ekiplerinin bu uygulaması, esnaf ve vatandaşları oldukça memnun etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeniden dükkanlarını açan berber ve kuaför esnafına hayırlı ve bol kazançlar diledi. Başkan Dündar, “Koranavirüs salgınından dolayı berber ve kuaförlerimiz 50 gündür kapalıydı. Bu süreçte esnafımız büyük sıkıntı yaşadı. Bizler, ekiplerimiz ile onlara destek olmak adına dükkanlarını ilaçlayarak maske dağıttık. Bugün ise kontrollü normalleşme kapsamında açılan berber ve kuaförlerimiz ilk müşterilerini almaya başladı. Esnafımızın belirlenen kurallara uyarak hizmet vereceğine yürekten inanıyorum. İnşallah, salgını en kısa sürede el birliğiyle atlatacağız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.