Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önemli bir galibiyet

Yazının Giriş Tarihi: 27.10.2019 00:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.10.2019 00:13

Bursaspor, geçtiğimiz hafta yaşadığı müthiş geri dönüşün ardından İstanbulspor deplasmanından da altın değerinde bir 3 puanla döndü.
Maçın kader anları Bursaspor lehine gelişti diyebiliriz.
Maçın ilk yarısında rakibin bir şutunun direkte patlaması, hemen ardından kazanılan penaltı atışını kaleci Çağlar’ın kurtarması Bursaspor adına yeşil beyazlı ekip için adeta dönüm noktaları oldu. Hele hele tüm bunların hemen ardından bir duran topta Aykut’un kafa golü tüm bunların üzerine adeta ballı lokma oldu. 
Ev sahibi ekip için işler bu bölümde öylesine olumsuz gitti ki, 1-0 geriye düştükten hemen sonra bir de sahada 10 kişi kaldı. 
Futbol şansı yanında olan Timsahlar, soyunma odasına 1-0 önde girmenin avantajını ikinci yarıda da yaşadılar. 50.dakikada farkı ikiye çıkartan yeşil beyazlı ekip, bu dakikadan sonra oyunu iyice rölantiye aldı. Zaten Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ta yaptığı değişikliklerle bu mesajı oyuncularına verdi.
Maçın son bölümünde yeşil beyazlı ekip zaman zaman kontrataklar buldu ancak bunları değerlendiremedi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında gelen ev sahibi golü skoru değiştirmeye yetmedi ve Bursaspor, zorlu maçtan 3 puanla ayrılarak ikide iki yaparak yoluna devam etti. 
Yeşil beyazlı ekip, Eskişehir’de yaşadığı deplasman galibiyetinin ardından bu sezon ikinci kez bir deplasman maçından 3 puanla ayrıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.